reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pamela poczekaj spokojnie na wyniki i nie zakładaj najgorszego. ja cały czas myślę o Tobie i wierzę że fasolka jest silna

jane który to twój cykl starań? nie załamuj się chociaż wiem jaki to ból gdy @ przychodzi

ilonka ty nasz ekspercie. powiedz mi kiedy jest owu. bo gdzieś wyczytałam że owu jest w dniu skoku. ewentualnie dzień przed lub dzień po. bo ja już sama nie wiem. myślałam że jak jest skok to juz po owulce.

no mój cykl stracony więc to nie hormonki na mnie działają. dzisiaj się czuję źle. w głowie mi się kręci, spać się chce i no i wszystko mnie wkurza. nie mogę się na niczym skupić a w pracy do 18. a w aptece muszę być bardzo skupiona. dobrze że pogoda do bani to mało pacjentów przychodzi

reklama
Kurcze dziewczyny przykro mi strasznie, że nie wszystko tak się ułożyło jak byśmy sobie wymarzyły. Ale mam nadzieję, że w Nowym Roku wszystko się poukłada, Powiem szczerze, że nie przypuszczałam, ze zajście w ciążę nie będzie takie proste. Tyle lat strachu, żeby nie wpaść, a teraz strach, żeby wszystko było w porządku. Myślę, że musimy być dobrej myśli, bo stres na pewno nam nie pomoże... Łatwo napisać tylko jak to zrobić....

witajcie

Bobo - hmm wydaje mi się, że tak jak po porodzie organizm musi się oczyścić, to może potrwać 2 tyg., może 3 tyg. - może do normalnego okresu będą plamienia - każda z nas troszkę inaczej to przechodzi.

Madlen - dzięki za trzymanie kciuków, ale wiem, że jest wszystko Ok, bo małe tak rozrabia i się wierci, to czuje, że jest w porządku.

Pamela, co się dzieje, bo ja się nie znam kompletnie na wynikach?
Boże jaka ja jestem w tym temacie zielona....dobrze, ze jesteście :)

Witam

Pamela tak mi przykro:-:)-:)-(

domiska
jeszcze trochę i się z nami wszystkiego nauczysz:)

Katrina
to już 18 tydzień prawie połowa:)

Ja dziś byłam u siebie w pracy zanieść zwolnienie osobiście po raz pierwszy w ciąży wcześniej mąż chodził,ale dziś chciałam odwiedzić dziewczyny i złożyć im życzenia.Szefowa niezbyt miło mnie potraktowała za to dziewczyny super ,miały tysiąc pytań i te młodsze widać ,że zazdrościł. Tylko u nas w pracy taka atmosfera ,że dziewczyny boją się zachodzić w ciązę a mają już koło 30 lat

reklama
Pamela, jeśli tak się stało to może duszyczka nie zdążyła wskoczyć to maleńkiego ciałka... Nie umiem wytłumaczyć takich rzeczy , musisz być dzielna!

Do góry