reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko - nie myśl tak o tym...ja wiem łatwo powiedzieć, ale bezsensu sobie wkręcać jakieś rzeczy. Gruczoły, ciemnienie sutka? ... położną nie jestem, ale to chyba nie są objawy w 4 tyg ciąży :-p:biggrin2: ... ja wierze że u ciebie będą ślicznie II kreseczki ! ... zrób głebokie wdechy i powtarzaj "spokoj spokój spokój" i wszystko będzie dobrze :tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny wiem, że to głupie, ale ja lubię rozmyślać o imionach :-) ... wczoraj wieczorem na temat imion zagadał mnir mąż :) ... Ja oczywiście jak się rozkręcilam to on biedny wymiękł i poszedł spać :-D ... czy wy też tak lubicie rozmyślać o imionach ? ... może już macie jakieś upatrzone?

Wiecie co ja takie obraczki w okolo sutkow widze co miesiac...... albo chce je widziec ;-)

Narazie oddalam sie na chwilke zajrzec do torcika w piekarniku

Suonko - w pierwszej ciąży mąż bardzo chciał Mateusza bo to zawsze było jego marzeniem ... ja zrobiłam to dla niego i zgodziłam się na to imię bo wiedziałam że mu zależy. Za to powiedziałam ze jak będzie drugie dziecko to ja wybieram imię :-) ... Dla dziewczynki podoba mi się Lilianna a dla chłopca NIC kompletnie mi się nie podoba. Na drugie imię Franciszek albo Teresa.

Suonko moocno trzymam kciuki za sikańca jutrzejszego :-D
losiczka czyli dobrze mówiłam, spadła do lini wiec nie mogło byc inaczej, a tak chciałam sie mylic:-:)-:)-(ale wiem ze juz cos wymyslisz :-p:-p

ehhhhhh tyle wiem co tu sie dzieje bo mam tylko npr, !!!!!! przepraszam ze nie piszę każdej z osobna ale ja nawet nie wiem co sie tu dzieje, wiec jak coś to prosze mi pisać na npr tam wiadomość codziennie odczytam :) :-):-)
dobranoc kochane, !!!!!!!!!!!!!
a My dziś znów urządzamy boboseksy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a niech sie Ziemia trzęsie:-D:-D:-D:-D:-D

Lorelain
a co dobrego zrobilas??? Ja zrobilam torcik a wlasciwie placek czekoladowy na piwie Guinness :-) torcik.jpg jest pyyyyyyyyszny
bita smietana jak dla mnie narazie zakazana :zawstydzona/y:

A co do imion strasznie mi sie podoba Mateusz, Szymon, Kacper :tak:

co do dziewczynek to rowniez Lenka, Amelka i Zosia :-)

Ilonka ty przed a my wlasnie po boboseksiku wlasnie sobie leze i czekam na cud :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Katy - twoje ciacho brzmi i wygląda smakowicie, ale u mnie odpada bo na alkoholu a ja głownie piekę dla Mateo. Ja dzisiaj robiłam kopiec kreta, nie wygląda tak ślicznie , ale za to w 80 % zrobiony przez 4 latka :-)

Ja mam krótkie nazwisko na L dla tego Lenka odpada i niestety Leon również a bardzo podoba mi się to imię. Amelia podobno oznacza kobietę bez nogi :sorry: ... Zosieńka to też śliczne imie. Marysia też mi się podoba. W ogóle dla dziewczynek jest dużo ładnych imion a dla chłopca nie. Są imiona co fajnie brzmią dla malucha a dla dorosłego faceta już nie i odwrotnie.

Ostatnia edycja:
Do góry