reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam z kawka ;-)
dzieci odstawione do szkoly,po drodze zrobilam szybkie zakupy,jedno pranie wisi,drugie sie pierze,a ja mam teraz czas na kawusie i BB :tak:
Ilonka jak sie dzisiaj czujesz,jak glowa?..
Polaa witaj !!;-)
Bobo masz juz wyniki..?
Dzoana to dzialaj,powodzenia !!:tak:

reklama
bobo- trzymam kciuki za piękna bete !!!!!!!
aga-no mierze przeciez tempkę !! wykres mam w sygnaturkach ale link tylko!
madlen- dziękuję, czuje sie o niebo lepiej:) głowa nie boli :) a u Ciebie tez ok z głową ( o kurcze haha jak to zabrzmiało )
Ja tak samo pranko wstawiłam, pogoda znów super ;) spacer juz zaliczylismy :) no i jestem taka dumna z tego moje szkraba...... jeszcze miesiąc temu nie było mowy abym ruszyła sie bez wózka, a teraz ślicznie chodzi z raczkę wszędzie, wiec na razie wózek sobie w pokoiczku w kącie stoi a my piechotką :D bardzo sie cieszę bo bałam sie co bedzie w zimę, koła od wózka małe wiec mi po sniegu nie pojadą (w zeszła zime sie namęczyłam jak głupia) no tak na marginesie to nie wypał z tymi moimi wózkami ci kupowałam, z kazdym problem miałam w zimę !!!!!no nie wazne, ciesze sie ze juz grzecznie idzie za raczke koło mnie , u ucieka itd :-D no wiec teraz jakby rodziła ( bo miałam na pazdziernik termin) to by było ok, nie miałabym problemu juz( a tego sie bardzo bałam)
matko i znów litanie wybazgroliłam- sorki hihi :)

Ilonka dziekuje z moja glowa wszystko OK :-D:-D,ale juz dzisiaj od rana wzielam tabletke,bo wstalam z lekkim bolem,a jak zacznie mnie pozniej tak mocno bolec,to juz nic nie pomoze..:no:,wiec wolalam wziac za wszasu..:tak:
fajnie,ze maly juz drepta sam ;-)..moja cora tez szybko zaczela na nogach chodzic,za to syn nie..,wozek byl najlepszy..

czesc dziewczyki
pola witaj
bobo &&&&&
ilonko w koncu to juz duzy chlopak :]

u mnie dzisiaj masakra mam dola wczoraj pokucilam sie z m, na nic nie mam ochoty a no dodatek za oknem bardzo ponuro ehh

wiesz Jaś to zaczął chodzić jak miał 11 miesięcy, w wózku to grzeczny jak nie wiem, do teraz, ale jak go wypuszczałam to nie chciał za ręke iść, wyrywał sie, rzucał sie na ziemie, piszczał- szał po prostu, a teraz sam daje rączkę i idzie :) w sklepie jest tez ok nie leci do półek tylko idzie koło mnie -wiec postęp z którego jestem mega zadowolona :) bo tyle razy sie ze wstydu najadłam i pod ziemie zapadałam jak mi na srodku sklepu rzucał sie i ryczał bo go chciałam za ręke złapać !!!!!!!!:szok:;-)
Ja mam tak samo, jak nie wezme tabletki jak tylko cos zacznie boleć to potem tylko troszkę "ucichnie" po tabletce, ale wczoraj wzięłam 2 na raz i NIC , strasznie sie czułam!!!!!!!

zagubiona- tulę mooooocno :* a co tam chłopina nabroił ze sie posprzeczaliście ???( hehe bo przewaznie to chłopy wkurzają )

Ostatnia edycja:
Ilonka moj Hubi zaczal chodzic jak mial rok i 2 tyg..tak mysle..,ale on byl tak leniwy,ze wolal wozek..a jak go bralam bez wozka,to szybko nozki go bolaly i wtedy musialam go nosic..to juz wolalam wsadzic go w wozek i wozic,niz nosic,bo z niego to kawal chlopa byl..i do dzisiaj jest..
Zagubiona glowa do gory,nie doluj..tule ..:*

aj kochane nie wiem co mu odwalilo ale zachowuje sie jak by Bog wie jak bogaty byl, szasta kasa na lewo i prawo tylko ze to ja musze sie glowic by rachunki poplacic, on ma to w nosie. Zdecydowalismy sie zmienic to mieszkanie mozemy max 20 tys wsadzic w remont, bo tylko tyle kasy mamy ze slubu a on zaczol wymyslac jakies bzdety najpierw powiedzial ze 3 tys to bdzie kosztowalo( jakis solar i kociol) wiec mowie no dobra 4 tys ogrzewanie wszystkie przylacza podnie itp. ok 6 tys cala elektryka z hydraulika, czyli ok 7 tys by zostalo na wykonczenie ( panele, plytki farby itp ) bo meble mamy tylko dla dziecka do pokoiku trza kupic meble i luzko do sypialni. Wiec mowie jakos damy rade ( wszystko sami zrobimy bo m jest elektrykiem a tesciu w budowlance pracuje wiec tez pomoze) a ten mnie oskarzyl ze go nie slucham nie licze sie z jego zdaniem bo sobie wymyslil jeszcze dodatkowo jakis piec za 8 tys, pozniej zaczol krecic ze te solary i jakis kociol nie 3 tys a 6 no to sie wkurzylam i mowie ze to on nie wie co mi gada i robi ze mnie jakiegos glupka jak sie wyklucil to stwierdzil zze mu mace w glowie i wszystko przekrecam ( mimo ze to on zrobil ze mna) wiec stwierdzilam ze mam go w du**e

ZAGUBIONA TAK TO JEST TYMI CHLOPAMI JA Z MOIM KLOCE SIE TYLKO O JEDNO I CIAGLE O TO SAMO TZN O TO ZE WLANCZA TAKA JEDNA GRE CO DZIECI NIE MOGA PATRZEC TYPU STRZELANKI MASAKRA:szok: A POTEM KAZE IM SIEDZIEC W SWOIM POKOJU:szok:NO TO WOJNA NA CALEGO MOWIE W KOLKO GRAJ SOBIE W TE GRE JAK DZIECI POJDA SPAC A ON CIEGLE SWOJE UPARTY OSIOL W SOBOTE MNIE TAK WKURZYL ZE MU POWIEDZIALAM ZE MU WSZYSTKIE GRY WYKASUJE:-) TO BYL GRZECZNY:-) I TAK TO JEST Z NASZYMI M KAZDA Z NAS MA JAKIES SPRZECZKI ALE JAK FAJNIE MOZNA SIE POTEM POGODZIC;-)

ILONKO MOJ 6L KUBULA TO OD MALEGO TAKIE PO NOGACH ROBIL ZE MNA WYCIECZKI ZE SZOK A MALY SZYMUS TO WOLI WOZEK TYLE ZE JA NIE JEZDZE TRAMWAJAMI TYLKO WSZEDZIE PIESZO BO TAK LUBIE A KUBUS ZE MNA

AGNIESZKO JA NIE MIERZE TEMP BO NIE CHCE SIE DENERWOWAC I ROBIC SOBIE NADZIEJI

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry