reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka przestań nawet tak myśleć- a sio złe myśli... fuj...
ze spokojem- będzie dobrze, ułoży się, zobaczysz, nie trać wiary i nadziei :)

reklama
KAROLINA PRZEPRASZAM ALE JA JUZ SIE POGUBILAM:baffled: TO KTORY TY MASZ DZISIAJ DZIEN CYKLU? CZYLI NASTEPNY TEST W PONIEDZIALEK?

ILONKO ZADNYCH MI TU DOLIN KOCHANA BEDZIE NIEDLUGO U CIEBIE DZIDZIA JAK TA LALA

Ostatnia edycja:
oki, dzieki dziewczyny za szybką pomoc!!!! jesteście nieocenione :)
jeśli chodzi o śluz to ja go nie mam, przez te naście dni cyklu to ja moze 2 razy czułam jakiś śluz czy wilgotność. nie mam co obserwować, bo u mnie śluzu poprostu nie ma.. może to zabrzmi zbyt "naturalistycznie", ale wkładki mam suche i nic na nich nie ma, chyba że było przytulanko rano, no to cos tam czasem sie wydostanie, ale to nie śluz :( już zaczęłam nosić wkładki, żeby mi czasem coś nie umkneło, no ale...
skoro mówicie, że owu nie bylo to no to czekam... lewy jajnik pobolewa, prawy tez rzadko, bo rzadko ale czasem czuje, więc nic mi nie pozostaje, jak obserwacja temperatury przez weekend no i przytulanko :)
w poniedziałek pokaże wykres z weekendu, bo nie mam neta w domu :(
suonko, ages, bietka, ilonka - dzięki, dzięki, dzieki, dzięki!! :)

wszystkim wam życze miłego, spokojnego weekendu i do poniedziałku,
pozdrawiam
nosotros

losiczka ja mam dzisiaj 33 dzień cyklu- zazwyczaj mam 32-33 dniowe. pierwsze plamienie zauważyłam w środę rano i później bywalo go mniej, lub więcej, lub wcale... od bladego różu do jasnego brązu :) test ostanio robiony dzisiaj- negatywny, a na chwilkę obecną plamienie ustało, cyce bola jak diabli, w jajniku czasem też coś zakłuje, ale czy ja wiem... ostatnia mikroplamka bardzo jaśniutenka była ok 9ej i poźniej już nic. straciłam nadzieję- pewnie lada chwila mnie zaleje. :) no więc trzeba czekać na kolejna owulacje, a w moim przypadku może to być około kwietnia :(

a zapomniałam Tobie powiedzieć- dzwoniłam do cordisu i wyobraź sobie, że pani w rejestracji mi powiedziała, że beta hcg to koszt 34 zł- nie wiem dlaczego Ty placisz mniej :) pewnie masz jakiś rabat albo kartę stałego klienta. :)

a ja sie nudze i jak widac sprawdzam kolorki he he

KAROLINA NO CO TY? W SIERPNIU ROBILAM PORAZ PIERWSZY I ZAPLACILAM 15ZL !!!!!!! SAMA BYLAM W SZOKU BO W SUMIE BETA HCG DAJE 100% PEWNOSC WIEC SOBIE MYSLE ZE LEPIEJ ZROBIC BETE NIZ TRACIC NA 3 TESTY MIESIECZNIE NAPRAWDE NIE WIEM DLACZEGO TERAZ 34ZL CHYBA ZE POSZLA W GORE JAK WSZYSTKO W SKLEPACH ZRESZTA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry