reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo WSZYSTKO bedzie ok a ja poprosze o suwaczek ciazowy:-):-):-)

ILONKO TY TO ZARAZ DO BICIA SIE BIERZESZ OJ OJ :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka pewnie,ze tak !!..jeszcze troche i ty tez kochana bedziesz cieszyla sie mala fasolina :tak::tak:,a z synkiem jak dlugo sie staraliscie ?

losiczka bo nasza bobo oszaleje jak ciągle bedzie bete sprawdzać , wiec trzeba ją do pionu postawić :p
madlen- z Jasiem w 3 cyklu zaszłam, potem znów w 3 cyklu , po poronieniu za szybko bo miesiąc PO, no i teraz 3 cykl jest i może bedzie szczęśliwy, tym bardziej ze te dwie ostatnie ciązę to akurat wtedy jak mój był w domu codziennie, a ze od jutra tez bedzie codziennie to mam taką malusienieńką nadzieje ze bedzie dobrze ;D ale nie nastawiam sie, nie świruje po prostu bedziemy cieszyć sie sobą ile sie da ;D tak jak pisze pyscek kiedy przyjdzie odpowiedni czas doczekamy sie dzieciątka :)

pyscek- ja po prostu stawiam Was do pionu :p hehe , ale dobra zeby nie było ze sadystka jestem to nie bede :p hehe

hej ;)

Ilonka zycze Wam powodzenia, aby ten 3 cykl był szczęśliwy:tak::-)
teraz spojrzalam na Twoje suwaczki i opisy, współczuje przeżyć:-(
Teraz będzie wszystko w porządku;-)

bobofrutek spokojnie:tak: powtorz w czwartek betę i weekend, tak jak piszesz, będziesz miała spokojny;-)

agnieszka tak jak piszą dziewczyny - każde dziecko jest inne:tak:
Znam takie co mają 15 msc i sikają na nocniczek (ja podobno miałam rok:-D), a inne mają 2 lata i dalej pieluszka, na każdego przyjdzie pora:tak:
jak widzisz, ze nie chce, że się denerwuje albo płacze to odpuść:tak:
kolezanka odpuscila corce, odczekala 4 msc i w dwa dni dziecko było odpieluchowane:-)

Ja już po wizycie koleżanki, dzieciaki się pobawiły...Kuba już w łóżeczku:tak: a dopiero po 19:szok: był wykonczony i marudny bo ma katarek i kaszel :/
Mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie

losiczka no wlanie chcialam ten suwaczek wstawic ale ja chce taki jak tu maja na bb niektore laski co pod suwaczkiem jest napisane co sie w danym tyg z dzidzia dzieje? wiesz o co mi chodzi? masz moze linka albo wiesz skad go wziac?

ilonko kochana sama wiesz ze my wszystkie bedziemy szalec jak zobaczymy ii kreseczki:-) oby wszystkie ujrzaly je jak najszybciej moj to 3 cykl ale ja wogole nie nastawiam sie bo malego robilismy 7 miesiecy a te core to pewnie jeszcze rok bede robic :-(no ale jak ma byc ta cora to i rok poczekam choc dla mnie czas nie jest przyjazny:-(

BOBO WEJDZ NA STRONKE TERMIN PORODU WIEK DZIECKA FAJNA STRONKA I SA SUWACZKI JA ZROBILAM SOBIE ZAKLADKE NIECH SOBIE POCZEKA HA HA;-)A ZRESZTA JAK CI SIE JAKIS SUWACZEK PODOBA TO KLIKNIJ NA NIEGO POWINNA WYSKOCZYC CI STRONKA Z SUWACZKAMI

DOBRA LASECZKI ZEGNAM SIE DO JUTRA PA PA OWOCNEJ NOCY DLA WSZYSTKICH

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry