reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bietka- o to chodzi ze w głębi serduszka czuję ze mam tą kropeczkę ale rozum mówi "przestań, nie nastawiaj sie, " itd wiec staram sie odganiać te mysli ze jestem w ciąży aby jutro nie wyć z rozpaczy po prostu !!!!!!!!!!!!!
Silene ja poroniłam 2razy juz,i mam nadzieje ze do 3 razy sztuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIE DOBRZE PRAWDA????????? jesteśmy dzielne silne baby !!!!!!:tak:
bietka- ciągle kibicuje do samego konca jak kazdej tu z nas !!!!!!!!!!!!!!!! kazda tu zasłuzyła na dzieciątko !!!!!!!!!!

aga no pisałam ci ze do ok 5-7dni powinna sie pojawić małpa wiec juz lada dzien :)

silene dzięki :)
ilonka a jutro betka z krwii czy sikanko ???
oj dziewczęta WIEM TO,że każda z nas już niedługo będzie się masowała po pięknym dużym brzusiu :)
ilonka wpadam tu jutro rano - !!!!!!!! :-)

miłej i owocnej nocy ... wszystkim :-)

Witam jestem na tym forum nowa
biggrin.gif

Pisze do was ponieważ staramy się o córkę
biggrin.gif
jestem mama po dwóch poronieniach zaszłam w ciąże i urodziłam synka nasze starania trwały 3 lata
baffled5wh.gif
teraz zdecydowanie chcemy córki boje się niesamowicie ale zobaczymy może akurat nam się uda szybciej oby:-p

PS,obecnie mam dwoje dzieci syn 12 lat jestem dla niego mamą zastępcza i drugi syn biologiczny no prawie ma 3 latka
biggrin.gif

Moje starania się zaczęły okres mam dostać 4 listopada:-)

Tymuniek - niech ten cykl zakonczy sie owocnie ::tak::-D trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
bietka-sikaniec rano ( o ile nie spadnie jak na razie wytresowana tempka hihihi)
che juz rano, bede wiedziec na czym stoje a na razie to na dwoje babka wrózyła,

reklama
TYMUNIEK witaj - nie trać wiary i powodzenia życzę. Mój to dopiero drugi cykl więc pytaj się dziewczyn stałych staraczek i doświadczonych bardziej ode mnie :)

Ilonka
ja nadal czuje, ze będzie dobrze u CIebie :D:D:D Ja to chyba jeszcze dziś zatestuję coś mnie tak dziś kusi jak nic...

Ostatnia edycja:
Do góry