reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam dziewczyny
boire tabletki antykoncepcyjne,ale chcemy zaczac staranka o kolejnego maluszka.zostalo mi 8 tabletek jak myslicie dokonczyc tabletki i zaczac staranka czy tak jak powiedzial lekarz odstawic natychmiast i do roboty.
Macie doswiadczenie prosze o pomo:-)

reklama
witam was kobitki weekendowo!

u mnie co prawda jeszcze nie wolne bo siedzę w pracy ale i tak humor mi dopisuję. nadrobiłam wasze wczorajsze posty. ale tyle tego było że już nie pamiętam co miałam której odpisać więc tak ogólnie tylko pisze.

zrobiłam sobie wróżbę z obrączką. niby wychodzi córa. bardzo bym chciała. bardzo bardzo. potem buja się na chłopaka ale jakoś słabiutko więc nie wiem czy będzie.

chociaż to jedno dzieciątko bym chciała. póki co u mnie jeszcze z tydzień do owulki ale zaczynamy przytulanki.

ilonka ty mam nadzieję dzisiaj z lepszym nastrojem i dosyć smutasków. bierz się do roboty :-D. nadal mam przeczucie że razem zafasolkujemy.

losiczka skoro tempka w górę to może ta córa się szykuję. trzymam &&&&&&&&& za Ciebie.

madlen
skoro owulka się zbliża to do dzieła

bobofrutku gratuluję pierścionka i dzidzi w brzuchu. mam nadzieję że będzie Jula

Viola
imionka super. jeszcze trochę i pewnie się dowiesz kto tam siedzi

Bietka
tobie testy owu pomogły więc może w tym cyklu też spróbuję. tylko muszę kupić jakieś dobre bo te z allegro to nie polecam. chyba że ja mam tak mało hormonu LH w siuskach bo mi wykazał dzień po owu dopiero krechę a tak to bladziochy.

Witam nowe staraczki.

justyna skoro @ nie ma to moze jeszcze jest szansa. trzymam &&&&&&&& za Ciebie i za wszystkie staraczki.

To forum jest szczęśliwe więc wkrótce posypie się więcej fasolinek.

Witajcie kochane,

Też używałam testów owu. Czy pomogły to nie wiem bo jak wiecie to był pierwszy cykl starań , ale na pewno mogą być podporą przy dodatkowej obserwacji organizmu.

__
confused.gif
Staraczki
confused.gif

...........justynka7177.............24............ ..02.11.....................1..............
.............Tymuniek............... 27............. 04.11......................3.............
.............karol_in-a.................28..............04.11........... ..........5..............
..............losiczka72................39........ ......13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
...............nosotros.................27........ .......17.11....................3.............
..............marysia77................34......... .......18.11....................2...............
................ilona24..................24....... .........26.11....................4...............
..............Karolekk..................30........ .......?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ....?????....................2.............
............piąteczka...................31....... ........?????.....................1..............
................MałaMi....................25..... ..........?????....................5?.............
.............ada6.1984................27.......... .......?????....................3?..............
..............Dzoana.a.................29......... ........?????....................3?..............
.............agnes2704...............29........... ......28.11....................4.............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........9.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........8.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

teraz chyba juz jest wszystko ok w tabelce

:no::no::no: znow mnie wcielo ;-)

czesc dziewczyny....no nie powiem ze z rana :-D:-D:-D dopiero wstalam:szok: zjadlal sniadanko i z kawka w reku zabieram sie za sprzatanie

sorki ze tak post pod postem ale mam pytanie.
Niech ktoras rzuci okiem na moj wykres jakis chyba dziwny:baffled::baffled::baffled:
Temperatura powinna wzrastac przed owu tak??? Wiec z tego wszystkiego zaczelam robic testy owu bo sie naczytalam wczoraj ze niektore kobiety moga miec nawet w 8dc:szok::szok::szok: a i sluzu moze nie byc na zewnatrz bo jesli jest go dosyc malo to bedzie jedynie wewnatrz:szok::szok::szok:
A moze to ze jak sie budze do mierzenia tepki to jest to troche na zasadzie szybkiego obudzenia i wytrzeszczu oczu " o matko temperatura" i z reguly musze sie obrocic bo spie tylem do termometru.To ma jakies znaczenie??? Jak to jest u Was???

katyB była już tabelka gdzie i ty byłaś. poszukaj kilka stron wcześniej. ostatnia tabelka jaką wstawiła chyba zzagubiona

katy a który to dzień cyklu? moim zdaniem jeszcze nie było owulki. zobacz na mój wykres z poprzedniego miesiąca. rośnie temperatura po owulce. przed musi spaść

Ostatnia edycja:
Czesc Agnes ja mam dzisiaj 9dc
a co do tabelki to sorki myslalam ze w kazdej kolejnej sa te same osoby a tylko dopisujecie zmiany wiec przez to sie dopominam :-):-):-) ale chyba sie nie gniewasz bo wiesz ja chce byc taka staraczka pelna geba :-D:-D:-D

katyB pewnie że się nie gniewam każdy chce byc w naszej tabelce :-D

a jak długie masz cykle. ja mam 31 dni i testy owu zaczęłam robic dopiero w 15 dc. a owulka wynika z obserwacji że tak 17-19 dc

Hejka
Wizyte mam dopiero w srode o 14,30 chyba do tego czasu umre ze strachu pije melise na uspokojenie a powiedzcie mi czy moge brac nospe mam wrazenie ze mnie jajniki pieka, czy to stoje czy chodze czy leze to czuje jakby mnie w jajnikach palilo czy to normalne czy jak wezme nospe to troche przejdzie ja zwarjuje do srody, boje sie jak cholera

reklama
Jesli moge prosić równiez o dopisanie na liste :-)
Wiek 30 :baffled:
termin @ 08.11.2011
cykl starań 1

Z góry dziekuję :tak:

Ja juz bym chciała wiedziec czy będzie ta @ czy nie , cycki mnie bolały tak koszmarnie ostatnio jak karmiłam mojego pierworodnego i cięższe o 2kg no i ten ból podbrzusza cały czas go czuję od owulacji. Wogóle niekorzystnie się czuję jakaś taka napopowana :wściekła/y: nie wiem jak mam to odczytać ?

Do góry