reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no dzisiaj mierzyłam jeszcze przed wstaniem z łóżka. chyba z ciekawości właśnie. nigdy jakoś o tym nie myślałam, a wy mnie tak nakręciłyści i bach dzisiaj termometr poszedł w ruch. spróbuje od następnego cyklu się pilnować. ale obawiam się że będzie w moim przypadku to trudne.

Jak @ nie przyjdzie to w poniedziałek testuję. ale bez nadziei:-(

Ilona a ty kiedy?

ILONKO JA UWIELBIAM TWOJA POSTAWE I POCZUCIE HUMORKU JA TAM TEMP NIE MIERZE BO MI ZROBILA NADZIEJE:-) A POTEM WBILA NOZ W PLECY @ JEDNA:wściekła/y:
AGNES BEDZIE DOBRZE ILONKA TESTUJE TEZ W PONIEDZIALEK ALE CHYBA SKUSI SIE W NIEDZIELE;-)

ano jesteśmy 3 na poniedziałkowe testowanie. mam nadzieje że będzie można testować i @ nie popsuje planów. chociaż ja się nie czuję ciążowo niestety. ale postanowiłam myśleć pozytywnie. kiedyś się uda.

Dziewczyny testy owulacyjne robiłam od poniedziałku i wczoraj w 9dc wyszły dwie krechy, wręcz testowa mocniejsza od tamtej drugiej 2 razy robiłam po południu. Dziś koło 10 zrobiłam test i też wyszły dwie krechy. Poszłam na usg i lekarz w sumie nie stwierdził pęcherzyków :( Powiedział ze jest jeden mały w prawym jajniku ale mówi że pod znakiem zapytania. Nadmieniam że ww tym cyklu zaczełam brac tabletki na owulację Cloysberyg CC. Teraz zrobiłam po południu test i już nie było dwóch kresek :( Co ja mam o tym myśleć?? Temperatura podwyższona od wczoraj 37,5 . Już po owulacji???

Dziewczyny mam nadzieje ze wszystkie 3 zobaczycie upragnione 2 krechy :-) Ja jeszcze troche do testowania. POki co zadnych objawow ciazowych nie mam. Nie mysle by sie udalo w tym cyklu :-( Ja to chyba skazana jestem na kilkuletnie oczekiwanie. Kurde ale mnie dol dzis zalapal...

reklama
Bobofrutek głowa do góry. żaden dół. pozytywne myślenie to połowa sukcesu. ja zmieniam podejście nie szukam objawów, czekam co przyniesie los. mam nadzieje że dla nas wszystkich będzie łaskawy.

A długo się staracie? Kiedy testujesz?

Do góry