reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
kurcze powiem Wam, że zdecydowałam się na testy, gdyż pomyśleliśmy z M., że może zbyt często się przytulamy i zbyt wcześnie zaczynamy i kiedy już jest owu - to plemniczków jest mało i są słabe ...
no ale to moje rozumowanie... ehhh czasem brak mi pomysłów i sił np. patrząc na datę OM - przytulaliśmy się dokładnie w dzień poprzedniej owu i co ???? i po 14 dnich przylazła @ :( ... no nic zaczłey się "TE" dni trzymajcie kciuki - tak jak ja trzymam za Was :) :-)

słodkich snów :*

Jeju ale nadrabiania:-D;-)

zilla, kajene witajcie i powodzenia:tak:

agnes działajcie, działajcie;-)
bobofrutek ja latałam w ciązy 6 razy samolotem:tak:
jakoś nam wtedy dwa sluby wypadły, na ktorych nie wypadało nie być.
Pierwszy raz w 8 tygodniu i w tym samym tygodniu ciąży wracałam, polecielismy pochwalić się rodzince hehe:tak:, pozniej w 14, i 3 raz w 16, 17. Wszystkie loty znioslam bardzo dobrze:) tylko jakos nie bylo mi wygodnie ostatnim razem:-) jeli ciąża przebiega bez problemu to bez zaswiadczenia od lekarza czy położnej można latac do 28 tyg, a z zaswiadczeniem do 36 (przynajmniej tymi liniami co ja latam:)).
Milego lotu życzę:tak:

bietka kciuki zaciśniete ;)

Witam serdecznie z rana:)

Pierwszy raz zdarzyło mi się obudzić w nocy o 2:30 i do 4:20 nie spałam:(
A w ogóle chciałam się zapytać jak to jest z tymi nudnościami i wymiotami? Czytałam że nie dobrze jak nie ma się mdłości, a ja nie mam:( Jak jest u was i było w poprzednich ciążach?

Bietka zerknij na mój wykres ustawiłam serduszka do wglądu:) test pozytywny był 11dc a przytulanko 10dc wieczorem(wtedy test pokazał bardzo słabą 2 kreskę)i 12dc rano,ale od @ był celibat;)

Witam Was w sobotni poranek:)
Ja nadal czekam na @. Od wczoraj boli mnie brzuch, dziś o 7 ból był taki wyraźny, byłam pewna, że to już a tu nic nie ma. Latam teraz co chwilę do łazienki i sprawdzam. Nic z tego nie rozumiem, wcześniej tak nie miałam. Niechże już przyjdzie ta wredna małpa i nowy cykl się zacznie. Pozdrawiam i miłej soboty:-)
ps. trzymam kciuki za testujące w weekend :)

dzięki Violka -świetny wykres... ja mam w kalendarzu - może przeleję go do neta i wstawię ??? :) hehehe - coś mi się wydaje, że 12 dc rano to było to :)))))))))))))))))))))))))))))) :-D
Violka my mieliśmy celibat od ostatniej owu - czyli 4 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!! do wczoraj, czyli do cienia II kreski !!!! :))))
dziękuję pooli i wszystkim za kciukasy :)
:-)

miłej soboty - lecę gotować rosołek i z psem trzeba wyjść :))))

Witam serdecznie z rana:)

Pierwszy raz zdarzyło mi się obudzić w nocy o 2:30 i do 4:20 nie spałam:(
A w ogóle chciałam się zapytać jak to jest z tymi nudnościami i wymiotami? Czytałam że nie dobrze jak nie ma się mdłości, a ja nie mam:( Jak jest u was i było w poprzednich ciążach?

Bietka zerknij na mój wykres ustawiłam serduszka do wglądu:) test pozytywny był 11dc a przytulanko 10dc wieczorem(wtedy test pokazał bardzo słabą 2 kreskę)i 12dc rano,ale od @ był celibat;)
nie czytaj głupot;-)
ja w 1 ciazy nie mialam zadnych mdlosci i wymiotow-tylko sie cieszyc ze nie ma :-) Nie wiem skad wzielo sie glupie twierdzenie ze jak nie ma mdlosci to cos jest nie tak:no:

witam was sobotnio!

ilonka ratuj! co z tą moja temperaturą? jak ja mam to interpretować?

viola bez paniki. moja bratowa była z bliźniakami w ciąży i zero mdłości a teoretycznie powinna mieć nawet za dwóch. i wszystko było ok

witam nowe starczki. trzymam &&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące. mam nadzieję że zacznie się nowy wysyp fasolek.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
agnes wszystko jest IDEALNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! owulka moim zdaniem była juz WCZORAJ !!!!!!!!!!! bo tempka juz CI ślicznie poszła w górę :-D:-D:-D:-D no to teraz tylko czekamy na efekty tych trzęsień ziemi :-D:-D
Violu- proszę sie nie martwić..... moja siostra w żądnej z ciąż nie miała wymiotów ani nawet mdłości, a urodziła dwóch super chłopaków, natomiast Ja jak wiesz wymiotowałam w kazdej i jak widać 2 były nieudane !!!!!!!!!!!! wiec ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu słoneczko ze tak super znosisz ciązę !!!!!!!!!!!:-):-)
karolek- a może to fasoleczka ??????????? :-D:-D:-D

Do góry