P
piąteczka
Gość
losiczka możesz wyjaśnić w wersji dla niekumatych jak to jest z tymi testami owu? bo ja ciemna masa jestem w tej kwestii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KORZYSTAM Z INSTRUKCJI CZYTALAM W INTERNECIE I TYLE NIBY PISZA WSZEDZIE ZE JAK POJAWIA SIE DWIE TAKIEJ SAMEJ BARWY KRESKI TO ZA 24-36GODZ BEDZIE OWULACJA SLABA KRESKA TEST NEGATYWNY ALE JA TYLKO RAZ KORZYSTALAM Z TESTOW WIEC NIE JESTEM EKSPERTKA WOLE MIERZYC TEMP :-)TO SAMO WYCHODZI A ZA DARMO;-)

pa pa
przyjemne z pozytecznym co nie???

Muszę Ci napisać, że ja też najpierw zrobiłam test owulacyjny bo miałam go pod ręką
i były dwie kreseczki;-) ale nie wzielm sobie tego jakoś specjalnie do serca, wręcz się wkurzyłam, ze dopiero teraz Owulka haha
i dlatego czułam, że lipa była wtedy a to ciąża
wszystko będzie dobrze, nie daj Boże jakby brzuszek mocniej bolał albo coś to wtedy możesz się martwić. Ale nic się nie stało na pewno;-)
wieczorem mu mówilam, ze jutro będzie miał urodzinki i że bedzie miał dwa lata i chyba zapamiętał hehe