reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nosotros jak dla mnie to jeszcze nie było owulki albo jest dzisiaj. Po owulacji musi być skok temperatury ale to dopiero jutro zobaczysz. a co ze śluzem? Obserwujesz bo na wykresie nic nie ma?

Mogę się nie znać bo ja dopiero 2 cykl z temperaturką teraz zaczęłam.
Może ilona ci pomoże bo to specjalistka w tej dziedzinie.

Ania i bietka beta cudna. Teraz przesyłajcie fluidki dla nas. gratulacje dziewczyny. Mam nadzieje ze w listopadzie będzie wysyp fasolek.

reklama
dziewczyny plamienia brak- zaniknęło całkowicie już którąś godzinke temu. już sama nie wiem co myśleć, ale w weekend mam nadzieję, że nie będę się stresować i o tym myśleć- testów ze sobą nie zabiorę, żeby mnie nie kusiły i mam nadzieję do poniedziałku dotrwam :)

ania2403 naprawdę ładna beta jak na dzień po @. :-)
ania-aneczka miałaś niską, ale w normie i widziałaś już maluszka we właściwym miejscu !!! ja o tym marzę ... :-)
nosotros ja nie umieminterpretować wykresu :-(
katyb no to faktycznieciężko, a gdybyś wzięła dzień wolnego ???? np. na kompleksową wizytę z badaniami i USG :) ?:-)

Moje drogie nie gniewajcie sie na mnie ale jeszcze nie bede wam dziekować zrobie to jak bede miała pewność ze fasolka jest po USG narazie do mnie to jeszcze nie dotarlo, mysle ze w pon. ginek mnie przyjmie i cos widac bedzie, zobaczymy bede chciala odrazu L4 jak cos bedzie bo do pracy codziennie dojezdzam 58 km w jedna strone a teraz nie moge sobie pozwolic na to zeby nie dojadac, albo jesc w biegu, byc w ciaglym stersie bo prace taka mam wiec zobaczymy co mi powie narazie bede zmykac jade do domku i bede odpoczywac :-)jutro mam mamie torta na urodziny robic i chyba siostre poprosze zeby mi pomogla zeby nie stac i sie nie przemeczac na wszelki wielki

Bietka84 a moze termin powinnam miec tego 26.10 a nie 3.11 kurcze ten grzyb troche pochrzanil i wywolanie tymi tabletkami nawet nie wiem kiedy dni plodne miala bo nie liczylam nie wiedzialam jak mam to wszytstko traktowac takze to jest teraz jeszcze dla mnie wiekszy szok a zamaist testow ciazowych chcialam kupic test owulacyjny :-)powiedzcie czy na USG bedzie cos widac juz? poprzedniej ciazy 4 tydzien mi lekarz juz widzial

Ostatnia edycja:
agnes 2704 dziękuję :* kochana :* :-)

fluidki lecą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

listopad będzie DLA WAS SZCZĘŚLIWY :-)

i brawo aniu!!!!!! wszystkie ciężaróweczki- odegnać precz stresy i wszystko co mogłoby mieć choć najmniejszy zły wpływ na fasoleczki! szczęśliwych chwil z Waszymi brzuszkami Wam życzę

dziewczyny gratuluje pięknych wyników, ja bym oddała miliony aby miec takie wysokie betki !!!!!!!!!!:tak:
nosotros owulki nie było !!!!!!!! ale zobaczymy jak jutro bedzie, przede wszytskim ŹLE ze nie obserwujesz śluzu !!!!!!!!!!!!!!!!!! obserwuj i wpisuj tam!!!!!!!!! może dziś ta owulka bedzie, jak tak to jutro powinien być skok o przynajmniej 2 kreseczki i potem sie utrzymywac na wyższym poziomie az do @, no ale zobaczymy jak bedzie jutro, bo może bedzie jutro spadek ( owulka) i w niedziele bedzie juz szła w górę,

Ostatnia edycja:
Ilonko zobaczysz te dwie kreseczki ja tez juz wiare tracilam nawet sobie wykres wgralam zeby tempke mierzyc narazie go nie kasuje czekam do wizyty,

reklama
Do góry