reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Pola 100 lat dla synka !!!! :-)
Katy widze,ze u ciebie owulka sie zbliza..powodzenia &&&&&&
Justyna uwazaj na siebie ;-)
Losiczka mocno zaciskam &&&&,aby tempka rosla :tak:
Piateczka co z tym twoim @,rozkrecila sie malpa?,czy to tylko plamienia ?

reklama
Pola- najlepszego dla synusia :)

piąteczka- cierpliwości- może u Ciebie się nie rozkręci :)

justynko - uważaj na siebie

dobrej nocy dziewczynki :)

oj kobitki moje ale sobie stracha napedzilam odrazu poszlam lezec ale jest chyba ok nic nie boli nawet syn mi powiedzial '' szybciej sie nie dalo ''' pozdrawiam was jutro was odwiedze z samaego rana ide maluchow polozyc spac i sama sie poloze

Piateczka a moze zrob bete ;-),no oby ta @ nie rozkrecila sie :no::no:
Karolina tobie rowniez zycze dobrej nocy :tak:
Justyna odpoczywaj kochana ;-)

Witajcie Kochane :-)

Nie mam sily Was dokladnie czytac :-( za co przepraszam i prosze o wybaczenie ale jestem chora , gardlo mnie tak boli ze ledwo sline polykam a nic mi nie pomaga tzn nie za wiele moge herbate z miodem cytryna i sokiem, tabletki do ssania tantum verde i tyle. Masakra wsciec sie idzie na dodatek katar dostalam i kicham jak glupia :-( Poradzcie cos Kochane moje :-)

Buziaki i obiecuje nadrobic zaleglosci :-)

reklama
Witam wszystkie kobitki :-)
Nie bylo mnie 1 dzień no może 2 a tu takie zaległości :szok:
piąteczka zrób ten tes i przestań nas trzymać w niepewności:-p
ja wróciłam do pracy i już na nic nie mam czasu :-(

bobofrutek cały czas Cię tak trzyma w niedzielę czy w poniedzialek już skarżyłaś?? a mleczko piła i syropek z cebuli zrobiła ?? ;-)

karolinka a Ty jak się dzisiaj czujesz kochana??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry