reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka możesz wyjaśnić w wersji dla niekumatych jak to jest z tymi testami owu? bo ja ciemna masa jestem w tej kwestii

reklama
PIATECZKO JE TEZ :sorry2: KORZYSTAM Z INSTRUKCJI CZYTALAM W INTERNECIE I TYLE NIBY PISZA WSZEDZIE ZE JAK POJAWIA SIE DWIE TAKIEJ SAMEJ BARWY KRESKI TO ZA 24-36GODZ BEDZIE OWULACJA SLABA KRESKA TEST NEGATYWNY ALE JA TYLKO RAZ KORZYSTALAM Z TESTOW WIEC NIE JESTEM EKSPERTKA WOLE MIERZYC TEMP :-)TO SAMO WYCHODZI A ZA DARMO;-)

No a ja znowu mega posta musze zrobic, wlasnie wrocilam obiadek sie gotuje a ja na kompie :-D
Tomej i Justyna to uwazaj kochana na siebie ale tak ajk pisala Zzagubiona dzidzia ma amortyzatory :-)

Piateczka
przykro mi ze ta wredna @ sie czai na ciebie ja tez nie raz nie dwa planowalam rodzicom, mezowi, na urodziny powiedziec potem przekladalam na imieniny potem swieta Bn a potem Wielkanocne i tak ciagle zmieniam okazje a dzidzi jak nie bylo tak nie ma :nerd:

Losiczka to ja powiem krotko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madlen nie ma sprawy a zamowilas juz sobie ???
Nosotros moze wlasnie kazala ci gin o staranka bo niektore torbiele sie wchlaniaja podczas ciazy , mojej bratowej tak wlasnie tutaj powiedzieli , bedzie dobrze :tak:
Zzagubiona ale slodziak z tego Twojego Ktosia :-)

No chyba nic nie poknocilam lece do obowiazkow a pozniej do was zajze ;-)

kreska testowa musi byc taka sama lub mocniejsza od kontrolnej
zyby stwierdzic czy nadchodzi owulacja

Ostatnia edycja:
Katy - sprawa prosta jak sie ktos chce starac w owulacje, a jak ktos musi przestac na 3 dni przed to teraz nie wiadomo kiedy. Dla tego mam problem. Instrukcję testów owulacyjnych potrafię czytać ;-):-)

LORELAIN ZOSTAJE CI TYLKO MIERZENIE TEMP JA W TYM CYKLU JUZ BYM SOBIE PODAROWALA STARANKA JAK ZALEZY CI NA CORECZCE WOLE ROK SIE STARAC I CZEKAC AZ WKONCU ZALAPIE I MIEC CORECZKE NIZ SIE SPIESZYC

KATY JESZCZE PARE DNI DO &&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2::happy2::happy2:

dziewczynki ja juz sie zegnam na dzisiaj trzymajcie kciuki za jutrzejsza moja temp jak wzrosnie to super jak spadnie to juz po ptokach:zawstydzona/y: pa pa

Ostatnia edycja:
katy, piąteczka ja też się mega nastawiłam w pierwszym cyklu takim na bardzo poważnie, bo z pozytywnym wynikiem testu owu i dupa... też miałam zaplanowane wszystko jak powiem i kiedy, a tu kicha z tego wyszła...

piąteczka- ja też tak mialam z plamieniem- zazwyczaj @ rozkręca mi się w ciągu jednego dnia, a tym razem trwalo to 5 dni więc ciągle wierzyłam, bo bobo tak miała a ciąża zdrowa. u mnie przylazła, u bobo nie, więc u Ciebie wcale nie musi się rozkręcić- wierzę że tak jest :)

ściskam was kochane

LOSICZKO !! Ja używałam cały cykl testów owulacyjnych i to nie do końca tak jest...tzn u mnie nigdy nie było dwóch równych kresek, przy 28-29 dniowych cyklach zaczęłam już od 9 czy 10 DC testować i zatrzymywałam każdy test , robiłam gdzieś ok godziny 13 a wcześniej z godzinę, dwie nic nie piłam i zapisywałam dzień cyklu i jak zobaczyłam naciemniejszą kreske mniej więcej 14 dni przed terminem następnej miesiączki to traktowałam to jako owulacje...u mnie nigdy nie były równego koloru kreski...trzeba porównywać i zobaczyć kiedy będzie już ciemna i wtedy próbować:)one mogą być kilka dni ciemne, np 3 dni

jestem,ale nie mam sily czytac :sorry2:,mam nadzieje,ze mi wybaczycie..,postaram sie pozniej was nadrobic i poczytac,o czym pisalyscie
:-)

Lorelain ja pisalam odnosnie pytania Piateczki o odczyt wynikow z testow owu a nie odnosnie twojego problemu z testem bo nie wiedzialam co ci poradzic .............sorki
To nie bylo w stylu "wymadrzam sie" :no:

Losiczka ja juz dzialam a co mi tam :cool: przyjemne z pozytecznym co nie???:tak:
Zawsze staralam sie trzymac zasady "co dwa dni" zeby sie biala armia mojego meza zwarla w szeregach , a teraz kicham na te zasade i lece na zywiol :-)
A za temperaturke oczywiscie &&&&&&&&&&&&& :tak:

Madlen no to odpoczywaj i wracaj szybko ;-)

reklama
Witajcie Kochane,

losiczka wow, trzymam mocno kciuki:tak: Muszę Ci napisać, że ja też najpierw zrobiłam test owulacyjny bo miałam go pod ręką:zawstydzona/y::tak: i były dwie kreseczki;-) ale nie wzielm sobie tego jakoś specjalnie do serca, wręcz się wkurzyłam, ze dopiero teraz Owulka haha:-D i dlatego czułam, że lipa była wtedy a to ciąża :)

justynka uważaj na siebie:tak: wszystko będzie dobrze, nie daj Boże jakby brzuszek mocniej bolał albo coś to wtedy możesz się martwić. Ale nic się nie stało na pewno;-)

Zagubiona super zdjęcia Maluszka :) to w takim razie życzę synka, skoro masz nadzieję, że to chłopczyk;-)

Ja byłam dzisiaj na wizycie u położnej, jeju ile krwi mi pobrała :szok:
hehe, wszystko ok.
A mój synek kończy dzisiaj dwa latka:-) pytam się Go rano, ile masz latek, a On do mnie" dwa mamo":-D wieczorem mu mówilam, ze jutro będzie miał urodzinki i że bedzie miał dwa lata i chyba zapamiętał hehe

Do góry