reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Myślę, że początek Lipca ale dowiem się za ponad 3 tygodnie :-( Chyba, że umówię się wcześniej...kurde sama nie wiem co robić no...
bietka84
szczęśliwa :)
ania pamiętasz ???? miałyśmy testować razem... tyle, że moja owu była 17.10 a Twoja 14.10. i nigdzie w Krak nie mogę dostać ACONA 10 mIU 

wytrzymam do wtorku.... a już na 100% muszę wytrzymać do poniedziałku ....
dzięki za wsparcie.... :* ja znów mam wrażenie , że wszyscy dookoła zachodzą a ja nie - co nie zmienia FAKTU, ŻE BARDZO SIĘ CIESZĘ I KIBICUJE WAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!! :-)
Ja uważam, że na wizycie lekarz oceni tylko Twoją szyjkę w normalnym badaniu - potwierdzi coś w stylu: wygląda to na ciążę" - i na USG najwcześniej 2 tyg po terminie spodziewanej @.... ale ja Cię rozumiem
jak masz potrzebę idź wcześniej 

jak maż zareagował ?????
dzięki za wsparcie.... :* ja znów mam wrażenie , że wszyscy dookoła zachodzą a ja nie - co nie zmienia FAKTU, ŻE BARDZO SIĘ CIESZĘ I KIBICUJE WAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!! :-)
Ja uważam, że na wizycie lekarz oceni tylko Twoją szyjkę w normalnym badaniu - potwierdzi coś w stylu: wygląda to na ciążę" - i na USG najwcześniej 2 tyg po terminie spodziewanej @.... ale ja Cię rozumiem
ania-aneczka
Bietko pamiętam, że miałyśmy razem testować :-) Ale mówiłam, ze jestem niecierpliwusem, chyba już wtedy coś czułam,,,dlatego zrobiłam test wcześniej. ACON można zamówić w internecie...
Maż bardzo się ucieszył, ale myślałam , że bardziej emocjonująco się zachowa a ona po prostu jakby już wiedział, ze się udało
A wizytę mam 3 tygodnie po terminie @...
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
losiczka ja sie bede modlic aby sie udało no i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla każdej !!!!!!!!!!
ania jak prywatnie to płatne beda te badania twoje wszystkie !!!!!!!!!!!
Viola - ja juz na poczatek lipca , licząc z tego mojego 30 dniowego cyklu na 4 lipiec ale lekarz pewnie obliczy na 28 dni wiec koło 2-4 lipca z terminu okresu a z usg wiadomo ze bedzie inaczej, wiec licze ze urodze w czerwcu
dziękuję kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadal jestem w szoku ze sie udalo mimo ze tak sie nakrecałam przez ostanie dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bietka szczęśliwe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ania jak prywatnie to płatne beda te badania twoje wszystkie !!!!!!!!!!!
Viola - ja juz na poczatek lipca , licząc z tego mojego 30 dniowego cyklu na 4 lipiec ale lekarz pewnie obliczy na 28 dni wiec koło 2-4 lipca z terminu okresu a z usg wiadomo ze bedzie inaczej, wiec licze ze urodze w czerwcu
dziękuję kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadal jestem w szoku ze sie udalo mimo ze tak sie nakrecałam przez ostanie dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bietka szczęśliwe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Freya1
Hej dziewczynki
Poczytuje Was już od jakiegoś czasu. Widzę, że ostatnio u Was wysyp Fasolek, więc postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że i dla mnie to forum będzie szczęśliwe i te zafasolkowane wyślą mi trochę ciążowych fluidków!! 
Serdecznie gratuluje Ani i Ilonce!
Serdecznie gratuluje Ani i Ilonce!
reklama
Silene
ilona GRATULACJE
Podziel się: