reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny qrcze jakoś chyba wytrzymam do tego piątku, chociaż korcki mnie jak diabli, żeby może jeszcze raz sprawdzić... Z drugiej strony boję się tego bólu i zawodu...

Ja też się chyba nakręcam z tym metalicznym posmakiem i mdlościami. Ale apetytu nie oszukam- jem jak szalona, chociaż zawsze tak mialam przed @. Tylko cycuchy bolą jakos dziwnie. Oby nie na @, oby to nie te bóle...

A do mnie też sie przyplątał grudkowaty śluz jakieś 5-6 dni po owulacji. Strasznie dużo tego bylo, ale woni nie wyczuwałam. Pieczenia i swędzenia też nie zauważyłam. Później białe grudkowate cos zniknęło i zaczęlo sie swędzenie i pieczenie. Teraz przeszło, ale nie jestem pewna czy na dobre. Nienawidzę tego paskudztwa.

W piątek może od rana dam sobie betę zrobić bo i tak w laboratorium będę. Tylko sie zastanawiam ile sie na wynik czeka. Bo jakby tak do 2godzin to byłoby super... :)

reklama
Agnes no wlasnie tez tak myslalam,zeby makaron zrobic..chociaz dzieciaki dostaly ochote na placki ziemniaczane..ajj..juz mnie czasami mecza te obiady..chlopaki to by tylko mieso jedli,a cora znowu za miesem nie przepada i do tego nie jest wszystkozerna..ona to taki tadek niejadek..i czasami robie 2 obiady,jeden dla chlopakow,drugi dla niej...

A ja z racji tego, że jestem sama m dziećmi usmażę naleśniki z jabłuszkiem i sobie przy okazji też humor osłodzę
karolina - a może to dobry znak? ja w każdej ciąży od początku do końca walczyłam z paskudztwem.
poradźcie mi kiedy zatestować - tabsy odstawione 2 października

Piateczka kurcze nie wiem,co ci doradzic..jak chcesz to zatestuj,a jak nie wyjdzie ,to poczekaj kilka dni i powtorz..ja nie pomoge :sorry2:..bo tabsy bralam tylko okolo roku jak syna urodzilam..wiec nie mam bladego pojecia..:no::sorry2:
a ile masz dzieci i w jakim wieku ?

piąteczka a kiedy miałaś owu?
poczekaj dwa tygodnie (cholernie dużo czasu- trudno wytrzymać) i wtedy tęscik

dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki bety? w piątek powinna przyjść (ok czwartku powinnam wiedzieć czy przyjdzie czy jednak nie zamierza). więc jeśli nadal jej nie będzie to betę mogę zrobić. tylko jak dlugo się czeka na wyniki???

córka 13 lat
syn 7 lat
córka 1 rok 10 m-cy
syn 9 m-cy
no właśnie z ustaleniem owu problem teraz a testów nie robiłam - trochę to wszytko na.... heh ......chybił - trafił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wow Piateczka to niezla masz gromadke :-D;-)..na nude pewnie nie narzekasz..fajnie,jak jest wiecej dzieci w domu..no ja mam nadzieje,ze doczekamy sie z mezem jeszcze jednego szkrabika ;-)

reklama
hej dziewczyny,

ja tak na szybko:tak:

Karolina witaj i powodzenia;-)

bietka gratuluję!:-)

bobofrutek ciekawa jestem czy będziesz miała ta dziewczynkę :) w każdym razie zycze Ci tego:tak: ja przy Kubie czułam, że będzie chłopak :) mąż też twierdził, że bedzie synek a jak Go spytałam skad taka pewność to powiedział, że wiedział co robił:-D no i miał rację :)a teraz
jak Go pytam co będzie to nie wiem hehe, mi wydaje się, że Kuba będzie miał brata :)

Ilonka odezwij się do Nas, proszę;-)

Do góry