reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ANIU NA 24D ? PRZY CYKLACH 26-27 D???? A MI WYSZLY 2 ROWNE KRESKI TO PRZY OWULACJI TAKICH NIE MIALAM :szok: ALE NAPRAWDE NIE NAKRECAM SIE BO I MOZE MASZ RACJE MNIE SIE WSZYSTKO NIESPODZIEWANEGO ZDARZA WIEC CO MA BYC TO BEDZIE I TYLE:-):-):-)

reklama
losiczka ja uważam, że ania może mieć rację, ale naprawde trzymam mocno &&& byśmy miały rację, a Ty byś wytrzymała do poniedziałku (w piątek i tak niczego nie kupisz bo święto) i ujrzala II

przylazła @ na razie tylko straszy- może i dobrze , że zrobiłam test - bo może psychika mi się odblokowała dzięki temu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

piąteczka- bardzo mi przykro, bo myślalam, że u Ciebie fasola zamieszkała, ale poza głaskaniem mówię: głowa do góry- na listopad jest nas dwie :) damy radę następnym razem. :)

losiczko- że fasola jest :) z testem poczekaj jeśli chcesz, owulacja- małoprawdopodobna, ale... niezbadane są wyroki boskie... :)

piąteczko- może weekend akurat w owulację się trafi i bedzie gites :) głowa do góry :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No taka jest prawda kazdy ma cos tam na gorze zapisane :-) :-):-) e tam wytrzymam zawsze mozna myslec ze fasolka jest:-) a jak sie zrobi test i wychodzi 1 kreska to czar pryska i trzeba sie brac od nowa do roboty;-) PIERWSZY CYKL BARDZO PRZEZYLAM TERAZ JEST JUZ SPOKOJNIE WIEC JAK ZAWITA @ NO TO TRUDNO

losiczko kochana- to jest bardzo dobre i bardzo zdrowe podejście więc oby tak dalej i obym brała z Ciebie przykład next time :)
wytrzymasz Ty, wytrzymamy my do poniedziałku i będziemy się cieszyc wspolnie :)

wszystkim pozostałym, które chcą i będą testować w najbliższym czasie życzę takiego oto losiczkowego podejścia no i oczywiście II :)

a ja bym chciała, żebyśmy wszystkie miały zapisane zdrowe i szczęśliwe maleństwa tam na górze bez względu na czas w jakim to miałoby nastąpić. :)

ściskam was kochane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc dziewczyny Zagubiona sliczne zdjecie ktosia,zycze i Tobie i dzidzi duzo zdrowka:-)!!! witam Anusie88sc tez jestem tu jedna z nowych. Losiczko zazdroszcze Ci tej cierpliwosci ktorej mi niestety brakuje... i dolaczam do mysli karol-in-y obysmy sie wszystkie doczekaly naszych dzieciaczkow:happy2:!!! mam przeczucie ze w tym cyklu wreszcie sie spelni moje marzenie,i mecze tego mojego meza juz od 8 dnia cyklu tak po jednym przytulanku dziennie:rofl2:... pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Do góry