Z
reklama
P
piąteczka
Gość
nie wytrzymałam- zatestowałam- i nic z tego- nawet cienia tej ważnej kreseczki:-
-
-( teraz to mi zostaje czekać na @ zniknął mój optymizm-:-( cykl zamiast owocny będzie po prostu nieskończenie długi:-(
zzagubiona gratulacje- pięknie co?
zzagubiona gratulacje- pięknie co?
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
piateczko zadnych dolin jeszcze nic straconego nie znam sie na cyklach po tabl ale jestem z toba jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-)przytulam mocno:-)
zagubiona masz tu byc z nami i koniec a malenstwo cudowne :-):-):-) boze taki maly piekny czlowieczek ja tez chce :-(
zagubiona masz tu byc z nami i koniec a malenstwo cudowne :-):-):-) boze taki maly piekny czlowieczek ja tez chce :-(
P
piąteczka
Gość
ach...... jeśli nie nadejdzie do 15 to pójdę najpierw na betę - a jeśli nic nie pokaże to do ginka wywołać @
K
karol_in-a
Gość
zzagubiona- ktosiek boski 
wyjaśniam: nie jesteśmy tu po to by się denerwować na siebie czy obrażać- kazda z nas na swój sposób przeżywa starania/ciążę i każda ma do tego prawo, więc uszanujmy po prostu nasze rozterki.
piąteczka- i tak byłaś dzielna, ale wiesz jak jest- póki nie ma @ jest nadzieja. zresztą jeśli to nie był poranny mocz- to wiesz jak jest, prawda? który to dzień cyklu u Ciebie? uszy do góry, następny cykl należy do nas
losiczka- moje plamienie w kratkę ustało, pozostaje plamienie jednobarwne- takie brązowawe- niesłychanie szybko mi się ta @ skończyła, no chyba że ma przerwę
wyjaśniam: nie jesteśmy tu po to by się denerwować na siebie czy obrażać- kazda z nas na swój sposób przeżywa starania/ciążę i każda ma do tego prawo, więc uszanujmy po prostu nasze rozterki.
piąteczka- i tak byłaś dzielna, ale wiesz jak jest- póki nie ma @ jest nadzieja. zresztą jeśli to nie był poranny mocz- to wiesz jak jest, prawda? który to dzień cyklu u Ciebie? uszy do góry, następny cykl należy do nas
losiczka- moje plamienie w kratkę ustało, pozostaje plamienie jednobarwne- takie brązowawe- niesłychanie szybko mi się ta @ skończyła, no chyba że ma przerwę

P
piąteczka
Gość
36 dc
K
karol_in-a
Gość
piąteczka- jeśli cykl się wydłużył to znaczy, że owulacja była później
)) a jeśli owulka była poźniej, to do zapłodnienia doszło później i jeszcze dzisiaj nie wykryjesz nic w teście, więc głowa do góry...
))
silna bądź i czekaj cierpliwie do końca tygodnia chociaż.
trzymam &&& oby @ nie przylazła jednak, a jeśli przyjdzie to przecież kolejny miesiąc starań przed nami.
ja póki co mam zamiar odpuścić ten miesiąc póki lekarz nie powie co i jak. no i musze na wyniki poczekać do jutra
((
silna bądź i czekaj cierpliwie do końca tygodnia chociaż.
ja póki co mam zamiar odpuścić ten miesiąc póki lekarz nie powie co i jak. no i musze na wyniki poczekać do jutra
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
A WIECIE CO JA GLUPIA WLASNIE ZROBILAM 

POLECIALAM DO APTEKI I KUPILAM TEST
ALE OWULACYJNY LH FIRMY A DLACZEGO OWULACYJNY? BO MOGA SIE PRZYDAC NA NASTEPNY CYKL NO I WYKRYWAJA CIAZE TO ICH WADA TYLE ZE KRESKI MUSZA BYC ROWNE TZN TAKIEJ SAMEJ BARWY NO I CO WYSZLO??? DWIE KRECHY JAK NIC 

KURDE NO PRZECIEZ NIE MAM OWULACJI W 24DC ???? ALE SPOKOJNIE NAWET MI CISNIENIE NIE POSZLO POCZEKAM DO WEKENDU I ZROBIE CIAZOWY :-):-):-)
NIECH MNIE KTOS TRZASNIE ZA TE GLUPOTE

NIECH MNIE KTOS TRZASNIE ZA TE GLUPOTE

Freya1
Fanka BB :)
losiczka wiesz, że miałam ten sam pomysł :-):-):-):-) ale jeszcze się hamuje, jutro może zrobię test ciążowy 
Zagubiona piękny ten Twój Ktosiek
Niech się zdrowo rozwija w brzuszku mamusi!!!!
piąteczka spokojnie poczekaj jeszcze parę dni i zrób test albo bete. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Zagubiona piękny ten Twój Ktosiek

piąteczka spokojnie poczekaj jeszcze parę dni i zrób test albo bete. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
K
karol_in-a
Gość
losiczka ja już bym nie wytrzymała do weekendu
nogi bym sobie połamała w biegu do apteki 
taka jestem w gorącej wodzie kąpana
Suonko- kiedy ty testujesz?

taka jestem w gorącej wodzie kąpana
Suonko- kiedy ty testujesz?
Podziel się: