reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka mam nadzieje ze w poniedziałek bedzie juz po wszystkim, bo jesli ma juz poleciec to jak najszybciej niech sie to stanie, niech sie to nie przeciąga, jak widać temperatura opadła i to sporo wiec nie ma juz nadziei !!!!!!!!!
teraz mogę tylko czekać !!!!!!!!

zagubiona - Twoja babcia miała rację, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepowiedziała mi kolejne poronienie i tak sie stało !!!!!!!!!!!!!!!! mogłam posłuchać i sie w tym cyklu nie starać, ale ja byłam mądrzejsza to mam teraz za swoje !!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka ja sie obawiam ze juz nie bede nigdy w ciąży!!!!!!!! bo ja juz nire mam siły walczyć dalej !! widocznie tak ma być, mam Jasia i widocznie jest mi pisane miec tylko jego !!!!!!

reklama
ilona wiem że teraz przychodzą same negatywne myśli do głowy ale zobaczysz że będziesz mieć jeszcze dziecko. masz dopiero 24 lata. zdążysz jeszcze urodzić. proszę Cię o pozytywne myśli.

ilonka kochanie ciezko mi sie czyta Twoje posty, tak mi przykro kochana :-( nie ma juz chocby iskierki nadzieji ze fasolinka sie tam utrzyma? przytulam Cie mocno i badz silna dla przyszlych fasilinek i dla synka :-) mezowi powiesz?

kochane ja wczoraj wzielam luteine ( mam ta pod jezyk) i cala noc przespalam brzuch w ogole mnie nie bolal. mam nadzieje ze ta luteina wzmocni moje malenstwo i ze mi pomoze. wazne zeby to cialko zote nie roslo. kochane tak sie boje o moja dzidzie chociaz wiem od lekarzy ze mam sie nie martwic jednak obawa we mnie jest. powiedzcie mi kiedy to cialko zanika i pojawia sie lozysko? ok ktorego tyg to jest? dziewczynki ktore juz rodzily tez tak mialyscie z tym cialkiem zoltym?

buziaki kochana i milej soboty!

Witajcie dziewczyny

Chyba nie dołączę do poniedziałkowych testowaczek, bo chyba mi się @ zaczyna (na razie takie malutkie plamienie), ale sadzę że z tego cyklu to już nic nie będzie...szkoda, ale mąż mnie pociesza że w końcu zrobimy juniorka:) chyba że zdarzy się jakiś cud.

Ilonka przytulam Cię ciepło, może jeszcze nie wszystko stracone.
Bobofrutku trzymam kciuki za Twoją fasolkę, niech rośnie zdrowo i nie niepokoi tak bardzo mamusi, bo w końcu spokój też jest bardzo ważny i dla Ciebie i dla dzidzi:)

Miłej soboty Złociutkie :)

Witam
Coś mi się ta atmosfera nie podoba...

Ilonka Ja myślę i wierzę w to że wszystko jest ok,zrób w poniedziałek betę....

Pamela witam serdecznie i powodzenia:)

ilonko ale babcia tez powiedziala ze musisz zrobic porzadek ze swoim organizmem i wtedy sie uda wiec zmien lekarza na innego skoro ten nic sobie z poronien nie robi przed chwila czytalam ze dziewczyna kilka razy stracila robila wszystkie badania i lekarz nie widzial problemy wkurzyla sie i go zmienila na innego ktory widzial jednak problem w hormonach teraz ma slodkiego synka. Wiec kobieto skoro taki problem jest czas wziasc sie za siebie moze nie dzisiaj bo potrzebujesz czasu, ale tym razem musisz zaopiekowac sie kochana soba!!!! Przytulam mocno ;*

kochane moje ja także bym chciala aby było dobrze, ale temperatura nie oszuka, spadła mi i to sporo, gdyby beta rosła ona by nie spadła, poza tym mdłości nie mam. cyce juz nie bolą wiec teraz można tylko czekać az samo poleci ! tylko cud mnie uratuje, a jak wiadomo cuda sie nie zadarzają !!
ja za was bardzo mocno trzymam kciuki, i nie chce was opuszczac, mam nadzieje ze sie pozbieram szybko, tak czy siak 8 listopada ide do swojego gina i nie wyjdę póki nie da mi wszystkich badan które są niezbędne, bo to są juz PORONIENIA NAWYKOWE !!!!! 3 razy pod rząd to nie przypadek !!!!!!!

reklama
kochane moje ja także bym chciala aby było dobrze, ale temperatura nie oszuka, spadła mi i to sporo, gdyby beta rosła ona by nie spadła, poza tym mdłości nie mam. cyce juz nie bolą wiec teraz można tylko czekać az samo poleci ! tylko cud mnie uratuje, a jak wiadomo cuda sie nie zadarzają !!
ja za was bardzo mocno trzymam kciuki, i nie chce was opuszczac, mam nadzieje ze sie pozbieram szybko, tak czy siak 8 listopada ide do swojego gina i nie wyjdę póki nie da mi wszystkich badan które są niezbędne, bo to są juz PORONIENIA NAWYKOWE !!!!! 3 razy pod rząd to nie przypadek !!!!!!!

Wiem kochana ze bedzie ci ciezko ale musisz walczyc o swoje szczescie, jak ten nie bedzie chcial wyslac cie na badania to szukaj innego lekarza :* wierze ze spelnia sie twoje marzenia ale czasem trzeba im pomoc w twoim przypadku jest to zadbanie o swoje zdrowie i szczesliwy domek dla malenstwa, ja jak bede u gina to sie tez spytam co i jak.
Mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze tak troche na zimno pisze ale nie chce cie pocieszac, bo wiem ze to i tak nic nie da ja nie znosilam tego jak ludzie podchodzili i na kazdym kroku pocieszali i robili ze mnie sierote. Dlatego ja tylko mocno cie przytulam, mi to pomagalo jedynie mam nadzieje ze tobie chodz trosze tez pomoze.

Do góry