K
karol_in-a
Gość
qrcze dziewczyny ale Wam zazdroszczę tego tłumu w domu 
u nas tloczno, ale ja się czuję tak jakos zbędnie i ciągle nieswojo
no ale nic- teraz się zaczytuję kiedy mogę robić badania na estradiol, tarczycę (TSH i te dwa male 3 i 4), LH, FSH i będę miała komplet
jutro do laboratorium na badania- od rana i na czczo
już będę miała chyba caly komplet wszystkich badań i jak pójdę do ginekologa to już będzie miał przegląd poniekąd mojego organizmu.
tymbardziej, że to będzie pierwsza wizyta u tego lekarza, bo niedawno sie przeprowadziłam i zmieniam lekarza.
nie chcę też tracić czasu najpierw na wywiad i pogaduchy, potem i tak skierowanie na badania, i kolejna wizyta, a tu juz zobaczcie ile czasu zaoszczędzę i skoczę już na następną wizytę
czy to oby nie jest nadgorliwość?
zzagubiona- uszy do góry- wszystko będzie dobrze.
roszpunka- niech listopad należy do nas i naszych pociech pod serduszkiem
u nas tloczno, ale ja się czuję tak jakos zbędnie i ciągle nieswojo
no ale nic- teraz się zaczytuję kiedy mogę robić badania na estradiol, tarczycę (TSH i te dwa male 3 i 4), LH, FSH i będę miała komplet
jutro do laboratorium na badania- od rana i na czczo
już będę miała chyba caly komplet wszystkich badań i jak pójdę do ginekologa to już będzie miał przegląd poniekąd mojego organizmu.
tymbardziej, że to będzie pierwsza wizyta u tego lekarza, bo niedawno sie przeprowadziłam i zmieniam lekarza.
nie chcę też tracić czasu najpierw na wywiad i pogaduchy, potem i tak skierowanie na badania, i kolejna wizyta, a tu juz zobaczcie ile czasu zaoszczędzę i skoczę już na następną wizytę
czy to oby nie jest nadgorliwość?
zzagubiona- uszy do góry- wszystko będzie dobrze.
roszpunka- niech listopad należy do nas i naszych pociech pod serduszkiem
Ostatnio edytowane przez moderatora: