reklama
Cześć Dziewczyny.
Jestem tu nowa. Trochę mi głupio do Was pisać, bo jesteście takie zgrane i w ogóle... ale chciałam się z kims podzielić moimi myślami i pomyślałam, że to najlepsze miejsce. Mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie....
Od grudnia 2010 po odstawieniu tabletek staramy się z mężem o dzieciątko. Niestety nie wychodzi. Mam bardzo wysoką prolaktynę i moja lekarka powiedziała, że prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne. Dodatkowo moje cykle kształtują się w okolicach 60 dni, więc mega długie... Jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i już tak bardzo chcemy mieć dziecko.
Smutno mi jakoś....
Mam jednak gdzieś w środku cichą nadzieję, że może się jeszcze uda......
Jestem tu nowa. Trochę mi głupio do Was pisać, bo jesteście takie zgrane i w ogóle... ale chciałam się z kims podzielić moimi myślami i pomyślałam, że to najlepsze miejsce. Mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie....
Od grudnia 2010 po odstawieniu tabletek staramy się z mężem o dzieciątko. Niestety nie wychodzi. Mam bardzo wysoką prolaktynę i moja lekarka powiedziała, że prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne. Dodatkowo moje cykle kształtują się w okolicach 60 dni, więc mega długie... Jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i już tak bardzo chcemy mieć dziecko.
Smutno mi jakoś....
Mam jednak gdzieś w środku cichą nadzieję, że może się jeszcze uda......
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Ilonka kochana badz dobrej mysli popatrz na moj przypadek niby beta nicka na poczatku testy blade a ciaza jest
no wiec ja wrocilam od doktorka. wyniki moczu prawidlowe. na usg fasolka 8mm serduszko bije pieknie rownomiernie ciaza odpowiada 6-7 tydz no ale zeby nie bylo za kolorowo to jest tam kolo dzidzi zawsze cialko zoltkowe i powinno miec ono gora 5cm a u mnie ma 6,8cm, lekarz powiedzial ze jakies zagozenie jest ale mam byc dobrej mysli bo nie ja pierwsza i nie ostatnia mam takie cialko duze dostalam luteine pod jezyk ( brala ktoras? jak bralyscie?) i w razie skurczow parych lub krwanienia od razu szpital. jednak dzwonilam jeszcze do mojego lekarza do poznania i opwiedzial zebym sie martwila ze czesto tak jest w ciazy. laseczki co myslicie?
no wiec ja wrocilam od doktorka. wyniki moczu prawidlowe. na usg fasolka 8mm serduszko bije pieknie rownomiernie ciaza odpowiada 6-7 tydz no ale zeby nie bylo za kolorowo to jest tam kolo dzidzi zawsze cialko zoltkowe i powinno miec ono gora 5cm a u mnie ma 6,8cm, lekarz powiedzial ze jakies zagozenie jest ale mam byc dobrej mysli bo nie ja pierwsza i nie ostatnia mam takie cialko duze dostalam luteine pod jezyk ( brala ktoras? jak bralyscie?) i w razie skurczow parych lub krwanienia od razu szpital. jednak dzwonilam jeszcze do mojego lekarza do poznania i opwiedzial zebym sie martwila ze czesto tak jest w ciazy. laseczki co myslicie?
bietka84
szczęśliwa :)
bobo nie martw się ... jesteś pod kontrolą lekarzy - jakby się coś działo - to pędź do doktorka, ale na razie ciesz się z bijącego serduszka !!!! gratulacje !!!!!
witaj drapichrustku- wal do nas śmiało... lekarze nie walczą z wysoką prolaktyną ????
witaj drapichrustku- wal do nas śmiało... lekarze nie walczą z wysoką prolaktyną ????
witam zaczne od tego ze podczytywalam wiele roznych stron ale po raz pierwszy postanowilam dolaczyc...7 lat temu przeszlam operacje usuniecia torbieli ok.7cm z lewego jajnika,po 3 miesiacach poronilam w 5 tyg. ciazy,o ktorej nie mialam pojecia.przezylam to bardzo i nawet do teraz czasami sni mi sie ta okropna noc kiedy skonczylam o 5 nad ranem w szpitalu na zabiegu lyzeczkowania.od tamtej pory minelo 7 lat i wreszcie jestem w momencie ,w ktorym jestem gotowa zostac mama.dodam jeszcze,ze jestem obecnie mezatka,od ponad roku,z tym samym partnerem z ktorym bylam w ciazy 7 lat temu-jestesmy razem od 9 lat.wczesniej nie moglam starac sie o dzidzie gdyz moja sytuacja mi nie pozwalala(mama choruje na raka i musialam byc przy niej i odstawic na bok moje plany...obecnie mieszkam we Wloszech gdzie obydwoje z mezem pracujemy.mama dzieki Bogu ma sie dobrze od 2 lat. to moj drugi cykl staran,jestem 2 dni przed @...rany mam nadzieje ze zadnej nie zanudzilam moja historia!po prostu potrzebuje wsparcia bo bardzo sie boje po tym co przeszlam.jutro obeznam sie lepiej z forum pozdrawiam
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
witaj pamela!
kochana ja mialam 5 razy operowanego jajnika wlasnie z powodu torbieli i mialam juz tak ze bylam jedna noga tam u gory tez mialam torbiele 7 cm do tego kraiwienie z jajnika ehhh duzo by pisac no ale wszystko sie skonczylo dobrze. mylslalam ze bede miala problem z zajciem a tu pach zaraz sie udalo hehe. kochana badz dobrej mysli i jak cos to pisz do nas my tu po to jestesmy by wspierac sie! zycze by @ nie przyszla :-)
kochana ja mialam 5 razy operowanego jajnika wlasnie z powodu torbieli i mialam juz tak ze bylam jedna noga tam u gory tez mialam torbiele 7 cm do tego kraiwienie z jajnika ehhh duzo by pisac no ale wszystko sie skonczylo dobrze. mylslalam ze bede miala problem z zajciem a tu pach zaraz sie udalo hehe. kochana badz dobrej mysli i jak cos to pisz do nas my tu po to jestesmy by wspierac sie! zycze by @ nie przyszla :-)
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ilona jeśli beta byłaby równa zeru wtedy byś mogła tak pisać i się zamartwiać, ale beta jest 11 a Twoje tłumaczenie o testach nie ma sensu bo one są zawodne i Ty dobrze o tym wiesz. I głupio to byś zrobiła gdybyś tej bety nie powtórzyła !!! NO !!!
A teraz proszę Cię żebyś uzbroiła się w cierpliwość i spokój i powtórzyła betę w poniedziałek, wtedy będzie można wydawać opinie jakiekolwiek, narazie jest na to za wcześnie. Modle się za Was... :*:*:* Tylko nie zamykaj się w domu i w sobie. Jedź do rodziny albo zostań tu z Nami bo to Ci tylko zaszkodzi jak będziesz się smuciła.
A teraz proszę Cię żebyś uzbroiła się w cierpliwość i spokój i powtórzyła betę w poniedziałek, wtedy będzie można wydawać opinie jakiekolwiek, narazie jest na to za wcześnie. Modle się za Was... :*:*:* Tylko nie zamykaj się w domu i w sobie. Jedź do rodziny albo zostań tu z Nami bo to Ci tylko zaszkodzi jak będziesz się smuciła.
Ostatnia edycja:
Witajcie pamelo i drapichrustku :-) Ja też dopiero dziś dołączyłam do forum ale pozostałe dziewczyny bardzo ciepło mnie przyjeły tak jak i was 
Nie martwcie się kochane wszystko będzie dobrze!
...::SIŁA POZYTYWNEGO MYŚLENIA::...
Nie martwcie się kochane wszystko będzie dobrze!
...::SIŁA POZYTYWNEGO MYŚLENIA::...
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Witam Was Martynku Pamelo i Drapichrustku !!! POWODZENIA
Trafiłyście na dobre forum 
Martynku i Pamelo (*) dla Waszych Aniołków.
Martynku i Pamelo (*) dla Waszych Aniołków.
Podziel się: