reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hahahahahahahahahahaha lorelain -pociesznego masz synka :-)
jeśli baaardzo blada, to owu jeszcze przed Tobą :)
jeśli masz cykle 26 dni, owu powinna być około 12 - to ja bym staranka w kierunku dziewczynki skończyła na 10 dc :) :-)

witam ponownie ;-)
wy tak tu piszecie o powiekszajacych sie piersiach w czasie ciazy,a ja kurcze juz mam duze..a co to bedzie pozniej...:szok:
Bietka idziesz juz spac ?,to dobranoc ;-)
no wlasnie Ilonka ostatnio pisala,ze jej komp czy internet szwankuje i pewnie do reszty padl..:-(,wracaj kobieto do nas !!!!
kochane mam do was prosbe,nie piszcie posta pod postem,tylko edytujcie ,OK ?;-)

Ha, udało sie w koncu załączyć !!!!!!!!!!!!! to jest pewnie chwilowe wiec szybko pisze !!!!!!! to co zdąrzyłam wyczytać to zamieszanie wokół zagubionej ????? dziewczynki Ona na pewno nie chciała nas zranić ani nic w tym stylu, ja to zrozumiałam jako DOBRA RADA !!! nie ma co sie gniewać, to nie było skierowane do nas jakoś w złej intencji, wiem ze Ona chce dobrze, chce abyśmy zaszły szybciutko w ciązę i nie stresowały sie juz ciagłym staraniem :) niech bedzie ten LUZ w tym miesiącu, a sie fasolki posypią, !!!!!!a tabelka to dobry pomysł bo wtedy widać od razu kiedy kto ma termin @ , który to cykl itd, nie trzeba ciągle o to pytać, wiec ja jestem za tą tabelką aby ona istniała !!!! Ja juz odpuściłam, miałam robić d ziś badania aby jutro zaniesc na wizytę ginkowi aby juz coś zaczął działać i aby cykl nie był stracony ale powiedziałam sobie STOP !! pomalutku, najpierw rozmowa z lekarzem , badania a potem wznowienie starań bo napewno nam nie pozwoli na boboseksy w tym cyklu :((( buuuu...... wiec nie bede kasdy tracić na badania na własną reke skoro on mi jutro przepisze ( CHYBA) no kurcze mam nadzieje ze mi pomoże , a jak nie to bedziemy dalej próbować, moze kiedy sie uda !!!!!! Jak dam radę jutro napiszę po wizycie , ale czuję ze mi nie uwierzy ze byłam w ciązy i mi nie da skierowan :( i ze sama bede musiała je robić :(((((((( pozdrawiam Was wszystkie, codziennie mysle o was, i trzymam za wszystkie kciuki !!!!!!!!! ( nawet emotów nie mogę wstawic:( ) prosze o mnie nie zapomniec hehe :p

Cześć Dziewczynki:)
W tym cyklu zaczęłam korzystać z testów owu. W piątek po południu zrobiłam pierwszy test- kreska widoczna ale bledsza niż kontrolna, w sobotę również widoczna ale nadal bledsza, wczoraj widoczna i tylko minimalnie bledsza od kontrolnej ( prawie taka sama), a dziś kreska bardzo bladziutka, prawie nie widoczna. Czy mam to interpretować tak, że pik LH był wczoraj? Czyli owu już była albo jest teraz właśnie?

reklama
Czytam sobie właśnie co pisałyście przez cały dzień.

Zagubiona może jest w tym trochę racji co napisałaś, ale będąc w ciąży wiesz, że już niedługo będziesz miała swoje maleństwo przy sobie, a my nie wiemy kiedy i czy w ogóle (odpukać) to nastąpi.

To nie tak, że całe życie podporządkowuje się planowaniu dziecka. Myślę, że żadna z nas nie spędza tu całych dni,ale poświęcają wolną chwilę temu, żeby poczytać i przelać swoje myśli. A poza tym czasem życie toczy się swoim tempem.

Ja zarejestrowałam się tutaj, bo nie mam komu się zwierzyć i wyżalić, wypłakać jak trzeba. Chyba taka jest idea forum tematycznego. A poza tym pytanie męża po raz setny czy myśli, że w końcu nam się uda źle działa na związek, jeśli wiecie o czym mówię ;-)

A wy dziewczyny przeżywacie to samo i jak was czytam to widzę,że piszecie to co ja myślę. A zafasolkowane dają nadzieję, że w końcu się uda. :happy2:

P.S. Też lubię twoje tabelki :)

Ostatnia edycja:
Do góry