reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kurcze jak ja zazdroszczę dziewczynkom, które już wiedzą, że mają fasolkę w sobie :):) Ja jestem w okolicach owulki (była wczoraj albo jest dzisiaj, nie wiem) bo coś mi się ostatnio cykl wydłużył, nie wiem dlaczego. Zawsze miałam 29 dni a teraz chyba 31. Boję się, że za mało się przytulaliśmy i nie wstrzelimy się w ten odpowiedni moment... Więc teraz długie 2 tygodnie przede mną :-(

reklama
Suonko87 qrcze ja podobnie ja Ty też czekam i czekam i z ciekawości umieram czy ta fasolka zakiełkowała czy też nie. Przed owu strasznie bolał mnie jajnik, az mąż na pogotowie chciał ze mną jechać, a tam się może działo cosik, bo kilka dni po tym jak ból ustąpił test owu wykazał dwie krechy. i od tego testu minęło już 11 dni

madlen79 wiem, wiem... poczekam. Tylko chyba ktos powinien mnie rąbnąć żebym przestała rozmyślać i analizować. Póki co mężowi nic nie mówię, w piątek zrobię teścik i będę wiedziała co i jak. Jeśli sie uda (daj Boże) to suprajsa mu zrobię, że hoho...
Suonko
damy radę wytrwać. :)

Karolina do piątku zostało już niewiele czasu :happy2: Życzę Ci cierpliwości, która mam nadzieję popłaci i na teście zobaczysz II :) Ja zamówiłam na allegro dwa Acony i czekam na paczkę :-p

Ratunkuuuuu!!!!!! Tak się nakręciłam, że od kilku dni mam mdłości i dziwny metaliczny posmak w ustach - któraś z Was o tym wspomniała, Brzuch mnie męczy jak na @ i apetyt taki, że pół wołu na obiad bym jadła i do tego wiadro kartofli. No i chyba coś się przyplątało do mnie bo śluz taki biały i grudkowaty - ale zadnego świądu czy pieczenia.... ech..........
Najgorsze to, że nawet nie wiem kiedy zrobić teścik taki pierwszy- bo po odstawieniu anty to nic nie wiadomo - a i pewnie samopoczucie spowodowane TYLKO ODSTAWIENIEM

Bietka gratuluje!!!! i trzymam kciuki żeby fasoleczka ładnie rosła:)
Ja test zrobiłam wczoraj rano, wyszedł negatywny, a niestety popołudniu już się @ zaczęła :( cóż staramy się dalej w końcu musi się udać:)

Tigresse przykro mi z powodu @,ale jak sama piszesz..wkoncu sie uda :tak:..powodzenia w nowym cyklu &&&& ;-)
Piateczka moze to mala fasolka,a moze sama sie nakrecasz..trzymam &&& aby to jednak byla mala fasolina &&&

dziewczyny,co robicie dzisiaj na obiad ?,bo u mnie pomyslu brak..

reklama
madlen u mnie też brak pomysłu na obiad. ale dostałam od teściowej bigos to sobie zjemy. cóż nie ma weny na gotowanie. może jakiś makaron zrobisz? ja uwielbiam makarony pod każda postacią

Do góry