reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
KAROLINKO ZOBACZE JAK JUTRO TEMPERATURA ALE NAPRAWDE NIE BIORE SOBIE TEGO TESTU DO SERCA BO MI SIE PRZYDAZAJA RZECZY DZIWNE ROZNE POMYLKI WIEC JAK INNYM DZIEWCZYNA WYCHODZA POZYTYWNE TESTY OWU JAK SA W CIAZY TO MI WYSZEDL POZYTYWNY A W WEKEND DOSTANE @ WIEC NAPRAWDE JEST SPOKOJ MOWIE SOBIE KUPIE TEST OWU BO 5 TESTOW I ZAWSZE TANIEJ NIZ WYDAC NA CIAZOWY KTORY POKAZAL BY 1 KRESKE A OWU SIE PRZYDADZA I TYLE TAK ZE MOJE DROGIE DZIEWCZYNKI TESTOWANKO NAJWCZESNIEJ W NIEDZIELE JAK NIE PRZYJDZIE @ W SOBOTE :baffled:

zzagubiona piękny ktosiek !!!!

ania 2403 - nie denerwuj się... w takim czasie jak mu jesteś my rozwój jest błyskawiczny!!!!!! Pani mi powiedziała, że dzisiaj nie bije serduszko, ale za 2 dni już może zabić -wszystko się tak szybko zmienia.
Nie denerwuj się :* to są sprawy indywidualne, jesteś pod opieką lekarza. Daj znać jak po wizycie...

hej dziewczynki :-)
ja tylko na chwile,zebym potem nie miala za duzo do nadrabiania,bo wy tak lecicie z tymi postami,ze looo matko :-D
Piateczka nie ma @,wiec jest nadzieja,a test lepiej robic z porannego moczu ;-). &&&&& trzymam :tak:
Losiczka oja pikole,ale sie ciesze !!!! :-):-):-) mam nadzieje,ze w sobote albo niedziele zobacze twoj ciazowy test a na nim 2 kreseczki ;-) &&&&&&&&&&& mocno zaciskam :tak:
Katy dzieki kochana,otworzylo sie ;-)
suonko juz niedlugo testujesz... &&&&& mcono trzymam za 2 kreseczki ;-)
Karolina dobrze,ze brzusio juz nie boli ;-);-)
Bietka :-)
pozdrowienia dla wszystkich ;-)

losiczka- spokój w takich chwilach jest bezcenny i najważniejsze by go zachować a można wtedy uniknąć przykrego rozczarowania na skutek wkręcania się, więc podziwiam, bo teoria teorią a praktyka- wiadomo ma swoje prawa i niby wszystko wiemy i rozumiemy, a jednak ta niepewność, to czekanie normalnie nas ogłupia i zaczynamy świrować. trzymam &&&& żeby wszystko przebiegło tak jak powinno, a wierzę naprawdę że jest fasolinka :)

mnie właśnie napadlo na Dżem, ale bynajmniej nie ten do jedzenia, więc słucham sobie "do kolyski" mojej ulubionej... :)

no karolinka trafiłaś w sedno- ja też pozostając ciut w klimacie sięgnęłam po dżem

losiczko na szczęscie mnie mogę na razie ruszyć się z domu ale juz po głowie krąży plan biegu do apteki po testy owu. kurcze mam nadzieję, że Ci się udało:-)

losiczko ja jak wiesz jestem w ciąży i wyszły mi na owulacyjnym dwie wyraźne kreski :) Może idź po test i zrób sobie. Macie w aptece jakiś ultraczuły?

Piąteczka
jeszcze nic straconego :*

DZIEWCZYNKI SPOKOJNIE PROSZE BO WIECIE ZE TO SIE UDZIELA JAK WY BEDZIECIE SWIROWALY:-):-):-) TO I MNIE DOPADNIE !!!!!!!!!!!!!! SPOKOJNIE POCZEKAM MOZE NAWET DO PONIEDZIALKU JAK ZDAZE:baffled: TO TYLKO PARE DNI JAK TESCIK ZROBIL SOBIE ZE MNIE ZARCIK TO MU NAKOPIE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:NO I TRZEBA BEDZIE KOMBINOWAC;-);-);-)

ANIU A ZROBILAS PRZED TERMINEM @ ? CZY TERAZ JAKOS ?

reklama
Zrobiłam jeden przed terminem , ale wtedy były blade kreski a teraz robiłam kilka dni temu i wyszły mega mocne:) Zrobisz przecież jak uważasz:) To nie musi być regułą więc spokojnie. Może CI się owulacja przesunęła

Do góry