reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczko ja sie nie gniewam ale tez zabardzo nie chce sie pokazywac wam ;p

u lekarza bardzo dobrze malenstwo slicznie rosnie, lapusiami macha wiec jest ok
ktosiek.jpg5,3 centymetrowy Ktosiek

reklama
nie wytrzymałam- zatestowałam- i nic z tego- nawet cienia tej ważnej kreseczki:-:)-:)-( teraz to mi zostaje czekać na @ zniknął mój optymizm-:-( cykl zamiast owocny będzie po prostu nieskończenie długi:-(

zzagubiona gratulacje- pięknie co?

piateczko zadnych dolin jeszcze nic straconego nie znam sie na cyklach po tabl ale jestem z toba jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-)przytulam mocno:-)

zagubiona masz tu byc z nami i koniec a malenstwo cudowne :-):-):-) boze taki maly piekny czlowieczek ja tez chce :-(

zzagubiona- ktosiek boski :)
wyjaśniam: nie jesteśmy tu po to by się denerwować na siebie czy obrażać- kazda z nas na swój sposób przeżywa starania/ciążę i każda ma do tego prawo, więc uszanujmy po prostu nasze rozterki.

piąteczka- i tak byłaś dzielna, ale wiesz jak jest- póki nie ma @ jest nadzieja. zresztą jeśli to nie był poranny mocz- to wiesz jak jest, prawda? który to dzień cyklu u Ciebie? uszy do góry, następny cykl należy do nas :)

losiczka- moje plamienie w kratkę ustało, pozostaje plamienie jednobarwne- takie brązowawe- niesłychanie szybko mi się ta @ skończyła, no chyba że ma przerwę :baffled:

piąteczka- jeśli cykl się wydłużył to znaczy, że owulacja była później :))) a jeśli owulka była poźniej, to do zapłodnienia doszło później i jeszcze dzisiaj nie wykryjesz nic w teście, więc głowa do góry... :)))
silna bądź i czekaj cierpliwie do końca tygodnia chociaż. :) trzymam &&& oby @ nie przylazła jednak, a jeśli przyjdzie to przecież kolejny miesiąc starań przed nami.
ja póki co mam zamiar odpuścić ten miesiąc póki lekarz nie powie co i jak. no i musze na wyniki poczekać do jutra :(((

A WIECIE CO JA GLUPIA WLASNIE ZROBILAM :szok::szok::szok: POLECIALAM DO APTEKI I KUPILAM TEST :szok: ALE OWULACYJNY LH FIRMY A DLACZEGO OWULACYJNY? BO MOGA SIE PRZYDAC NA NASTEPNY CYKL NO I WYKRYWAJA CIAZE TO ICH WADA TYLE ZE KRESKI MUSZA BYC ROWNE TZN TAKIEJ SAMEJ BARWY NO I CO WYSZLO??? DWIE KRECHY JAK NIC :szok::szok::szok: KURDE NO PRZECIEZ NIE MAM OWULACJI W 24DC ???? ALE SPOKOJNIE NAWET MI CISNIENIE NIE POSZLO POCZEKAM DO WEKENDU I ZROBIE CIAZOWY :-):-):-)

NIECH MNIE KTOS TRZASNIE ZA TE GLUPOTE :baffled::baffled::baffled:

losiczka wiesz, że miałam ten sam pomysł :-):-):-):-) ale jeszcze się hamuje, jutro może zrobię test ciążowy :-p
Zagubiona piękny ten Twój Ktosiek :-p Niech się zdrowo rozwija w brzuszku mamusi!!!!
piąteczka spokojnie poczekaj jeszcze parę dni i zrób test albo bete. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
losiczka ja już bym nie wytrzymała do weekendu :( :-pnogi bym sobie połamała w biegu do apteki :)
taka jestem w gorącej wodzie kąpana :)

Suonko- kiedy ty testujesz?

Do góry