reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo- To musisz prowadzić spokojny tryb życia w taki bądź razie, ale wierze ze wszystko bedzie dobrze, może dzieciątko uleczy Cię????przede wszystkim masz mysleć pozytywnie - to podstawa !!!!! :-):-)
zagubiona- proszę mi sie nie zamartwiać , beta bedzie piękna zobaczysz !!!!! kiedy wynik ???? dzis???????
agnes- czy niedobór wit B6 może powodować wieksze mdłości w ciąży ??????? wole zapytać farmaceutki :p bo jak zajde bede biegiem leciec do apteki i sie ratować różnymi wspomagaczami na te dolegliwości !!!!!!!!!!

ilonko jak bedzie chlopak to tez bedzie kochany zreszta jak wiecie chlopaki sa za mama wiec wyobrazcie sobie 21l i 18l konia jak mame przytula i caluje:-) z maluchami to jest gorzej bo doslownie wisza na mnie:-) przychodzi maz z pracy mowie teraz to ze wszystkim do taty ale oni i tak ze wszystkim do mamusi:-)

zagubiona glowa do gory i pozytywne mysli prosze no i dziekuje za bocianka znowu wylapalam te rozowe he he

BOBOFRUTEK JAK CHCESZ ZOBACZYC MOJE TOREBKI KTORE PLODZE TO ZAJRZYJ NA GALERIE POCZEKALNIA NA SW MARCINIE PASAZ ROZOWY W INTERNECIE TEZ SA

Ostatnia edycja:
madlen kochanie, ja we wszystkich 3 ciązach miałam mega mdłości, z Jasiem do 7 miesiąca, potem zgagę do konca po której tez zdarzało mi sie wymiotować
w drugiej ciąży od 6tyg w sumie pare dni przed obumarciem (9 tydzien) mdłości i wymioty przeszły jak ręką odjął, pamietam jaka byłam szczęśliwa ze w tej ciąży juz nie bede sie tak meczyć, ehhhhh
z pustym jajem miałam bardzo wcześnie(ok5 tyg) juz mdłości tyle ze aż do konca poronienia czyli ok 8,5 tygodnia
tak więc wiem ze i w kolejnej bede mieć, taki chyba mój urok i juz !!!! bardzo to męczące, ale zniosę wszystko !!! no i dlatego myślę juz teraz o tym, aby może zapobiec albo złagodzić!! bo w ciąży obumarłej nawet do kompa nie siadałam bo jak widziałam literki to od razu leciałam do kibelka, po prostu wszystkie mi sie mieszały, w głowie sie kołowało i wymiotowałam !!!! bleeeeeeee......!!!!!!!!!!!!!!!

LOSICZKA _ TEZ CHCE ZOBACZYC TE TWOJE DZIEŁA !!!!!!!!!! GDZIE SA W NECIE ???????????????

Ilona wpolczuje,to faktycznie potrzebujesz czegos,zeby zmniejszyc mdlosci..
ja pierwsza ciaze mialam taka..nic nie moglam jesc..cofalo mnie nawet jak poczulam chleb czy ziemniaki..,z synem juz bylo lepiej..,ciekawe jak bedzie tym razem..no ale najpierw trzeba byc w ciazy..

Hej

Długo mnie tu nie było ... chciałam Wam tylko napisać, że znów się nie udało :( czekam na @.
Robiłam 2 testy oba negatywne. Teraz boli brzuch na @... więc czekam...
Całuje WAS :*
jestem załamana.... :(

Hej

Długo mnie tu nie było ... chciałam Wam tylko napisać, że znów się nie udało :( czekam na @.
Robiłam 2 testy oba negatywne. Teraz boli brzuch na @... więc czekam...
Całuje WAS :*
jestem załamana.... :(

kochana a juz masz termin @ !!???????????????
przykro mi bardzo :(((((((
następny cykl WASZ........ trzeba wierzyć ze sie uda !!!!!!!!!!:-):-)

reklama
ilona niedobór wit B6 może powodować nudności i odruch wymiotny ale to już w duzych niedoborach. ale czy w ciąży zmniejszy mdłości to nie wiem bo nidgy w ciąży nie byłam? ;-)na pewno nie zaszkodzi. zresztą zalecają lekarze przyjmować magnez + Wit B6. to tez dobrze wpływa na druga fazę cyklu. ja tam oststnio to łykam. no i wiesiołek ale to tylko do owu.

Do góry