reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewuszki!!

Na początku serdecznie witam nowe staraczki i za wszystkie mooooocno trzymam kciuki &&& A jak już dziewczyny pisały, to forum jest szczęśliwe, wystarczy w to uwierzyć! :-)
losiczka przytulam Cię mocno!!!!!!
ilonka trzymam kciukasy za wizytę i wiem, że wszystko będzie dobrze!! :-) Łóżeczka śliczne, właśnie takie mi się podobają i już je oglądam, chociaż dzidzi jeszcze nie ma... A pościel cudowna, najbardziej podoba mi się ta ciemnobeżowa z żyrafką i właśnie taką będzie miało moje maleństwo :-) Dlatego zapisałam sobie ją w obserwowanych ;-)
karolina tempka obiecująca... może niedługo czeka Cię spore zaskoczenie... ;-) oczywiście pozytywne!!
karla szkoda, że dzisiaj nie testowałaś, może byś miała wspaniały prezent?:-p
Zzagubiona ciekawe czy Ktosiu dzisiaj się ujawni? Czekamy na relację po badaniach ;-)

Ja dzisiaj najprawdopodobniej mam owulację i naprawdę cudownie by było jakby do zapłodnienia doszło właśnie dzisiaj w mikołajki... Najwspanialszy prezent, także Mikołaju nic więcej nie chcę tylko to a byłam grzeczną dziewczynką ;-);-);-):laugh2:

reklama
zzagubiona...ach... ja jakaś drażliwa jestem ostatnio... mężowi robię mini awanturki o byle co i zaraz sie obrażam, a jak mi cokolwiek próbuje wytłumaczyć to zalewam sie łzami.... bez sensu... zmęczona jestem i musze odpocząć. :)
nie będziemy roztrząsać kto pociecza, kto przytula, akto daje po tyłku... wszystkiego po trochu i sprawa zalatwiona. widocznie źle Cie zrozumiałam.

suonko- ja tam raczej się nie zaskoczę- co najwyżej mogę spaść z krzesla jak zasnę... masakra jakaś i ciągle mi zimno :( a Ty działam działaj i nie trać ani czasu ani nadziei- zobaczymy co się dalej będzie działo... ulalla...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolinka ja już działam od dłuższego czasu bo owu się znacznie przesunęła... ojj mam nadzieję, że nie wykończę mojego N. :-) a ta drażliwość, senność, płaczliwość.... ale ciiii nic nie mówię ;-)

losiczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOLERA JASNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PŁACZĘ RAZEM Z TOBA KOTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM Z TOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co tu sie dzieje ???????????????? hola,hola, !!!!!!!! powiem tak ja pragnę i kopniaka i przytuleniaoooo......!!!!!!! dziękuję za wsparcie, co ma być to bedzie !!!!!!!moje nerwy tu nic nie zmienią ale wiecie jak to jest,,,,,, człowiek sie stresuje tak jak pisze zagubiona po przejsciach juz nie jest tak sielankowo,trzeba brac juz wszystkie wydarzenia pod uwagę!!!! ale mam nadzieje ze jednak tym razem po wizycie bede płakać ale ze szczęścia!!!!!!!!!!!!!
zagubiona ale Ci dobrze , po 15 bedziesz juz wiedzieć wszystko, i mam nadzieje ze ktosiek sie ujawni, ale mnie sie ciągle coś wydaje ze to syn !!!!!!!!!!!!!! daj znać szybko jak wrócisz, mam nadzieje ze wrócisz zanim ja wyjdę :)))))))))))
agniesia -trzymam kciuki aby małpa nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karla ale jutro i pojutrze bedzie ten sam strach wiec on niestety nie ominie cie ale to twoja decyzja i my ja szanujemy :* trzymam &&&&&&&&

Ilonko
nie wie czy wroce zanim wyjdziesz bo musze do chrzesnicy pojechac a ona w innej miejscowosci mieszka no i do tesciow, ale postaram sie jakos wpasc tylko napisac czy zdradzil swoj sekret

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zzagubiona... ja już naprawdę nie chce sie nakręcać. zresztą powtórze sie po raz setny... brałam antybiotyki dopochwowo, więc... nie. objawy mam wszystkie typowe na @, a te niestandardowe spowodowane przmęczeniem i poirytowaniem w pracy. tylko te zawroty głowy jakies dziwne, ale to chyba też ze zmęczenia. ponadto wczoraj robiłam test i wyszedl negatywny więc tylko czekać na @... i niech przyjdzie jak najszybciej, bo kolejny cykl nowe staranka... :)

ilonka- no już już... kryzys zażegnany :) przepraszam was dziewczynki- ciężarowki denerwować to haniebne posunięcie... :(

suonko- ja oddałam swoja porcję losiczce i co? u mnie to nie ciąża :) nie tym razem...

karla- a jutro starczy Ci odwagi?

Do góry