reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

cześć kochane starczki!

ja jeszcze w pracy koczuję. pół godzinki i zmykam do domku.
trochę lepiej się czuję więc mam nadzieję że jednak staranka będą ;-)
zaczyna mnie pobolewć brzuch więc owulka za kilka dni powinna być jak już bardziej dojdę do siebie. ale chyba i tak zostanę w domu aby wyzdrowieć do końca. zobaczymy czy wieczorem będzie lepiej czy gorzej. na razie jestem dobrej myśli.

dzisiaj robię pierwszy raz test owulacyjny i ciekawa jestem co z tego wyjdzie.

reklama
zZagubiona - GRATULACJE :) piękne zdjęcie :)
:-)
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Ja byłam dzisiaj u mojej lekarki -powiedziała, że trzeba być dobrej myśli i zaleciła mi ( nam ) wstrzemięźliwość do przybliżonego dnia owu, (tzn. że nasze przytulanki co 2 dni w dni płodne nie zdały rezultatu...)
poleciła zakupić testy owu i przytulać się w dzień pozytywnego testu i 24 godz po nim.
W superpharm w Krakowie - jest promocja 15,90 zł za 5 tetsów hydratex - zakupiłam z wrażenia 2 opakowania ... (przecena z 28 zł ).
Czy myślicie, że to dobry pomysł z tymi testami ???? sama nie wiem... śluz, temp. nie pomagają - spontaniczność i częstotliwość co 2 dni w TE dni - też nie dały nam fasolki :(:(:(:(
Ostatnio przez tę pogodę i przez brak fasolki i ogólnie chyba przez wszystko mam doła ... :-(
Modlę się i w głębi serca wierzę....ale czasami brakuje mi sił ...
Nawet nie wiem co mam tutaj do Was pisać.. ale dużo mi pomaga - że czytam co U WAS ... przynajmniej nie cierpię w samotności ...
CAŁUJE :*

agnes
ja też w tym cyklu robię testy owu ... od któego dnia cyklu zaczynasz??? jak długie masz cykle ???
moje 26-30 - więc ja jeszcze mam kilka dni do testowania... postanowiłam, że zacznę w czwartek 13.1. - wtedy będę miała 12 dc... nie wiem czy to nie za wcześnie... ???

bietka ja też zaopatrzyłam się w testy i zobaczymy co to będzie. na pewno nie zaszkodzi spróbować więc testuj. a w jakiej fazie cyklu jesteś?

ja zaczynam w 15 dc ale ja mam długie cykle 31-32 dni. ostatnio owulka była dopiero w 19 dc

jeśli masz cykle 26-30dni to myślę że jak zaczniesz w 12 dc to będzie ok

Ostatnia edycja:
agnes - obecnie 9 dc - 4 dni temu skończyła się @
stwierdziłam że zacznę testy jak pojawi się śluz płodny ... na razie - lekraka po badaniu stwierdziła - śluz typowo nie płodny. Szyjka zamknięta - zaczopowana śluzem. Okres niepłodności po @.
Czekam na jakieś oznaki ... płodności ...

bietka a mierzysz w tym cyklu temperaturę? poczekaj na objawy śluzu płodnego i wtedy zacznij testy. ja dzisiaj zacznę ale myślę że to tak za wcześniej. owulacja powinna być gdzieś piątek, sobota więc myślę że pozytywny koło czwartku zobaczę ale i tak dzisiaj zaczynam.
Trzymam &&&&&&&&& za Ciebie i inne staraczki

Życzę wam miłego i owocnego wieczorku. Zmykam do domku. Jutro się do was odezwę.

No właśnie agnes .. czekam na objawy i wtedy zacznę, bo wcześniej szkoda testów :)
pozdrawiam wzajemnie
owocnego wtorkowego wieczoru wszystkim :)

Bietka nie doluj sie...trzymam mocno kciuki,aby sie udalo i zebys mogla cieszyc sie swoja mala fasolina :tak::tak::tak:
ide poczyatc,co tutaj naskrobalyscie..,wkoncu mam chwile zeby usiasc do kompa ;-)
witam nowe staraczki :))

reklama
Do góry