reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

znowu druga:-)witajcie
violu ja tez sama wszystko szylam jak 3 lekarzy wymyslilo ze ostatni synek bedzie coreczka to prawie kupilam rozowa posciel a potem przy kasie wymienilam na zolta ha ha no i dobrze zrobilam;-)
ilonko to ty dzisiaj bedziesz chodzila na czworaka ha ha:-)
agnieszko tyle babek zaciazylo a zobacz ile nadal czeka wiec zadnych dolin poczekamy razem

milego dnia dziewczynki prosze sobie dzisiaj kupic jakies dobre ciacho zeby w taka pogode nas dolina jakas nie dopadla

reklama
czesc dziewuszki
ale dzisiaj zimno brr, ja w pierwszej ciazy od poczatku wiedzialam ze bedzie chlopak ale tak czy inaczej stwierdzilam ze nie bede kupywala typowo niebieskiej wyprawki, wozek kupilam pomaranczowo czarny a posciel chcialam zolta i zielona bo na takie kolory pomalowalam pokoik ;]
a teraz na 80 % mysle ze to chlopak :D

witam i Ja :)
haha losiczka no na czworaka nie chodze
bobo- nie martw sie, takie bóle są bardzo częste u pierworódek, Ja tez miałam takie, jesli nie plamisz, i bóle nie są bardzo silne jest ok, po prostu taki ból związany jest z rozciągającą sie macicą :p a jesli boli to lepiej wziąść NO-SPE !!!!! bo ona jest bezpieczna dla dziecka !!!!!!!!!!!!!!!
agnieszka- napewno nie bedziesz ostatnia-uwierz !!!!!!!! wiem ze to dołujące ale mam nadzieje ze w następnym cyklu będą juz pęcherzyki !!!!!!!!!!!
Viola no i super, to teraz dużo odpoczywaj sobie :)
losiczka- ja mam jeszcze drożdzóweczkę wiec do kawusi bedzie w sam raz, bo u mnie tez pogoda barowa !!!!!!!!!!!
zagubiona- ciekawe czy Twoja intuicja sie sprawdzi co to płci !!!!!:):):):)
polaa- super te bluzeczki !!!!!!!!!

Witajcie Kochane!

zagubiona no ja mam taki bol jakbym miala zaraz @ dostac i tez latam sprawdzac hihi.

Ogolnie to nic mi nie jest nawet dzis mowilam mojemu ze czuje sie tak jakbynm w ogole w ciazy nie byla no czasem w glowie sie zakreci.

ilonka jak staranka? ja cala noc nie spalam od tych trzesien :-)

buziaki Kochane

dziendobry

polaa bluzeczki naprawde ciekawe ktos mial pomysl u mnie noc i wczoranszy wieczor straszny bol jajnika i podbusza (mialam wrazenie ze macica mnie boli) ale ten bol naprawde dziwny wiekszosc nocy mnie bolalo i na nospie jechalam teraz z rana nawet nawet troche lepiej . A zimno u mnie brrrrr
chlop w pracy 1 dziecko w szkole 2 przed telewizorem teraz trzeba jakis objad wymyslec juz nie mam pomyslow. lece troche cholupe ogarnosc lukne potem do was milego ranka pozdrowionka

Ostatnia edycja:
witam was kochane,
probuje obudzic sie przy kawie,ale ciezko..jakas taka wypluta jestem dzisiaj..chyba wina pogody..chociaz dzisiaj juz troche lepiej,ale wczoraj to byla taka zimnica,ze szok !!..wialo,lalo..brrrr
wczoraj zrobilismy mezowi urodzinowa niespodzianke i sie chlopina bardzo ucieszyl,byl w duzym szoku..ale o to chodzilo...
ide poczytac co u was.

chyba bede musiala dzisiaj isc do lekarza :( nie dawno byla babka od gazu i musialam przytrzymac kaukaza ( z 50 kg zywej wagi) by nie wyskoczyl z zagrody( tak jej nie lubi) no i kurde cos za mocno lewa strona brzucha mnie boli narazie wezme nospe i poleze chwile jak w ciagu max godziny nie minie to jade do lekarza trzymajcie && by minelo

zagubiona - masz rację, lepiej iść i sprawdzić czy jest wszystko OK !!!!!!!!!
przepraszam dziewczyny , wytrzymajcie te wstrząsy jeszcze do niedzieli :-D:-D :happy2::happy2:
justyna może to fasolka !!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&
madlen- u nas wczoraj było pięknie, ale dziś....... pewnie tak jak u Ciebie, zimo, pada, wieje !!!!!!!!
Kurcze a ja chora jestem.....buuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Gardło zawalone, głowa znów boli, oczy jeszcze gorzej chyba !!!! kurcze muszę sie teraz leczyć !!!!!!!!!!!!!

witam dziewczyny

dzisiaj pierwszy taki zimny i już jesienny dzień. a było tak pięknie. :-(

zagubiona trzymam &&&&&&&&& odpocznij sobie a na pewno będzie lepiej

polaa bluzeczki świetne. może kiedyś będzie dane mi taką sobie sprawić

Viola odpoczywaj sobie w końcu w duopaku jesteś i to jest twój czas

ilonka zaciskam &&&&&&& aby sie udało w tym cyklu

reklama
Ilonka zdrowka ;-) !!,a z tymi wstrzasami wytrzymam do niedzieli :-D..trzymam &&&,aby sie udalo !!
Pola bluzeczki super..te z pszczolkami sa slodkie..:tak:

Do góry