reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Aniu wg mnie tez mozesz sie juz cieszyc, mialam ci napisac ze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& ale ty juz zdazylas wrocic z wizyty , n nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:
Agnes dziekuje za takie wyroznienie ;-)....teraz to juz sie moge czuc pelnoprawna staraczka :-D

Karolina piszesz o diecie zeby stworzyc warunki dla fasolki, ja wlasnie tak zrobilam i schudlam 10 kg tyle tylko ze tak dlugo sie staramy ze juz z powrotem troche nabralam :szok:

Madlen, Tomek i Justyna, Bietka moge tutaj sie leczyc z ubezpieczenia ale umowic sie do gp mozna o 8.00 lub o 14.30 i tylko wtedy na bierzacy dzien. Jak pracuje to ciezko jest mi zostawic prace bo sie okazuje ze mam wizyte za godzine. Ciezko to troche ogarnac jak sie caly dzien jest w pracy. Ale musze tak wlasnie zrobic, bo to juz za dlugo trwa. A po roku leczenia tutaj przysluguja 3 proby in-vitro wiec kto wie moze skozystam i przyznam sie ze troche mnie przeraza bariera jezykowa, jestem juz tu troche ale te wszystkie okreslenia medyczne :szok::szok::szok::szok::szok:

Bobo.... Happy Birthday to you :-):-):-)

Bietka84 @ powinnam dostac wczoraj bo ostatnia miałam 3.10 po wywołaniu duphastonem a powinnam miec 26.09 wiec ja juz nie wiem jak mam liczyc znowu cos sie poprzesuwalo a na dodatek 26.10 mialam lekkie krwawienie wieczorem i nie wiem czy to zagniezdzenie bylo czy po prostu dokumenty do archwium znosilam i dzwigalam ale przeszlo dlatego tez chce jechac do lekarza w poniedzialek bo jeszcze mi musi skontrolowac czy nie mam jakis resztek tego satnu zapalnego co leczylam bo jak cos niedajboze zostalo to musez brac tabsy zeby fasolce jak faktycznie jest nie zaszkodzic, kurcze najdluzsze dwa dni teraz beda ale mam zamiar na wekend sie nie przemeczac

hej girls

prosze pomóżcie w analizie wykresu...
http://enpr.pl/1974/1/img/80/i.png

może krótkie info wam pomoże:
- pierwszy dzien ostatniej @ to 19.10
- to mój 3 cykl starań po odstawieniu anty
- 1 cykl starań trwał 28 dni
- 2 cykl starań trwał 33 dni
czy jestem juz po owu..??
bolał mnie mocno jajnik lewy w środę, jakby na owulacje, ale nie mam pewności, że owu już była..
jak sądzicie??

pozdrawiam was i bardzo dziękuję za odpowiedź,
nosotros

katy u mnie przychodnoa czynna jest do 20.oo a o boriere jezykowa nie ma sie bac moze mozna skorzystac z tlumacza u nas w niektorych przypadkach i u specjaslistow mozna miec tlumacza od pantwa

aniu ja wiem, że nie chcesz zapeszać, że jeszcze nie czas, że musisz się upewnić, że wszystko w porządku, ale mimo wszystko i mimo Twoich protestów ja się bardzo cieszę. :)
piękna beta...
teraz tylko wypoczywać i dbać o dwoje :)

ja mam nadzieję, że jeśli @ przyjdzie to będzie bezbolesna, że jakoś przetrwam te kilka dni i znów będą staranka i że tym razem będzie lepiej, albo przynajmniej ja się nie będę już tak nastawiać :)

Aniu to trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeń :) Swoją drogą wysokie macie te bety...moja była 91.5 dwa dni przed terminem @ no ale była dobra wg norm więc nie ma się co dalej doszukiwać hehe :) super kobieki super:) Coraz Nas więcej :)

reklama
nostros:-p jak na moje jeszcze nie miałaś owulacji. Być może jest dzisiaj, zobaczysz to po skoku temp jutro. Po owu temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie aż do @

Do góry