reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam
wtorkowo z kawą :)
właśnie zbieram się do pracy ... więc zajrzę tutaj dopiero wieczorem.
ilonka może zbadaj tarczycę ... TSH, FT3 i FT4
Bobo - daj znać :)
miłego dnia wszystkim :*

reklama
Witam:) też z kawką:)

Wczoraj byliśmy w kinie po mojej pracy i wróciłam tak zmęczona,że kompa nie miałam siły włączyć i poszłam spać,a rano nawet nie mogłam się obudzić.. Ale film super :)

Bobofrutku właśnie nadrobiłam wczorajsze wieści:) GRATULUJĘ z całego serca :-D:-D:-D cieszę się bardzo:) Fajnie że nas coraz więcej, niedługo dołączą następne.. Termin będziesz miała czerwcowy pewnie?

Ja mam w bloku kotka dachowca słodziutkiego przytulasa , kochaniutki i cudowny tylko jest problem z obcinaniem pazurków, ale po za tym to super kociak:) a na imię ma Bajzelek

Pola witaj i powodzonka:)

Ilonka
super torcik i super Jasio:) Twoja mama takie cuda piecze? to jak wnusia będzie to będzie miała trudniej bo tort w kształcie księżniczki upiec to nie lada gratka ;-)

Tyle wam miałam napisać i zapomniałam...

witam słoneczka :*
zagubiona- myśle ze to dobra decyzja- wieksze mieszkanie jak najbardziej teraz sie przyda, w koncu rodzina sie powiększa :) Ja bardzo żałuje ze kupiliśmy na początek tylko 2 pokojowe mieszkanie, ale pewnie za jakis czas bedzie trzeba zamienic na 3 pokojowe !!!!! Tak wiec bardzo dobra decyzja :tak:
sama nie wiem czy isc do endykronologa - pogubiłam sie, lekarze nie kazali robić badać, jedynie tylko jeden lekarz własnie do którego mam zaufanie i do niego chodzę, powiedział abym zrobiła tylko toxo i cytomegalie , a jeszcze na własną ręke zrobiłam TSH czyli tarczycę ale bez tego FT3 i FT4 , myslę ze jakbym miała coś nie tak z prolaktyną to tak jak mówili lekarze to bym w ogóle nie zachodziła w ciązę a nie było z tym problemu, tak więc zbadam teraz po owulce progesteron i jak bedzie dzieciątko to od razu po luteinę lub duphaston - jak zalecał lekarz , tylko własnie szkoda ze od razu mi jej nie przepisał a tak to bym wzięła od razu jakby test był pozytywny czy beta bo chyba na bete pójde , bo jakby sie udało to bym zrobiła niespodziankę mojemu na urodziny :)

justyna- no najlepiej wsłuchaj sie we własne ciało, bez testów itd !!!!!
polaa- witam CIę baaaaaardzo serdecznie :* powodzenia, dopiero zaczeliście ?? który masz dzien cyklu ??????
Dzoana- to działajcie :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
bietka- miłego dnia w pracy::) tarczycę zbadałam ale samo TSH - jest w normie !!!!!!!!
Viola- tak moja mamuśka piekła, ale wiesz Ona cukiernik z zamiłowania bo z zawodu pielęgniarka ale pracuje w cukierni wiec różne takie cuda potrafi :) jak bedzie miec wnuczkę ( a pewnie by chciała bo ma troje wnuków hehe) to tez napewno podejmie sie wyzwania :D hehe ;)
jak się czujesz kochana ???????na jakim filmie byliście ???????????

PRZEPRASZAM ZA TA LITANIE Z RAŃCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka byliśmy na "Bitwa warszawska 1920" Fajnie zrobiony film w 3 d super efekty dużo szczegółów z tamtych lat i dobrze oddane tło historyczne:)

Czuję się w miare dobrze ale to ciągłe zmęczenie:( No i czasem brzuch pobolewa:( Ale 25 idę do lekarza i wezmę już L4:)

witajcie ja juz po kawce sniadanku a za cwile siadam do maszyny:-)
bobo daj znac jak najszybciej kochana
polaa witaj kochana
ilonko
kiedy ten twoj mezus ma urodzinki?nie dlugo staranka co?

milego dnia

tez bym sie chętnie wybrała ta ten film !!!!!!! moze zaciagnę mojego w weekend :)
ten pierwszy trymestr jest ciezki, bo a to sennosc,a to zmeczenie a to mdłosci itd wiec l4 to dobry pomysł ,odpoczniesz sobie nabierzesz sił :))))

losiczka- 21 pazdziernika ma urodziny a mnie wypadnie 23 @ wiec ta beta wczesniej aby miał w razie czego niespodzianke :) no ale nie licze ze sie uda
a od dzis lub jutra bedzie juz co wieczór w domu wiec działać bedziemy bo owulka jakos na weekendzie powinna byc juz:)

Ostatnia edycja:
losiczka pewnie ze wiem ;-):-p ale powiedz to mojemu :-D, hehe !!!!!!!!!!! spokojnie nie bedziemy az tak szaleć, zdążą sie wyprodukowac :-D

wstalam! okropna noc, co chwila sie budizlam a cyce od srodka tak jakby mnie palily i sa twarsze. zrobilam znow z rana testa zeby moj widzial i wyszla kreska ale oczywscie bledsza. no ale widoczna, zaraz jedziemy pozalatwiac sparwy i zrobic bete. bede wiedziec wyniki to od razu dam znac:-) oby bylo dobrze!
buziaki

reklama
ja też sie witam!!!
bobo co tam z betką wiadomo już??!!!
ilona a czemu ty nie mierzysz tempki???który masz wogóle dc???ale chyba przed owulka bo jak macie staranka przed soba..;-)ojjj to bedzie sie działo mam nadzieje;-)
losiczka ty chyba też miałaś mierzyc tempke co nie??? wogóle jeszcze ktoś miał mierzyc ale nie pamietam kto...
viola,zagubiona dbajcie o siebie kobitki;-*
ja juz w czwartek go gina lece ale chyba pecholki nie rosna wogóle tempka w miejscu stoi tak wiec pewno cykl na straty...

BOBO Tak więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za mega wysoką bete!!!

Do góry