reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

qrcze dziewczyny ale Wam zazdroszczę tego tłumu w domu :)
u nas tloczno, ale ja się czuję tak jakos zbędnie i ciągle nieswojo :)

no ale nic- teraz się zaczytuję kiedy mogę robić badania na estradiol, tarczycę (TSH i te dwa male 3 i 4), LH, FSH i będę miała komplet :)
jutro do laboratorium na badania- od rana i na czczo :)
już będę miała chyba caly komplet wszystkich badań i jak pójdę do ginekologa to już będzie miał przegląd poniekąd mojego organizmu. :)
tymbardziej, że to będzie pierwsza wizyta u tego lekarza, bo niedawno sie przeprowadziłam i zmieniam lekarza.
nie chcę też tracić czasu najpierw na wywiad i pogaduchy, potem i tak skierowanie na badania, i kolejna wizyta, a tu juz zobaczcie ile czasu zaoszczędzę i skoczę już na następną wizytę :)
czy to oby nie jest nadgorliwość?

zzagubiona- uszy do góry- wszystko będzie dobrze. :)

roszpunka- niech listopad należy do nas i naszych pociech pod serduszkiem ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam, po raz pierwszy:)
Zaczynamy 3 miesiąc starań, zobaczymy:). Tabletki brałam 2 lata. Od ponad 2 miesięcy biorę folik. Mam lat 30. Lekarka powiedziała, że jak przez pół roku nic nie zaskoczy, to zaprasza, bo w wieku lat 30 nie ma co czekać 2 lat.
Także czekamy:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!

Aga

witam dziwczynki po dlugiej przerwie ale tak to jest jak internetu brak a zanim serwis przyjechal to minelo ale juz jestem

widze ze nikt za mna sie nie stesknil :-( (moze ktos troszke):tak:

troche mam do nadrobienia wiec musicie mi dac chwile zanim odczytam posty z 2 dni wiec troche lekturki mnie czeka u mnie zimni w nocy bylo -1C PODROWIENIA

Ostatnia edycja:
aga witaj i życzę powodzenia :)

justynko jak to nikt nie tęsknił? co Ty opowiadasz? ja bardzo tęskniłam tylko ta małpa wredna mi wlazła na oczy, a teraz wpadłam znów w wir przeszukiwania internetu w poszukiwaniu informacji jakie jeszcze badania powinnam zrobić zanim zacznę się starać o dziecko, co jeszcze sprawdzić. powiem szczerze że troszkę się boję tarczycy... :(

a ja w samotnościach siedze mój M. zarabia na rodzinę a syn w przedszkolu i to moj ostatni dzień urlopu :baffled: jutro już do pracy chciałabym aby sie wyklarowalo do jutra, dziś mam dzień szkolny na 15 na zajęcia :hmm: nie chce misie ale trzeba. Kurcze aby to bylo takie łatwe do rozszyfrowania czy się jest czy nie. Pamietam. że w poprzedniej ciąży wiedziałam od początku ,ze się udało jakoś to czułam a teraz nie wiem może już za stara jestem:happy2: latka lecą ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga witaj

justyna :-):-):-)

karolina! wyrzuc to wszystko w diabły!!!!!!!!!!! bo zbankrutujesz robiąc badania a pampersy drogie:-)

anaber...gdyby to wszystko bylo takie łatwe to nie miałoby tego uroku, więc odrobina niecierpliwości i oczekiwania nadaje dodatkowej pikanterii. :) i jaka za stara, co?

piąteczka- myślisz, że to nic nie da? a co do papmersów- wolałabym raczej te wielokrotnego użytku :) zdrowsze- tylko roboty przy tym więcej :)

karolinka no wiesz 5 lat temu to pewnie inaczej sie przechodziło pewne rzeczy :-D no 30 wiosen juz mam najlepiej zachodzi sie i rodzi przed 30 :happy:

reklama
karolinka dobra dobra już się nie odzywam lepiej bedzie jak wezme się w garść trochę mieszkanie ogarne bo kurcze musze przyznac,że idzie się wciągnąć w te pogaduchy a zaległości w domu rosną :zawstydzona/y: obijam się ostatnio:sorry2:

Do góry