reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ania pamiętasz ???? miałyśmy testować razem... tyle, że moja owu była 17.10 a Twoja 14.10. i nigdzie w Krak nie mogę dostać ACONA 10 mIU :(:(:( wytrzymam do wtorku.... a już na 100% muszę wytrzymać do poniedziałku ....
dzięki za wsparcie.... :* ja znów mam wrażenie , że wszyscy dookoła zachodzą a ja nie - co nie zmienia FAKTU, ŻE BARDZO SIĘ CIESZĘ I KIBICUJE WAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!! :-)
Ja uważam, że na wizycie lekarz oceni tylko Twoją szyjkę w normalnym badaniu - potwierdzi coś w stylu: wygląda to na ciążę" - i na USG najwcześniej 2 tyg po terminie spodziewanej @.... ale ja Cię rozumiem :) jak masz potrzebę idź wcześniej :):):) jak maż zareagował ?????

Bietko
pamiętam, że miałyśmy razem testować :-) Ale mówiłam, ze jestem niecierpliwusem, chyba już wtedy coś czułam,,,dlatego zrobiłam test wcześniej. ACON można zamówić w internecie...
Maż bardzo się ucieszył, ale myślałam , że bardziej emocjonująco się zachowa a ona po prostu jakby już wiedział, ze się udało :) Tak mi powiedział, ale ukratkiem widziałam u niego cały dzień uśmiech na twarzy i to było miodem na moje serce:) Oboje bardzo się cieszymy:) On nawet przy odbiorze bety był spokojny, że wszystko jest dobrze:) Mąż jest bardzo racjonalny i opanowany ja bardziej działam pod wpływem emocji;) Mąż powiedział tez, że mu ulżyło bo miał myśli, że może będzie musiała się zbadać...wiesz presja otoczenia u Nas akurat wielu przyjaciół nie może mieć dzieci...może dlatego tak. a z tym lekarzem to jeszcze poczekam, zobacze co będzie się działo w weekend w terminie @ i co pokaże jutrzejsza beta O ZGROZO !!! BIETKO uda się zobaczysz ( nie myśl, ze ta to teraz mądra) po prostu wierze w to :)
A wizytę mam 3 tygodnie po terminie @...

losiczka ja sie bede modlic aby sie udało no i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla każdej !!!!!!!!!!
ania jak prywatnie to płatne beda te badania twoje wszystkie !!!!!!!!!!!
Viola - ja juz na poczatek lipca , licząc z tego mojego 30 dniowego cyklu na 4 lipiec ale lekarz pewnie obliczy na 28 dni wiec koło 2-4 lipca z terminu okresu a z usg wiadomo ze bedzie inaczej, wiec licze ze urodze w czerwcu :D
dziękuję kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadal jestem w szoku ze sie udalo mimo ze tak sie nakrecałam przez ostanie dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bietka szczęśliwe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilonka nakręcałaś się bo czułaś w głębi serca fasolkę:)

Chciałam wstawić moją fasolkę ale albo skaner szlag trafił albo ja się nie znam na nim ehhhh

Hej dziewczynki :) Poczytuje Was już od jakiegoś czasu. Widzę, że ostatnio u Was wysyp Fasolek, więc postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że i dla mnie to forum będzie szczęśliwe i te zafasolkowane wyślą mi trochę ciążowych fluidków!! :)

Serdecznie gratuluje Ani i Ilonce! :)

reklama
Do góry