reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona- a czy Ty masz przeczucie co do Ktosia? ja tam mam wrażenie, że chłopak bedzie, ale ... może sie dzisiaj okaże- trzymam kciuki. o ile dobrze pamiętam to Natan lub Nadia tak?

reklama
dzięki dziewczynki- no zasuwałam w domu od rana tak, że aż mi się przypomniało po co dupa ma rowek (żeby miał pot którędy spływać).

ale skutek straszny:szok: znalazłam teściora, którego niedawno córka przede mną ukryła- i co teraz?????????????????????????

zzagubiona ja również stawiam na faceta

ja dziś nie gotuję- bo jeszcze coś spalę

Zagubiona mam nadzieje ze zdąrzę przczytać co u Ciebie zanim wyjdę !!!!!! bo tak to bede sie stresować i sobię i Tobą, czy wszystko OK.....!!!!!!!!!
Ja sama sie wzięłam za sprzątanie, zeby czas szybciej zleciał ale coś mi to nie wychodzi :baffled:

idę zrobić sobie kawusię i wracam, :)

piąteczka no nie mam racji ze Mikolaj plata figle,i co zrobisz? testujesz? dziewczynki a u Was jest juz snieg?

Ostatnia edycja:
no to zaszalałam- oczywiście pobiegłam do kibelka i oczywiście krecha jedna- to było pewne- testować w 28 dc w samo południe!!!!!!!!!!
przerosłam głupotą sama siebie

dziewczynki ja tez czuje ze to chlopak ale sie zobaczy
Karolina dobrze pamietasz ;]
Ilonko teraz to mnie w kat zagonilas i bede musiala zrobic wszystko by dac znac zanim pojdziesz hehe
Piateczko no to teraz te kopniaki beda bardzo wskazane Zobacz załącznik 414030

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój m też ma nosa- właśnie zadzwonił z pytaniem 'jak sytuacja'- a ja na niego nawarczałam strasznie- oj
a on zamiast się wkurzyć to mnie jeszcze ze stoickim spokojem przeprosił!
no i teraz mi głupio

ps. a najchętniej to bym w ten cholerny test teraz dodatkowo napluła- licząc, że zmieni to jakos sytuację

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe no to utarl ci nosa hehe ty pewna ze sie wkurzy a on jeszcze przeprasza heh biedak pewno nie wiedzial o co kaman wiec wolal sie nie narazac i przeprosic ;p;p

reklama
piąteczka kurcze :crazy: a co to za test robiłaś ?????????????
zagubiona noooooo mam nadzieje ze CI wjechałam na ambicję.......nie no żartuje kochanie, spokojnie załatw sprawy jakie masz dziś i wracaj i pisz wieczorkiem co i jak :)))))))) :tak:

Do góry