reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnieszka kochana,nie mam poświęconej, bo przez gów nianą firmę, w której kupiłam okazało się, że nie mogę zmienić rozmiaru więc wymienili mi na nową, której nadal nie mam :angry: Tak że pierścionek jest bardziej poświęcony niż nowe obrączki.

karolina
kochana, jestem z tobą. razem damy radę. trzymaj się.

reklama
ja złapałam doła- słucham sobie właśnie A. Zauchy i tak mi jakoś smutno na duszy...
męża nie ma, więc sama zostałam i myślę sobie czy ja dam radę, czy mi będzie dane nosić to życie pod sercem? bo przecież poniekąd szanse mamy niewielkie z tym moim jednym jajnikiem :-(

ale wiecie co? jak tylko będę miała chwilkę to lecę po nitkę i zrobię sobie tą wróżbę z obrączką
jak byłam młodsza to wychodziło mi chłopak i dziewczynka, a 28 lat jak za mąż wyjdę i to drugie się sprawdzilo, więc może i to pierwsze też się spełni???

a w weekend będę miała zajęcie, żeby nie myśleć. w sobotę na szkolenie i na pełnych obrotach przez 6 godzin, później do rodziców i wiadomo... nie zdążę pomyślec za bardzo

w tym cyklu o ile będzie owulka to powinna być około 20.11 więc jeśli będzie miala być to lekarz na wizycie powinien mi to potwierdzić, bo będę 16ego. w poniedziałek bedę miała też wyniki prolaktyny i progesteronu, więc kolejny punkt na liście odhaczony :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja sobie teraz zrobiłam z ciekawości jeszcze, i znów mi wyszło syn córka stop, może i coś w tym jest, ale to sie okaże w praniu, czy faktycznie ta wróżba sie spełnia !! :-p:-p:-p
aga oczywiście ze pomogę !!!!!!!!!!!!!Lukam na Wasze wykresy, mam je zapisane pod moim wykresem :):tak::tak::tak::-D:-D
aga to szykuje CI sie niezła gromadka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D brawo:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Karolina ...to jest nas dwie ale to ze jestesmy kulawe nie oznacza ze nie bedziemy w ciazy tylko musimy byc Mega cierpliwe ...wiem...wiem.....ciezko byc cierpliwa ale coz innego nam pozostanie jesli nie nadzieja ;-)

karolina a @ przylazła na calegp????tulkam mocno ale kochana nowy cykl nowa nadzieja!!!
ilona doczekasz sie pieknej córy zobavczysz/!!!!szczeze ja po cichu marze zeby siem i wróżba spełniła...a jeszcze jakby tam jakies bliźniaki były to juz hohoho

agnieszka już raz wklejałam ale mogę jeszcze raz dla przypomnienia;) zdjęcie sprzed 2 tyg 2,34cm DSC02299.JPG

Mi jest obojętne ale mąż chciałby córkę a ja coś czuję że będzie chłopiec:) W każdym razie imiona mamy i dla chłopca i dla dziewczynki:) Szymonek lub Lilianka

reklama
Do góry