reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes-a ja i tak wiem ze jestes w ciązy !!!!!! no nie wiem czuje to jakoś!!!!!!!!!!to by dopiero było gdybysmy w tym samym dniu zaczęły cykl i zaszły :tak::tak::tak:mnie wyszedł negatywny a mam 14 dni wyzszych temp,wiec u Ciebie nie jest jeszcze przesądzone tak samo jak u mnie:-p:-p:-p:-phihihi

zagubiona- super zwierzaczki :-)
Viola na która godzine masz??????

reklama
ilona ty umiesz człowieka pocieszyć. no gdyby nam się razem udało to zacznę wierzyć w cuda hi hi :-D

ja tam wierzę w Ciebie. to już 13 dni wyższych temperatur więc duża szansa na fasolkę

Viola- to długi Cię czeka dzien, bo pewnie sie nie mozesz doczekac!!!!!!!!!!
agnes-najblizsze dni wszystko wyjaśnią:)trzymam kciuki za Ciebie !!!!!!!!
ania no co skusiłaś sie????????zatestowałas???????????

ilonko ja doslownie bieglam z wozkiem zeby jak najszybciej byc w domku i poczytac co u ciebie :-)
bedzie fasolka jak nic takze u agnes :-) dobrze ze masz chumorek kochana trzymam goraca kciuki dzisiaj nie mam szycia wiec moge sobie trzymac ;-)
bietko pytasz jak to zrobilam ze mam 4 synow??? Ja zawsze wiedzialam ze chce miec 3 dzieci bog dal i czwarte powiem ci tylko jedno moj maz ma 13 rodzenstwa wiec ja mam tylko 4 dzieci he he ;-);-);-)
a starsze chlopaki poszly na swoje chca poznac swiat wiec zostalismy z dwoma maluchami i postanowilismy powalczyc o siostre dla chlopakow a co z tego wyjdzie i czy wogole wyjdzie czas pokaze dzisiaj mam 9 dzien jutro ostateczne staranka a potem to juz czekanie ale jestem dobrej mysli:-)

losiczka-szalona kobieto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja jestem dobrej mysli bo w 13 dniu to ja mam juz spadki,a dzis w górę nop chyba ze organizm robi sobie ze mnie jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a niech sie nie waży nawet tego robic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-)
oj to proszę intensywnie działać jutro nie próżnować nu,nu,nu:-p jutro to Ja nie bede mogła przez Ciebie spac,takie bedzie trzęsienie ziemi :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zla o tą klawiature,jak mi znajomy nie zrobi bede musiała kupic ehhhhhhhhhhh

Ilonka z tego co pamiętam ( a ty wiesz to najlepiej) to pierwsza faza może się przesunąć a druga (wyzszych temp) jest stała. Także widzę u ciebie już fasoleczkę a testy masz pewnie przeterminowane:rofl2: Idź na betę, popołudniu bedzie wynik:)

Ja z jedne strony nie mogę sie doczekać a z drugiej jestem pełna obaw, jak na tych forach się naczyta o aniołkach, poronieniach, pustych jajach to wiesz jak to jest....Człowiek zadaje sobie pytanie czy oby mnie to nie spotka i najlepiej co 2 dzień by chodził do lekarza

Viola-no własnie,dla mnie nowość ze 13 dzien a tempka w gorze,aleeeeeeee,jutro moze byc różnie,mam jeszcze test,wiec go jutro wykorzystam,i zobaczymy!!!
Ja sie udzuelałam na ciąży po poronieniu,ale w tym cyklu chwilowo sie pozegnałam bo musiałam stanąć na nogi,a tam wiadomo smutek,żałoba ,ale u Ciebie jest wszystko OK!!!!!!!!!!!! nie martw sie, zobaczysz dziś piękne dzieciąteczko z serduchem jak dzwon!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień doberek dziewczynki ....ale postów do przeczytania ulala:-)
Ja dzisiaj miałam noc wędrówek hehehe o 1.30 zbudziła sie mała i ani jej w głowie było spanie czytałam jej bajki dobre 45 minut,a kiedy już w końcu zasnęła i mnie zaczął ogarniać błogi sen usłyszałam tup tup tup po schodach a to mój synuś skradał się do mojej sypialni więc drapłam go i ...kolejne 40 minut czytania.A najlepsze z tego jest to,że myślałam aaaaa pewnie pośpią sobie rano trochę dłużej phiiii nic z tego wraz z tatusiowym budzikiem moje pociechy zleciały na dół i już przy stole prosiły o płatki:laugh2:

Zakręcona zwierzaczki cudowne.
losiczka :*
ilona wciąż &&&&&&&&&
bietka moja mama ma nas 6 i same dziewczyny heehhe i też każdy się pyta jak to zrobiła,dodam że młodsze siorki to blizniaczki:-)
Lecę sobie zrobić kawuśkę i skubnę ciacha które wczoraj zrobiłam zaraz do Was wracam:-)

Do góry