reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzięki dziewczyny- ale po prostu przylazła i już:wściekła/y:

za to postanowiłam zrealizować mój plan bo do wiosny biernie czekać nie będę. zaopatrzę się w testy owu i wezmę sprawy w swoje ręce- no przynajmniej postaram się im pomóc:-)

mężus będzie całkiem blisko- więc jak zobaczę dwie kreseczki to będę miała całkiem sporą szansę, żeby znależć się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu :-) wypożyczę sobie męża na godzinkę na gwałt i tyle hi hi

losiczka nieźle działasz:-) brawo

reklama
losiczko- udało się, zobaczysz, że w poniedziałek będziesz skakać do sufitu, a póki co życzę smacznego rogala marcińskiego :)

piąteczka- jeśli ma przyjść to niech przyjdzie szybciej i szybciej sobie idzie :)
mało nie spadałam z krzesła jak przeczytałam o wypożyczeniu męża na gwałt :) hahahaha
wszystko jeszcze przed nami :)

piateczko ty wytrzymalas tyle dni to ja nie wytrzymam????:-)

KAROLINKO :-):-):-) NIE ZAPESZAM I DZIEKUJE ALE KURDE NIE KRECA MNIE JAKOS ROGALE :baffled:

Ostatnia edycja:
witam was czwartkowo!

losiczka ja mocno zaciskam &&&&&&&&& za Ciebie! jeśli tempka w gorę to duża szansa na bobo. bardzo bym chciała aby udało ci się z ta córą.

piateczka przykro mi z powodu @. ale jak to mówią na forum nowy cykl nowa nadzieja ;-)

justyna uważaj na siebie teraz. no i na fasolinkę

ilonko gdzie jesteś?

miłego dnia kobietki. siedzę w pracy do 15,30 to będę wpadać co jakis czas.

losiczka bądź dzielna:-) chociaz mogę sobie wyobrazić jak przebierasz nóżkami z niecierpliwości:-)

a ja ponieważ nie moge zamknąć kibelka na klucz j jak to juz chyba losiczka karolinie kiedyś radziła to znalazłam inny sposób, żeby nie latać co pięc min zaglądać w pampersa- w rych poszły tampony- zakorkowałam sie i spokój:happy2:

losiczka- nie zapeszaj, lepiej się przewrocić z radości na widok II.
ja rogale bardzo lubię pod warunkiem, że są dobrze zrobione i jadam je tylko na Marcinki, bo... generalnie nie przepadam za makiem :-p

piąteczka- dasz radę next time :-) zobaczysz, że juz za miesiąc będziesz mówić o mdłościach i tych innych ;) zresztą podobno w ciągu pierwszych trzech cykli po odstawieniu anty są najwieksze szanse, a pierwszy może być rozregulowany (pierwsze śliwki- robaczywki)
a co do biegania i sprawdzania stanu plamienia i @- to ja tez tak miałam- moglabym biegać co 5 minut i sprawdzać. i trwalo to tak w moim przypadku 6 dni :szok: teraz na szczęście juz się kończy Jupi!!! z tamponami chcialam sobie w tym cyklu dac spokój, bo ostatnio mi się paskudztwo przypałętalo, wiec nie chciałam sie korkować :)

a ja? dziękuję- boli juz tak, że to znoszę- w porownaniu do wtorkowego apogeum- to dzisiaj tego bólu juz prawie nie ma :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :)

losiczka u mnie też tempka w górę o jedną kreseczkę :-):-):-) Broniłam się przed tym bardzo ale uległam i zrobiłam test. Wyszedł cień cienia na Aconie. Ale się nie nakręcam bo to nic nie znaczy. Teraz SPOKOJNIE poczekam do niedzieli jak małpa wredna nie przyjdzie w sobotę ;-)

suonko- kochana jeśli cien cienia jest to znaczy, że jest hcg, a jak jest hcg to musi być fasolka :)
nie gratuluję, żeby nie zapeszyć, ale mocno trzymam kciukasy... :):-):-):-)

reklama
Do góry