Ha, udało sie w koncu załączyć !!!!!!!!!!!!! to jest pewnie chwilowe wiec szybko pisze !!!!!!! to co zdąrzyłam wyczytać to zamieszanie wokół zagubionej ????? dziewczynki Ona na pewno nie chciała nas zranić ani nic w tym stylu, ja to zrozumiałam jako DOBRA RADA !!! nie ma co sie gniewać, to nie było skierowane do nas jakoś w złej intencji, wiem ze Ona chce dobrze, chce abyśmy zaszły szybciutko w ciązę i nie stresowały sie juz ciagłym staraniem

niech bedzie ten LUZ w tym miesiącu, a sie fasolki posypią, !!!!!!a tabelka to dobry pomysł bo wtedy widać od razu kiedy kto ma termin @ , który to cykl itd, nie trzeba ciągle o to pytać, wiec ja jestem za tą tabelką aby ona istniała !!!! Ja juz odpuściłam, miałam robić d ziś badania aby jutro zaniesc na wizytę ginkowi aby juz coś zaczął działać i aby cykl nie był stracony ale powiedziałam sobie STOP !! pomalutku, najpierw rozmowa z lekarzem , badania a potem wznowienie starań bo napewno nam nie pozwoli na boboseksy w tym cyklu

(( buuuu...... wiec nie bede kasdy tracić na badania na własną reke skoro on mi jutro przepisze ( CHYBA) no kurcze mam nadzieje ze mi pomoże , a jak nie to bedziemy dalej próbować, moze kiedy sie uda !!!!!! Jak dam radę jutro napiszę po wizycie , ale czuję ze mi nie uwierzy ze byłam w ciązy i mi nie da skierowan

i ze sama bede musiała je robić

((((((( pozdrawiam Was wszystkie, codziennie mysle o was, i trzymam za wszystkie kciuki !!!!!!!!! ( nawet emotów nie mogę wstawic

) prosze o mnie nie zapomniec hehe