reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny jestem dzisiaj nieprzytomna:-( masakra jakaś, teraz nie mogę się pozbierać po popoludniowym spaniu, nigdy nie lubiłam spać w dzień:wściekła/y: ale tak mnie dzisiaj zmogło, ze glowa mała:zawstydzona/y::-(

Nie nadrabiam Was bo nie mam siły, sorry;-)

Za Wszystkie oczywiście trzymam mocno kciuki:tak:
Witam nowe Staraczki;-)

reklama
Pola wybaczymy ci nieobecnosc:-), w koncu ciaza rzadzi sie swoimi prawami i trzeba sluchac swojego ciala :tak::tak::tak:

witajcie sobotnio dziewczynki

bobo cos czuje ze bedzie ta cora tetno wysokie a mowia ze dziewczynki maja wysokie tetno ja we wszystkich ciazach mialam 140 wiec kochana ciesz sie dzidzia nazeczonym i wogole wszystkiego naj
:-):-):-)

milego dnia dla wszystkich a moja temp wzbija sie w gore ;-);-);-)

hejka dziewczynki :)

bobo cudowne urodzinki gratuluje- teraz już jesteś mamą i narzeczoną !!!!! :-) a jak przygotowania do ślubu ????
kar-ol-ina, katyB nie smućcie się... mój lewy jajnik też jest nie teges... a jednak udało się... -chyba??? obstawiam, że dzidzia jest we właściwym miejscu. Kilka badań - wyrównanie poziomu hormonów i będziecie mamusiami:) :-)
agnieszka d_k noto się rozpędziłaś z tymi dzidziami... życzę aby wszystkie się spełniły !!!! :-)
madlen rozumiem, że w ten weekend pracujecie z mężem :):):):) :-)&&&&&&&&&&&&&&
roszpunka ja też jestem po ciąży pozamacicznej... z lewego jajowodu.... też miałam laparoskopię, ale kazali nam się 6 m-cy po operacji starać.... a jeśli do grudnia nie wyjdzie to w styczniu HSG- miałaś robioną drożność???? skąd wiedzą, że masz zrosty??? na USG widać ????
ilonka oby wróżba się spełniła.... :)
witaj tasha - trzymam kciuki &&&&&&&

wszystkim, które mają mieć owocny weekend wysyłam fluidki &&&&&&&&&&&&

Ja bym chciała syna... Sebastiana lub Maksymiliana - córka : Wiktoria ( choć ja bym chciałą Emilię) :) :-)

witajcie
losiczka no widziałam Twój wykresik, niech sie pnie i pnie i nie waży spadać !!!!!!!!!!!!!!!! Ja moją w tamtym cyklu wytresowałam ale cholera sie zbuntowała i jednak spadła, ale Twoja nie ma prawa spaść :tak::-D:-D:-D
Polaa - no własnie takie uroku ciąży, ale ciesz sie naprawdę, inni o tym tylko marzą aby tak sie czuć, ja juz nawet chce całą ciązę w kibelku spedzić aby tylko BYC W CIĄZY !!!!
bobo- piękny dzien miałas, brawo :) cieszę sie ze jestes szczęśliwa :-D
Suonko- pare dni na równym poziomie a dziś hop do góry ??????? no super !!!!!!!! niech rośnie i rośnie a na koncu wykresu ma być piękny PLUSIK !!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:-D:tak::tak::tak:

Witam Dziewczynki:-)
Dawno nic nie pisałam, ale czytałam regularnie. Gratuluję serdecznie wszystkim dziewczynkom, które zobaczyły dwie kreseczki:-) za pozostałe trzymam mocno kciuki:) u mnie dziś 15 dc, więc 2 cykl starań rozpoczęty. Zaczęłam stosować testy owu i mam pytanie jakiej firmy testy polecacie? Ja mam LH test Domowe Laboratorium. Były też testy owu z Acona ale kosztowały 45 zł i nie kupiłam. Czy któraś miała te testy? Sama nie wiedziałam, na które się zdecydować, bo pani w aptece powiedziała, że jedne są lepsze inne gorsze. Może Wy mi jakieś polecicie.
pozdrawiam, miłej soboty:-)

hej karolekk :) ja stosowałam i jak widać :)))))) :-) podziałało :) ja nie miałam wyboru i znalazłam tylko te testy :) trzymam kciuki &&&&&&
ja uważam, że są OK !!!!

reklama
Karolina zobaczysz-doczekasz się fasoliny... jajnikiem sie nie przejmuj-moja kuzynka ma tylko jeden i po operacji jej powiedział lekarz że nie będzie miała dzieci a tymczasem ma już 2 synów :-)

ja robiłam test i nic... nadzieją mnie opuściła... jestem wściekła...sprawdziłam w kalendarzu to już 38dc!!!(24dc test owu pokazał 2 kreski-wierzyłam jak głupia że się uda)... znowu mi się rozregulowało pffffffff :wściekła/y: :wściekła/y: zawsze mam tak co kilka m-cy (wychodzi ze 2-3 razy w roku)

pogrążam się nad michą płatków

Ostatnia edycja:
Do góry