reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam was karol-in-a kazdemy jest dane ja tak sobie tlumaczylam trzymam kciukaski

witam nowe staraczki powodzenia

u mnie nawet dzien spokojny dziecko w szkole drugi sie sam sie bawi obiad sie robi pranie zrobione nawet sdamopoczucie mi dopisuje zaraz znajoma wpadnie na kawke ze swoja 2 m corcia od niej sie zarazilam staraniem hehe milego popudnia kobitki do uslyszenie wieczorkiem bede miec pewnie duzo do nabrobienia

reklama
tomek i justyna- ja wiem, a jednak mimo wszystko jakiś smutek zostaje. :(
no ale nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszło- widocznie to nie był na nas czas :)

Dziewczynki nie załamujcie się!! Nowy cykl- nowa nadzieja i nowe szanse ;-) A starania są bardzo przyjemne!! :-)

Ja już jestem po owulacji (chyba, bo ten wykres jakiś dziwny jest ;/) Zawsze po owu bolały mnie piersi aż do końca @ a teraz jak narazie bólu piersi brak... Mam tylko takie lekkie, ciągnące bóle w podbrzuszu, nie wiem dlaczego...

Justynka przykro mi z powodu zblizajacej sie @,ale jak pisze Suonko,nowy cykl,nowa szansa trzymam &&&
chociaz ja zawsze lapie doliny,jak przychodzi malpa ..i pwenie w tym miesiacu bedzie tak samo,ja zamiast 2kreseczki przyjdzie @
Piateczka zdrowka dla dzieciaczkow
witam nowe staraczki i zaciskam &&&&
Losiczka a wy ,znaczy maz juz sobie odpuscil starania...?szkoda,ale moze jak sobie odpuscie to sie uda,zycze ci tego kochana z calego serducha !!;-)
Ilonka odezwij sie,martwie sie kochana o ciebie :-(
Tymunek masz juz wyniki bety ???

madlen narazie czekam na wyniki tego ostatniego staranka ;-);-);-) narazie dalam sobie spokoj z rozmowami o kontynuacji jakby co :-( zapisalam sie na basen zeby nie myslec ciagle o tym samym maz moze sobie odpuscil :-(ale ja nie :-) mam nawet plan ;-):-);-) a ty kiedy testujesz?

Witajcie,

losiczka trzymam kciuki:tak: może się udało?!;-)

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia:-)

Ilona odezwij się do nas;-)

Jeju nienajlepiej się dzisiaj czuję :(

no tak Losiczka ,my kobiety mamy swoje sposoby..,ja do testu jeszcze daleko..,juz nawet nie licze kiedy sa dni plodne,bo u mnie @ i tak nieregularna..co ma byc to bedzie..przytulanki sa czesto,wiec wkoncu musi sie udac i zlonierzyki dotra na czas ;-)..moze zaczne mierzyc tempke od nowego cyklu..przekonuje sie do niej coraz bardziej..:tak:..wierze,ze bede miala jeszcze jedno bobo..tylko kiedy..??..pewnie jak bedzie na nie odpowiedni czas...wiec czekam cierpliwie..

reklama
Juz sie lepiej czuje już nie mam dreszczy ale jestem bardzo słaba i jakoś spać mi sie chce ale to przez przemeczenie jesienne juz nie wiem co mam o tym myslec

Do góry