reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kurcze bo staramy się na dziewczynkę i nie wiem kiedy przestać się starać żeby nie być za blisko owu :dry: .... cholera wie kiedy mi wypada owulacja :confused:

losiczka - kiedy wypada Ci testowanie?

bietka - nie martw się brakiem objawów...jeszcze wszystko przed tobą :happy: .... pamiętam że jakoś w 3 miesiącu miałam straszną chcicę na rzeżuchę...biedny mąż się naszukał nasionek, jak już mu po paru dniach wyrosła to oczywiście już mi się odechciało :-D:eek:

reklama
violu my juz po 30-stce a potrafimy poswirowc :-):-):-) to chyba dobrze no nie??? A ja wlasnie slucham nowej plyty kim wilde pamietasz ja?

LORELAIN JA TESTUJE ZA TYDZ ALE TERMIN NIBY @ MAM NA SOBOTE MAM NADZIEJE ZE NIE PRZYJDZIE Z TEGO CO PAMIETAM CYKLE MASZ 26D? TO TAK JAK JA JA NA CORE KONCZE NA 9,5 DNIA DALEJ NIE RYZYKUJE WG TEMP MAM OWU NA 12DC WG TESTOW NA 13 TYLE ZE WLASNIE W 13DC BYLAM NA USG LEKARZ TWIERDZIL ZE PO OWOLCE WIEC WIERZE SWOIM ODCZUCIOM I TEMP

Ostatnia edycja:
losiczka - ja pierwszy raz robie testy owu to az sama jestem ciekawa co mi wyjdzie, ale zawsze myslalam ze jest jakos później niz sugerują kalkulatory. Czy bolące jajniki świadczą o owu czy taki ból może być juz po owulacji?

violu, losiczko - ja też dobijam powoli do 30-stki :))) właśnie chcę się wyrobić do 30- z pierwszym dzidziusiem... :) :-)
lorelain - dzięki -nie martwię się.... ból brzucha minął, rano mam mdłości - bolą mnie piersi... pragnę usłyszeć bicie serduszka na USG i przetrwać do 12 tyg.
to chyba ania-aneczka martwiła się brakiem objawów.

aa z przyjemnych bardzo objawów ciążowych to rosnące piersi ... zwłaszcza w pierwszym trymestrze jak jeszcze brzucha nie widać, a cyc już jest ;-):-D

lorelain ja już muszę zakupić nowe biustonosze- wszystko za małe :)
wolałabym aby nie rosły tak szybko ... :):-)

LORELAIN U MNIE JEST BOL NA DRUGI DZIEN CISZA TEMP W GORE TZN ZE PO OWULCE ALE KAZDA MA INACZEJ WIEC SIE NIE SUGERUJ MUSISZ POZNAC SWOJE CIALO JA TAKA MADRA JESTEM DOPIERO TERAZ:rofl2: JAK PLANUJE CORECZKE:-):-):-)

LORELAIN JA WOLE ZEBY ROSL MI BRZUSZEK NIZ CYCKI:baffled:

Ostatnia edycja:
dziewczynki nie denerwuje się na Zagibioną bo ona chciala tylko powiedziec, że powinnyśmy się wyluzowac, tylko troszkę za ostro. Z drugiej strony to nie ona założyla tabelkę staraczek i ciężarówek? sorry ale dla mnie to głupi pomysł bo zachodzenie w ciąże to nie wyścigi, my się nie ścigamy tylko wspieramy i udzielamy mądrych rad:-):-).
Popieram LISTOPAD miesiącem luzu!! ja powinnam za 10 dni dostac @, tzn. nie powinnam bo ją odpycham myślami, więc jak zacznę świrowac to proszę ratujcie mnie, bo nie mogę ześwirowac kolejny miesiąc:-(
ja naprzykład byłam dzisiaj u fryzjera:-) dobrze zaczęłam:-D:-D

reklama
MałaMi - pochwal się nowym fryzem :-)

losiczka - ja tam się nie obrażę za większe piersi :sorry2:

bietka - ja przez ciążę mam teraz w szafie biustonosze od rozmiaru B do dużego D :-D ... a jak młody wyssał ze mnie po ciąży wszystkie kilogramy to nawet i A musiałam zakupić :dry:

Mati mnie teraz zaczął wołać z łazienki okrzykiem " mama mama mam kupę na ręce" ... i właśnie dla takich chwil robi się testy owulacyjne, gapi na śluz i mierzy temperature hehehe :-D:-D:-D:-D

zrobiłam test owu...po 5 minutach nie było widać NIC , dopiero po 10 minutach pojawiłą się druga bardzo bardzo słaba kreska :confused:

Do góry