reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
piąteczko spokojnie, sama pisałaś że masz wewnętrzne przeczucie, że się udało ;-) A tak za zdrowy rozum- jesteś przed terminem @, test był czułości 25, no i popołudniowy sik- to nie mogło się udać!! ;-) Uszy do góry, cyc do przodu!! :-)

zzagubiona- pamiętaj że my czasem jak czarownice, więc może cos w tym racji jest, że chłopaka masz pod serduszkiem? może się dzisiaj wyjaśni. :)

pamela- w wielkopolsce, a przynajmniej w promieniu 20 km od poznania śniegu brak, ale chmury wręcz burzowe i wieje zimny wiatr. :(

piąteczka- za chwilę sie dowiesz po co jest dupa- żeby kopać w nią za głupotę. a co ja zrobiłam wczoraj???? to samusieńko co Ty, tyle, że o 10ej i w 29 dc, więc obie świruski i do tego głupiutkie... :)

ilonko, zzagubiona- spokojnie zajmijcie czymś głowy, żeby nie myśleć, bo czas sie wtedy strasznie dłuży i my tu wszystkie z nerwow oszalejemy... :)

zzagubiona on zawsze mi to robi- drań- pewnie się teraz ze mnie albo smieje, albo zachodzi w głowę o co mi chodziło

ilonko test Quick Vue

karolina ja se tak glowe zajelam ze sie cala pociachalam przy goleniu hehe wiec wole nic nie ruszac dzisiaj hihiZobacz załącznik 414031

piateczka obstawiam drapanie sie po glowie o co jej chodzi hhi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karol_in-a bo tutaj gdzie mieszkam nie ma nigdy sniegu a w Polsce na swieta nie bylam juz 3 lata i teskno...jak przychodzi Boze Narodzenie to brak tej swiatecznej atmosfery jak w domku:-(,bo bez sniegu to nie swieta!

o qrcze zzagubiona to może nie tędy droga, bo ja bym wolała, żebyście głowy zostawiły jednak na swoim miejscu tylko sie zajęły czymś innym, ale już nie wiem co mam wam doradzić- może spacer?

piąteczko jeśli dobrze kojarzę to quicki są tej zwykłej czułości 25 (niech mnie ktos poprawi) więc jak u licha miały Ci coś pokazać poza gołym tyłkiem z uśmiechem??? poczekaj na te, które zamówiłaś... :)

reklama
Do góry