reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen- czasem mi się zdarzało że @ się rozkręcała- znaczy zaczynało się takie plamienie i z każdą kolejna godziną było go więcej i więcej az się małpa rozkręcila na dobre i zazwyczaj była to kwestia maks dnia, a teraz już drugi dzień się "rozkręca", więc wierzę i liczę że dzisiejszy patron myśliwych obdarzy mojego męża następcą do broni i pasji łowieckiej :) może głupio, że wierzę, a może wcale nie- nie wiem. nadzieja zawsze umiera ostatnia, a póki nie ma na dobre tej małpy to tlić sie będzie, chociaż testy negatywne- ten z dzisiaj rana :(

reklama
to trzymam Karolina mocno kciuki &&&&,zebys jak najszybciej miala swojego malego Hubcia !!!!!
dobra,ja juz uciekam..zajrze pozniej..bo mnie mlody popedza...juz chce isc po prezent..papaski,milego dnia ;-)

Witam Wszystkie staraczki i zafasolkowane ;-)

na forum jestem od 2006r. wtedy kiedy starałam się o pierwsze dziecko, ale miałam długi okres przerwy do dziś :-) kiedy zajrzałam tu z ciekawości. Staramy się z M. o drugiego malucha. Mam cykle 28-29 dniowe także na przypadające dni płodne było przytulanko. Teraz jestem w 23dc objawy jakie mam to takie jak przed @ tylko tyle ,że od owulacji cały czas boli mnie podbrzusze raz mocniej raz mniej ale cały czas cos tam czuję a wczesniej tak nie miałam pobolewało mnie w dzień miesiączki ewentualnie dwa dni przed. Piersi bolą mine w sumie od wczoraj a dziś jak tak zcisnełam brodawkę w sumie nie wiem po co? to wyleciał biały płyn, miąłyście cos takiego? Test zrobiłam dzisiaj (wiem,że to zawcześnie) ale oczywiście nie mogłam już wytrzymać taki ze mnie gatunek:zawstydzona/y: wynik 1 krecha.

z poprzedniej ciąży pamiętam tylko ten okropny ból piersi strasznie wrażliwe i cięższe o dwa kilo :-D i nic poza tym.
Nigdzie nie mogę dostać w okolicach 3miasta testu Acon, moze on by już coś pokazał? jak myslicie?
Gadam od rzeczy wiem,ze trzeba czekać i tyle albo @ przyjdzie albo nie, ale muszę sie wygadać mam nadzieję, że zrozumiecie.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madlen- nie dziękuję, ale trzymaj, trzymaj :)

anaber- witam, ja chyba jestem ten sam gatunek co Ty. :)
co więcej nawet teraz po dzisiejszym negatywnym wyniku (@ powinna zapukać do mych drzwi jutro) i plamieniach od wczoraj ciągle wierzę, że mi się udało, że jest fasolinka. i już najchętniej poleciałabym po kolejny test do apteki i moglabym wydać na nie calą pensję- byle tylko II ujrzeć. :)

to moje pierwsze starania o pierwsze dziecko, więc już głupieje jakie objawy są typowe dla @ a jakie sa nowe- nie potrafię już ich racjonalnie odrożniać :( czasem mi się wydaje, czasem jestem przekonana, że tam się cos dzieje, a czasem tracę nadzieję i ochote na kolejny cykl... :(

witaj anaber
dziewczynki- dopisuję się do grona niecierpliwych- pobiegłam po testy i od razu zrobiłam- sama nie wiem po co- mogłam chociaz do rana poczekać- wynik oczywiście żaden- jedna krecha

ANABER mam pytanko,jako ze nie jestem za bardzo obeznana w temacie to moje pierwsze starania o dzidzie,a napisalas ze masz cykle jak ja czyli co 28\29 dni to jak obliczylas owulacje...ja zaczynam staranka od 12 dnia cyklu i nie wiem czy dobrze robie...:no:

piąteczka a kiedy Ty masz termin @?

pamela jeśli masz regularnie to powinnaś nie mieć problemu owulka powinna wystąpić 14 dni przed @.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ania Ja miałam ten PINK TEST i mi pokazał kreseczkę przy becie 11 !!!! wiec nie wiem czemu ją pokazał, ale dziś zrobiłam test zeby wiedziec czy tamte testy mnie faktycznie oszukały jak twierdzi gin, ale nie bo dziś negatywny wiec tamte mi cos wykryły wiec ja nie wierze ze nie byłam w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!
ania trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& i za reszte kobitek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niech tu bedzie jak najwiecej fasoleczek to moze mnie zarazicie w koncu !!!!!!!:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Pamela tak jak napisała karol_in-a około 14-15 dzień przed @ dokładnie połowa cyklu.
Zobaczymy co wyjdzie z tych moich obliczeń bo w sumie u mnie przytulanko było w trakcie owulacji bo poźniej już nie miałam ochoty:-)

reklama
no to jest ten problem po odstawieni anty że termin @=??????? niby nie pierwszy raz odstawiam i zawsze była ok 30 dni po. Mój gin jak byłam dwa mies temu zapytac czy juz mogę powiedział, że tak i że jak się zdecyduje to odstawić i cytuje- do roboty- a mój gin to moje guru w tych sprawach.
ps.chyba Wam się należy słówko wyjaśnienia. Mój mąż jest ojcem moich dzieci w sensie faktycznym i prawnym. Ale dla niego to pierwsze staranko w sensie biologicznym. Kurcze. Wiem, że nasza czwórka jest juz dla niego szczęściem ale wiem też jak bardzo pragnie tego piątego- dlatego tez się zdecydowałam- bo to fantastyczny człowiek i bardzo chcę mu/nam tą dzidzię dać

Do góry