reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

tylko ze wy jestescie w lepszej sytlacji bo jestescie wpolsce ja w uk tutaj uzjnaja ciaze bardzo pozna dla nich poronienia to rzecz naturalna dla nie nie i walna jeszcze tekstem to ''ile pani miala aborcji''' doslowinie mnie z nog scielo masakra natepnymc razem ide do inne lekarza

reklama
JUSTYNKA widzisz inna mentalnosc inne podejscie, widocznie ich tak uczyli. Ale nie martw sie, wszystko na pewno bedzie dobrze !!! Ja ide dopiero w 8 tygodniu wiec tez pozno jak na nasze warunkiu ale tylko taki termin ma moj lekarz jak wiesz...kusi mnie by isc szybciej do innego ale chyba sie wstrzymam. bedzie dobrze :*

hejka :)

tymuniek w piątek będą II krechy takie jak moje !!!! &&&&&&&&
nosotros jeśli masz problem z określeniem dni płodnych - może wypróbuj testy owulacyjne, jak widać ja i aneczka - ania jesteśmy żywym przykładem ich skuteczności. Nie zaszkodzą, a mogą Ci pomóc. Jeśli nie ufasz testom, to zostaje Ci obserwacja siebie i mierzenie temp. Uda się na 100%.
Moje oznaki owu to:śluz, ochota na seks :-) oraz pobolewanie po jednej ze stron (jajnik lewy lub prawy).

piąteczka mnie też tak kłuło cosik... teraz mnie w ogóle boli brzuch i muszę brać nospę. Niestety pierwsze oznaki ciąży są takie same jak zbliżającej się @ trzymam kciuki za teścior!!!!!

justyna gdybym ja coś takiego usłyszła od lekarza to bym fiknęła tam kozła!!! co za głupek.... co za pytanie !!! <szok> :angry:

Justyna z tym lekarzem to fakt jakiś palant znieczulica totalna!!!
BietkA piątek będzie dniem szczególnym no chyba że dostane @:confused:

JUTRO POSTANOWIŁAM IŚĆ DO GINA PONIEWAŻ JUŻ DAWNO POWINNAM TO ZROBIĆ KŁUJE MNIE JAJNIK TZN. JAK CHCE MI SIĘ SIKU I CHODZĘ I SIKAM PO TROSZKĘ ALE to tez moja wina ponieważ bardzo często przetrzymuje siuśki i się bujam bo mi się nie chce iść sikać już tak mam i wole żeby mnie zbadał a tym bardziej że mam nadżerkę i jeszcze inne tam takie sprawy!!!

Dopiero w grudniu mam wizytę u porządnego gina tzn u takiej babeczki czekam juz 1mc na wizytę do niej naprawdę super babka:-)

justyna - podejdź do tego na spokojnie, zapytał, bo pewnie miał takie pytanie w karcie czy w formularzu, wiesz, że w UK aborcja jest legalna, a znając rozwiązłość tych kobiet (i niestety czasami ograniczenie) aborcje stosują na równi albo zamiast pigułek antykoncepcyjnych. Nie bierz kochana tego do siebie, wiem, że fajnie tak pisać, bo nie mnie pytał, ale podejrzewam, że nie zrobił tego, żeby Cię urazić czy zdenerwować (taka mam nadzieję),

ania - wiesz jak sie mieszka za granica juz kilka lat, to dochodzi do takiej dziwnej sytuacji - jak masz lecieć do Polski, to sie cieszysz, że zobaczysz rodzinę, znajomych, itd., ale pobedzie się 2 tyg. i juz sie tęskni "za swoim domem", sama sie zastanawiasz - gdzie jest mój dom??? czy to jeszcze Polska czy juz tam, gdzie mieszkam z najbliższa rodziną...

kartrina wiem ze nie zrobil tego celowo miala juz 2 ciaze w uk i dopiero teraz spotykam sie z takim czyms, oni maja calkiem inne podejscie i go rozumien zawsze mialam kobitke i moze dlatego calkiej inaczej rozmawiala... Aty jsk sie czujesz?

co jest z ilona sie nie odzywa

ilonka chyba musi złapać oddech- pisała dzisiaj ale w innym wątku:-(
głowa do góry maleńka- wracaj do nas szybko

reklama
widze,ze u was dzien jak codzien,tyle postow ;-)
a my bylismy dzisiaj u znajomych,potem malz poszedl zalatwic jakies swoje sprawy,a ja z dziecmi na zakupy,bo mi szkraby z ubran powyrastaly..prawie wszystkie spodnie czy bluzki zamale..i jakos ten dzien zlecial..
zrobie szybko kolacje moim szkrabikom i zaraz do was wracam ,poczytam co tutaj dzisiaj naskrobalyscie ;-)

Do góry