reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen mi wychodzi dziewczynka dopiero w listopadzie ale ja nie wierze w te kalkulatory bo wg nich powinnam miec 3 corki i 1 synka wg chinskiego jakby co wszystko zostawiam w rekach boga wie jak bardzo pragne coreczki moze mi ja da:-)

reklama
Wrocilam!
Gin na usg jeszcze nie widzial nic no bo to dopiero 4 tydzien bylby. Zbadal mnie i kazal jutro powtorzyc bete zeby zobaczyc czy sie ciaza rozwija. Pokazalam mu test i po badaniu powiedzial ze wg niego to ciaza ale ostateczny wynik da jutro beta. bylam tez u mojego w robocie powiedzialm mu jest w takim szoku ze jak mu dalam skarpetusie z testem w srodku to mi je z tego szoku oddal jakby parzyly go hihi bo nie wiedzial co jest grane hehe :-) strasznie sie cieszy i ja rowniez. Mam nadzieje ze jutrzejszy wynik bedzoe wyyyyyysoki i moje dzidzia sie bedzie pieknie rozwiaja :-) trzymajcie Kochane kciuki. a wlasnie mialam mowic latam siusiu czesto i spodnie mnie cisna hehe. ja to mam nagrzmocone w tej mojej glowie ;-)

mnie według tego kalkulatora sie sprawdziło, a teraz jakbym zaszła to była by córa, ale ja tez w to nie wierze, ale bardzo bym chciała taką malutką córunie !!!!!!!!!!!!! jak bedzie chłopiec to koło 30-stki może zaplanuje sie córeczkę jeszcze hehe :)

bobo- napewno beta pięknie przyrośnie :) jak ja bym chciała teraz zajść, byłby super prezent na urodziny mojego :)
mam nadzieje ze nas nie opuścić i bedziesz słać FLUIDKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonko a jak bedzie drugi synek to trzecia dzidzia kolo 40stki:-) ale ty moja droga to bedziesz miala coreczke nalezy ci sie jak nic:-)

bobo to super ty to takie fluidki ciazowe wysylasz ze zaraz wszystkie zaciazymy:-)

losiczka no własnie piszę ze jak teraz wyjdzie znów chłopak to może koło 30-stki zmajstruje sie córę jeszcze hihi:)

Wiem wiem tylko ja tez tak mowilam a zobacz starej babie zachcialo sie bejbika chlopaki odchowane a mi marza sie nieprzespane noce bolace cycki;-)itp;-) ALE JA TO WOGOLE MARZE ZAJSC W CIAZE A WYDAJE MI SIE ZE TO POTRWA OJ POTRWA:baffled::baffled::baffled:

Kochane moje sla wam tyle fluidkow ze normlanie po nocach wam sie beda snily :-) oby beta przyrosla. w piatek bylo 4,2 ciekawe ile bedzie jutro? jak myslicie?

przestań, jakiej starej babie.......:wściekła/y::wściekła/y: po tyłku chcesz ?????????
super , ja lubie takie duże rodziny,zwłaszcza jak są święta :) dlatego nie chce miec tylko Jasia a jeszcze jedno przynajmniej jak Bóg w ogóle da..... a kiedys to i trzecie może się" przybłąka" :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bobo- nie wiem ile bedzie ale bedzie dobrze :D zobaczysz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry