reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen dziękuję :* do lekarza 10.11. wiem, że i tak nic nie zobaczy- tak zrobię betę około piątku a potem może we wtorek 08.11 przed samą wizytą :)
podejrzewam, że będę miała USG około 20-25.11.

reklama
bietka kochana gratuluje !!!!! :-) moj pierwszy test w dniu kiedy miala byc @ tez wyszed z blada cienka kreska a u Ciebie jest wyrazniejsza i grubsza wiec kochana napewno masz w sobie fasolinke :-) zycze by ciaza przebiegala spokojnie i by bylo wszystko ok :-) ja tez robilam bete w diagnostyce i dzien po terminie @ mialam 28 wiec kochana te normy sa do dup...y a jak pytalam o nie babke w labolatorium to mi powiedziala ze ona nie wie jak te normy sa :-(

ilonka kochanie jak sie czujesz? tule Cie mocno :-)

ja odkad biore luteine po jezyk mam to bol brzucha od razu minal i czuje sie o niebo lepiej. mam nadzieje ze to cialko zolte nie rosnie i ze bedzie wszystko ok z moja coreczka :-)

milego dnia dziewczynki :-)

Ostatnia edycja:
dziękuję bobo :*
ja też powiem mojej lekarce o bólu brzucha i może mi da coś pod język. Na razie nospa :)
bobo a skąd wiesz, że córeczka ????? hehehehehehehehe

madlen ja mam cykle dość regularne 31-32 dni. czasem zdarzy się jakieś odstępstwo ale to z reguły jak mam jakąś stresowa sytuację np w czerwcu miałam ślub i cykl miałam 42 dni ale tak jest regularnie. a jak z cyklem u Ciebie?

bietka ja jeszcze nie zaszlam w ciaze i juz z moim mowilismy ze bedzie coreczka hihi no ale tak na serio to czuje sie brzydka a podobno dziewczynka urode zabiera wiec stawiam na moja malutka Julke :-) tez mam wiztye u lekarza 10.11 wiec kochana bedziemy razem przezywac hihi :-)

Dziewczyny termin @ mam na piątek, więm że powinno sie poczekać chcociaż do tego dnia, ale qrcze jakoś nie wierzę, żeby nam się udało.... Chciałabym wiedzieć wcześniej...
Chociaż jeść mi sie chce i mam dziwny posmak w ustach... masakra jakaś. może po sałatce na śniadanie, a może po prostu sobie wmawiam.
Qrcze...

bietka gratuluje
ilonka jak sie dzis czujesz? odezwij sie martwie sie o ciebie:-(
U mnie dzis 29dc i jak narazie cisza, bola tylko piersi wiec pewnie przylezie@, cykle mam 31 dniowe wiec jeszcze troche czasu, choc dalej niepokoi mnie to krwawienie wieczorne i kilka brazowych plamek na nastepny dzien w 24 dc chyba hormony mi szaleja i ból brzucha a chyba bardziej jajników był wtedy, no ale zobaczymy testowac napewno w dzien @ nie bede, bo juz tak robilam w zeszłym miesiacu i potem schizy były wiec poczekam kilka dni jak nie przyjdzie to wtedy zatestuje

Bobo to nieprawda,ze dziewczynki urode zabieraja !!!!!!,ja z moja corcia w ciazy wygladalam przeslicznie..,tez kazdy gadal,ze tak ladnie to wyglada sie na chlopaka,ze pewnie syna bede maial,a co ?? urodzila sie corcia..:tak::tak:
Agnes ja w ostatnim czasie mialam ok.35 dni,ale w tym sie skrocil..wiec u mnie ciezko wyczuc...
maz powiedzial,ze jak znowu zobaczy,ze licze dni i czytam,to mi lapka zabierze,wiec w tym miesiacu calkowity luz..chociaz ja podczytuje jak go nie ma ..i wyczytalam,ze laski zachodzily w roznych dnaich..mimo ze mialy takie same dl.cykle...,ja nie celuje w plec,wiec mi to nie robi..chyba poslucham rady meza i w tym miesiacu sobie odpuszcze ,nie bede sie tak spinac..co ma byc ,to bedzie...

reklama
BIETKA !!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE :) WIDZISZ:) Dla Nas obu ten cykl był szczęśliwy :) Będziemy miały ciąże w podobnym wieku :):):) ALE CUDOWNIE !!! WIEDZIAŁAM, że SIĘ UDA !!!

Bietko jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, chciałam zapytać czy przy CP są inne objawy niż przy ciąży prawidłowej?i kiedy to wiadomo, ze jest CP?

KAROL witaj i powodzenia!!!

ILONKO JAK SAMOPOCZUCIE?

Do góry