reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiatm po dluzszej przerwie umnie narazie @ ale juz sie konczy wiec na nowo zaczynam staranka postanowilam termometr dac w ruch zobaczymy co z tego wyjdziew w tym cuklu pozdrowienia dla was

reklama
ilonko kochana ale ja tu mowie o twoich blizniakach nie moich moje jak narazie jest tylko spod tego znaku;p
bobofrutek wiesz co kobieta i ciaza to rozne objawy wczesniej pozniej itp ale ja np to jak ostatnio pisalam to juz przed okresem dziwne rzeczy sie ze mna dzialy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no chociaz zagubiona rozumie bobofrutka - swiruska hihi :-) ale serio te moje cycusie sa jakies podejrzane :-) a jeszcze jutro zaczynam zajecia na uczelni buuu dobrze ze to ostatni juz rok bo wariacji idzie dostac ;-)

zagubiona - ja ostatnio jestem strasznie zamotana !!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze przystanie na tych bliźniakach !!!!! ;-):tak::tak::tak::tak:
losiczka faktycznie gdzies wsiąkła !!!!!!! no ale skoro bobofrutek wyczuła wstrząsy wiec chyba wiadomo, i lepiej w szczególy sie nie wgłębiać
Sylwia może jednak ten @ nie przyjdzie juz w ogólę ;))))))))))))))
Justyna- powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbyś miała pytania odnośnie prowadzenia wykresu służę pomoca :) oczywiście pomoge na tyle ilę będe umiała , bo sama czasem sie gubię w tej "zabawie"

Ale sobie pospałam i chyba zaraz znowu pójdę spać bo coś zmęczona jestem

Madziulek
witaj i powodzonka :) fajnie że takie młode dziewczyny się starają ja urodziłam mając 20 lat:)

Agnieszka
nie wiem ile popracuję ja bardzo lubię swoją pracę i nie mam jej za ciężkiej fakt godziny ciulowe ;) ale warunki pracy zimą są okropne więc pewnie jak się ochłodzi to pójdę na L4

Zagubiona mi też bez różnicy płeć a imionka już wymyślasz?

reklama
Do góry