reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilona test na pewno nie zrobię! poczekam spokojnie do soboty i jak @ nie będzie to wtedy zobaczę.

uwielbiam twoje przekonanie że to jednak fasolka ;-). nawet jeśli jej nie ma to i tak podniosłaś mnie na duchu i zabiorę się za starania w listopadzie

reklama
ja i tak sie bede upierać przy swoim :p i co bys nie pisała to i tak wiem swoje !!!!!!!!! ale wiem jak to jest, ja jeszczwe wczoraj sobie wmawiałam ze to nie możliwe, ze nie chce myslec ze moze faktycznie sie udało bo wiedziałam jakbym cierpiała jakby @ przyszła, wiec wiem co czujesz,nie dopuszczasz do siebie tej mysli bo jak okaze sie cos innego to bedzie CI cięzko!!!!!!!!!
ale ja wierze za Ciebie !!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Kurcze tyle sie opisalam i wcielo mi wpis wrrrr

Wiec zaczne jeszcze raz
Katrina my dzialamy juz od dawna i nie spoczne poki nie zajde :-D:-D:-D fajnie ze masz juz jedna pocieche :-)

Agnes ja za 5 dni testuje ale cos mi mowi ze to jeszcze nie moj czas:no:. Ale musze przyznac ze przebywanie na takiego typo forach nakreca jak cho**ra.:tak: My dzialamy tak na powaznie to od jakis 5 lat z tym ze w tym czasie sporo miesiecy zajelo mi leczenie i bylam 2 razy w ciazy potem bralam tabletki anty wiec sama nie wiem ile tak dokladnie by bylo gdybym podliczyla :confused::confused::confused:
Ilonka bucieta slodziuchne :-):-):-)
Madlen a ty slonko jesli musisz od tego wszystkiego odpoczac to tak zrob ale obiecaj ze nie na dlugo ok???:tak:

Dziewczyny oczywiście nie wytrzymałam i się już dzisiaj pochwalilam rodzicom:tak: ucieszyli sie strasznie:-)

ilonka cudowne buciki :) ja kupilam mezowi body z napisame I love dad :tak:

Ania ja tez sie troche zamartwiam, w pierwszej ciazy tez tak mialam na poczatku ale cały czas sobie powtarzam, ze wszystko będzie w porządku:tak:

kobiety mam głupie pytanie... kiedy/ile dni (po owu) temp ma się podwyższać??? ja ogólnie nie kontroluję metody termicznej, ale zazwyczaj mam 35,6/35,8 st a tymczasem (jak miałam owu wg testu-miałam 36,3) po owu 2/3 dni znowu miałam 35,8 a tymczasem czuję że palą mnie poliki i znowu 36,5... tak wiem zaczynam mieć loty :-) a jak tu przeżyć jeszcze choćby tydzień :-D może któraś z Was ma czasoprzyspieszacz?? :D

KatyB - muszę Cie wyprowadzić z błędu - ja mam juz dwie córki, tyle, że jedna to juz dorosła kobieta ma 21 lat, a druga to mały szkrab i dla niej postaraliśmy sie o rodzeństwo - z tym, że ma być wyłącznie siostrzyczka.... ciekawe co zrobimy jak będzie braciszek??? hihihi

Katy- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& trzeba byc dobrej mysli !!!!!!!!!!
Pola- tez myslałam o bodach ale wzięłam w koncu buciki :):-D
ale cięzko nie pisnąć nawet słówka mojemu szooooooook!!!!!!!!!! ale jestem dzielna !!!!!:tak::tak::tak::tak::-) liczę ze wróci w piatek, ale nie zapowiada się , wiec do soboty musze wytrzymac :) trudne jest to bo ja straszna gaduła !!!!!!!!:-)
justyna hmmmmmmmm. niskie masz te tepki ogólnie , ale taki masz urok i juz, a mozesz założyc sobie wykres, to naprawdę lepiej wygląda niz czytanie tych tempek - dla mnie bedzie lepiej cos powiedziec na ten temat !!!!!!!!!!!tempka po owu rosnie, raz jest niżej raz wyzej ale jednak nie powinna ona byc nisko, tylko być w tych górnych granicach
Katrina myślę ze bedzie dobrze, hehe jak i braciszek bedzie :) nie bedzie w stanie sie go wypszeć bo bedzie taki cudny :) no ale póki co niech ma nadzieje na tą siostrę :)

Ja uciekam spać, w koncu od 4 nie śpie juz :shocked2::shocked2::-D:-D:-D
dobranoc :) :-D:-D:-D

Dziewczynki ale sie rozpisalyscie :-)

Ja dzis dzien leniwie spedzilam caly dzien w domku hihi. wiecie co mnie zastanawia ze ja nie mam zadnych objawow ciazy? nic mi nie dolega. czasem raz moze dziennie jakies lekkie uklucie w jajniku i tyle. az sie zastanawiam czy ja naprawde jestem w ciazy i czy wszystko jest ok a do wizyty u gina jeszcze troche czasu:-( kurde jak myslicie? ciazowki moje a wy jak macie? tez zero objawow?

buziaki i milyc snow :-)

Bobo widzę, że nie jestem sama :) Co prawda jesteśmy na zupełnie innym etapie ciąży, ale wiele moich koleżanek już bolały piersi itd mnie nic nie boli a testy i beta mówią swoje i też mnie to martwi, z drugiej strony każda z Nas jest inna. Są kobietki , które w ogóle nie mają objawów podobno. Nie znam takiej akurat, ale ponoć tak jest. Ale to chyba dobrze, że nie masz mdłości i takich różnych uciążliwych objawów nie? Oby już nie przyszły a z dzidzią na pewno dobrze. To normalne, że się martwisz.
Bobo powiem Ci, że ja dopóki nie zobaczę fasolki na usg to nie uwierzę :)

Bobo a Ty w suwaczku jak liczysz ciąże? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli 7 tydzień a w rzeczywistości 5 tak? czy jak to jest:) Też chciałabym taki suwaczek, ale boję się jeszcze wklejać heh :)

BOBO i ZAGUBIONA
przejrzałam sobie wcześniejsze posty jeszcze jak czekałyście na wynik :) Bobo miałaś podobną betę do mojej chyba i też się zamartwiałaś tak jak ja teraz, uspokoiłam się , ze nie jestem sama;)
ZAGUBIONA u CIebie tylko doczytałam, że miałaś bete aż 1145 ???W którym tygodniu ją robiłaś?czy to bliźniaki?przepraszam jeśli wcześniej nie doczytałam...

Ostatnia edycja:
reklama
bobo kochana ja tez juz nie mam zadnych objawow jedynie co to raz na ruski czas piersi zakuja a tak to 0 ciesz sie kochana objawy wcale nie sa fajne
aniu przy suwaczku odstatnia @ podajesz na tej podstawie wylicza dlatego moze roche sie roznic niz obliczenie lekarza

Do góry