reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

:-)ale się uśmiałam:-)!!!!!!!!!!

oj wodzicie mnie na pokuszenie!!!! ale zachowam się jak to polak potrafi i będę szła w zaparte:-)

reklama
dziendobry dzis pisze od rana bo potem nie nadarze zaraz wychodze syncia do szkoly odprowadzic

losiczka nie dolujemy sie nie wolno nununun bedzie dobrze
zajrze do was troche pozniej ide sie szykowac

tomek i justynka a widziałaś już serduszko ??? :-)

jeszcze nie bylam na usg w uk dopiero w 10 lub 12 tyg robia

Ostatnia edycja:
Ja tylko na sekunde wpadlam zobaczyc co i jak :-)
Losiczka mam nadzieje ze jeszcze sie spelnia Twoje marzenia:tak:
Piateczka mowilam ze ze mnie blobdi :-D nie pokojarzylam ale fajnie ze sobie przypomnialas o czyms co Ci sprawia przyjemnosc Buzka i zzerkne tu pozniej ;-)

ciężaróweczki jak macie możliwość to zbierajcie wszystkie USG na płytkach czy innym nośniku- różne gabinety- różne możliwości- to super pamiątka- świetnie się po czasie ogląda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JUSTYNKO DOLINY NIE MAM :-)TO DOPIERO 4 CYKL BEDE SIE MARTWIC JAK MINIE 12 CYKL I NIE BEDZE DZIDZI TYLKO TERAZ TO MUSZE SAMA KOMBINOWAC BO MEZUS SPASOWAL ON :-( NIE JA ;-)ALE WIEM ZE BARDZO SIE UCIESZY JAK MU POWIEM ZE JESTEM W CIAZY Z ZASKOCZENIA;-)ALE DO WEKENDU JESZCZE PARE DNI ZOBACZYMY CHOC CIAZOWO TO JA SIE WOGOLE NIE CZUJE :wściekła/y:

ale mam lenia!!!!!!!! HELP!!!!!!!! zamiast się uczyć wciąż klikam odświeżenie strony, żeby być na bieżąco!!!

ale co tam- przecież jestem zdolna, więc dam radę

DZIEWCZYNKI:-)DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE

reklama
Do góry