reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej girls,

byłam wczoraj na usg i jest torbiel na jajniku... :(:(:(:(:(:(:(:(
opis wyniku:
Trzon macicy przodozgiety, jednorodny echogenicznie o wym: 24x51mm. Endometrium grubosci: 7,5mm. Jajnik prawy o wym: 36x28mm, z torbielką śr: 18mm. Jajnik lewy o wym: 29x20mm, drobnotorbielkowy. Zatoka Douglasa wolna. Pecherz moczowy o gładkim obrysie.
lekarka powiedziała, że OWU nie było i przez najbliższe 4 dni mamy współżyć....
nie wierze, że będzie normalne, zdrowe jajeczko.. nie wierze :(:(:( to będzie jak ostatnio torbiel, który pęknie i dostane okres.... :(:(
PROSZĘ WYPOWIEDZCIE SIĘ....
mój wykres na dziś: Obserwacja cyklu - enpr.pl

z niecierpliwością czekam na waszę opinie...
nosotros
mój mój

reklama
i znowu jakieś listerówki.. kopiowałam tekst i wkradło się "mój mój".. i oczywiście pomyłka "czekam na waszĄ" sorrki...

Nostros pod swoim postem masz opcję edytuj i zawsze możesz poprawić jeśli wkradnie się błąd ;-)
Po Twoim wykresie rzeczywiście widać, że nie miałaś owulki. Ale dobrze, że byłaś u lekarza i wiesz co Ci jest. Spokojnie może torbiele się wchłoną i następny cykl będzie już owocny...

Masakra jakie niektóre osoby spotykają przeciwności na swojej drodze, gdy pragną dzidzi a są takie co nie chcą i zachodzą. Niesprawiedliwe...

Ostatnia edycja:
pamela witaj i życzę powodzenia :)

nosotros- nie panikuj- ja mogę powiedziec z własnego doświadczenia, że bylam u lekarza (chyba dwa lata temu albo z rok) i on widział torbiel na jajniku- juz miałam skierowanie do szpitala na operację i wiecie co? poszlam do innego zapytac o co chodzi- nie mówilam, że kolega po fachu mnie skierował pod nóż- ten drugi powiedział, że wszystko jest w porządku, że nie ma powodów do niepokoju. byłam załamana- dwóch lekarzy dwie opinie- jeden nadgorliwy, drugi olewczy- poszlam do trzeciego- ten torbiel to bylo jajeczko, więc oni tez się czasem mylą- pamietaj o tym i głowa do góry- wiecej tez optymizmu :)

popieram Cię suonko w całej rozciągłości- to niesprawiedliwe :) ale my z tym tez będziemy walczyć :)

uff... w końcu dotarłam do ostatniego wpisu. tylko w pracy moge was czytac a nie zawsze mam czas. ale teraz jestem juz na bieżąco..

losiczka mam nadzieję że u Ciebie to w weekend wyjdą II kreseczki na córe :-)

piateczka przykro mi że @ sie rozkręca. ale spokojnie jeszcze zobaczysz II krechy. z nami się uda. nastepny cykl twój

nosotros no z tempek to rzeczywiście owulki nie widać. ale dobrz ze byłaś u lekarza i wiesz co i jak

ilonka dobre wieści od lekarza. tak więc w weekend działam i ty i ja. mam nadzieje że owocnie. a gdzie ty jestes?

karolina dobrz że juz ból mniejszy. zaraz @ się skończy i będzie mozna działać

bietka
mężu super. dobrz ze Cie uspokoił i widziałaś swoja fasolkę

zagubiona
ktosiek cudny. dbaj o siebie
nie pamiętam już co jeszcze miałam napisać tak więc wybaczcie

losiczka trzymam kciuki

dziewczyny troche sie przestaszylam bo 10 min temu noga mi ujechala na schodach ale podparlam sie rekami wiec mocnego upadku nie bylo ani wstrzasu ale troche sie boje czy sobie nie zaszkodzilam chyba troche po leze :-(

kurcze dziewczyny- wiem, że to głupie , że tak się nakręciłam już w pierwszym cyklu i że liczyłam na to , że wskoczymy do łóżka i sprawa załatwiona. ale jak tak bardzo chciałam, żeby mój mąz wrócił, żebym miała dla niego dobre wiadomości. już sobie wszystko zaplanowałam, wymarzyłam. a tu dupa:-:)-:)-(

i powiem Wam jeszcze coś- bo tu się mogę przyznać, że osiągnęłam szczyt głupoty:no:

ponieważ zawsze @ zaczyna się u mnie od razu potem- a teraz to do tej pory tylko plamka- to resztkami nadziei wmawiam sobie, że to zagnieżdżenie - kretynka!

Witajcie dziewczynki:)
Piąteczka ja też w pierwszym cyklu starań bardzo się nakręciłam. Wszystko już miałam wymarzone i zaplanowane:zawstydzona/y: i niestety nie udało się. Teraz w drugim cyklu już trochę lepiej i nie świruję aż tak bardzo jak w poprzednim.
Ja mam dziś 19 dc, według testów LH jestem juz po owu, ale nadal działamy, bo nie wiem czy do końca ufać testom. Dziewczynki jak często przytulacie się w trakcie dni płodnych? Jedni lekarze mówią, ze lepiej co dwa dni, inni, że codziennie, a jak jest u Was?

reklama
Do góry