• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

:-)ale się uśmiałam:-)!!!!!!!!!!

oj wodzicie mnie na pokuszenie!!!! ale zachowam się jak to polak potrafi i będę szła w zaparte:-)

reklama
Ja tylko na sekunde wpadlam zobaczyc co i jak :-)
Losiczka mam nadzieje ze jeszcze sie spelnia Twoje marzenia:tak:
Piateczka mowilam ze ze mnie blobdi :-D nie pokojarzylam ale fajnie ze sobie przypomnialas o czyms co Ci sprawia przyjemnosc Buzka i zzerkne tu pozniej ;-)

ciężaróweczki jak macie możliwość to zbierajcie wszystkie USG na płytkach czy innym nośniku- różne gabinety- różne możliwości- to super pamiątka- świetnie się po czasie ogląda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JUSTYNKO DOLINY NIE MAM :-)TO DOPIERO 4 CYKL BEDE SIE MARTWIC JAK MINIE 12 CYKL I NIE BEDZE DZIDZI TYLKO TERAZ TO MUSZE SAMA KOMBINOWAC BO MEZUS SPASOWAL ON :-( NIE JA ;-)ALE WIEM ZE BARDZO SIE UCIESZY JAK MU POWIEM ZE JESTEM W CIAZY Z ZASKOCZENIA;-)ALE DO WEKENDU JESZCZE PARE DNI ZOBACZYMY CHOC CIAZOWO TO JA SIE WOGOLE NIE CZUJE :wściekła/y:

ale mam lenia!!!!!!!! HELP!!!!!!!! zamiast się uczyć wciąż klikam odświeżenie strony, żeby być na bieżąco!!!

ale co tam- przecież jestem zdolna, więc dam radę

DZIEWCZYNKI:-)DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry