reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bietka słońce zdrówka CI życzę, i faktycznie na wszelki wypadek weź coś ale dla kobiet w ciązy, bo nic nie wiadomo :tak:
ania mąż sie super zachował :) ciekawe co mój zrobi w sobotę, nie bedzie miec wielkiego pola do popisu wieczorem ale mam badzieje ze mnie zdąży miło zaskoczyć :zawstydzona/y:
katrina wiadomo ze nawet godzina snu dobrze zrobi wiec śpij ile sie da :):-D
Katy- hehe wariatko nasza :p ( mówi ta co jest chyba największa tu wariatką :-D) ja tez robiłam test 4 dni przed @ hihi :p wiec spokojnie czekaj sobiem, bo zbankrutujesz przez te testy :tak::-p

Mąż powiedział dobranoc, maluch śpi, wiec chyba czas na mnie :) póki można trzeba sie wysypiać bo w lipcu skoncy sie laba (mam nadzieje) :-D:-D

DOBRANOC KOTKI !!!!!!!!!!:*
spijcie dobrze :*

Ja nadal nie mogę uwierzyć , że mi test wyszedł już 3-4 dni przed @.

Chce kupić mężowi prezencik , ale po pierwszym USG:) Bo teraz on mi kupił to byłoby wymuszone, myślę że nie będzie wtedy taki prezencik spalony co? kupię np śpioszki " I love dad" czy coś takiego :)

Oj! Ja niestety muszę jeszcze poczekać. Najgorsze jest to , że mój mąż wyjeżdża i wróci dopiero szesnastego. Jeśli w tym czasie zrobię test i....
Będzie mi trudno wytrzymać do jego powrotu:baffled:

a u mnie misiek 7 listopada ma urodzinki a 8 idziemy na usg po raz pierwszy malucha zobaczy bo tak to tylko na fotce :-) moze bedzie juz wiadomo chodz w 30 % czy jest ktoskowa czy ktosiek :D

a 9 rok od smierci Alanka :(

Piateczka swiete slowa he he he:-D:-D:-Dszkoda ze nie mozna sie dowiedziec zaraz po
A moze kiedys jakis naukowiec skruci nasze meki :tak::tak::tak:

Ania-Aneczka fajny pomysl......a moze smoczek, tez bylby dobry
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo albo malenkie slodziutkie skarpetunie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczyny,
uwielbiam was czytac. przenosze sie wtedy w inny świat... odpoczywam po ciezkiej pracy.
aha! bardzo prosze o wpisanie mnie do listy STARACZEK: nosotros, 27lat, termin @ 17 listopad, 3 cykl starań.
dzis mam jakiegoś doła, niby nowy cykle przede mną, ale nie wierze, że może sie udać... 8 listopada ide na usg miednicy malej, bo przy ostatnim cyklu bardzo mnie bolal jajnik i pewnie tam był torbiel..lekarka chce zobaczyc, czy to na pewno to, bo prawy jajnik powiekszony...
kurde, w zyciu bym nie przypuszczala, ze jak sie zapragnie dziecka to zaczyna sie ciężki czas starań...

ilonko -zalozylam sobie wykres na stronie i mam taki link , sprobuje go załączyć.

pozdrawiam,
n

reklama
Mój starszy syn całą ciążę tylko pupę nam pokazywał ha ha. Aż zgrzytałam zębami ze złości!
Ale koniec końców była to cudowna niespodzianka.
A znajomi się trochę obrażali jak mówiliśmy, że nie znamy płci bo myśleli, że kłamiemy

Do góry