reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no to ja tez bede sie juz bede zegan kochane , do jutra postaram sie jutro do poludnia zajrzec do nas , musze stac muj mezus o 4 rano wstaj3e do pracki i moze jeszcze jakies boboseks :-):-):-) i lulu dopiero papa buzki dla wszystkich;-)

reklama
WITAJCIE PONIEDZIALKOWO

ANUSIA WITAJ NO I POWODZENIA KOCHANA :tak:

MADLEN JA JUZ PRAWIE KONCZE @ BO MAM OKOLO 4 DNI :-) I JUZ MAM PLANA JAK UWIESC PANA HA HA ALE SIE ZRYMOWALO :happy::happy::happy: DZISIAJ ZADZW I DOWIEM SIE W KTORYM CYKLU MAM ZBADAC POZIOM LH

SUONKO ODEZWIJ SIE KOCHANA MAM NADZIEJE ZE U CIEBIE JEDNAK BOBO :-):-):-)

MILEGO DNIA PANIENKI

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki...

Niestety o 4 rano obudził mnie ból, poszłam do łazienki i @ przylazła :baffled::baffled::baffled: Teraz z pampersem w gaciach zwijam się z bólu a jedyne tabletki, które mi pomagają zostawiłam u N. w aucie :crazy:

Dzień dobry Dziewczyny!

Witam Was bardzo serdecznie z początkiem tygodnia. Poczytuję Was w miarę regularnie, ale nie zawsze odpowiadam.
Czasem trudno się wtrącić w Wasze dyskusje :baffled:

Piąteczka- halo halo co u Ciebie? nie odzywasz się wcale?

losiczka, suonko- qrcze naprawdę wierzyłam, że u Was II cholerka- tak mi przykro, następnym razem się uda- zobaczycie;

madlen- gdybyś miała ochotę na wizytę w wielkopolsce to ja również zapraszam na dzikuska- mój mąż również nie przepada, choć polować lubi. :-) podobno najważniejsze to dobrze przygotować, więc ja się ciągle uczę zrobić dobrą bejcę. :-D
agnieszka- może Ty masz sprawdzony przepis na bejcę do dziczyzny- chętnie go sprawdzę jak u Was rodzinnie juz to i doświadczenie większe :laugh2:

anusia- witaj i życzę powodzenia.

u mnie @ sie kończy, bo u mnie tydzien bity wycięty z życiorysu. więc dzisiaj się będzie działo- o ile wytrwam w siłach... :):-D

Dziewczynki widzę, że ten listopad wcale nie jest taki szczęśli jak go planowałyśmy:-(
losiczka72 w poprzednim cyklu testowałysmy razem, a Ty mnie tak wyprzedziłaś:-(, zazdroszczę tych krotkich cykli:-)
no ale nic dziewczyny nowy cykl, nowa szansa nie ma co się dołowac, jesteśmy razem pamiętajcie:-(
ja mam 29 dc i oczywiście fiksuje:-(, mąż na mnie krzyczy, mówi, że nie potrzebnie się sram ale nie da rady. Czuje się identycznie jak co miesiąc, więc już sama nie wiem czy się udało:-(. termin @ mam w czwartek. Proszę dziewczyny pomóżcie bo mam mętlik w głowie:szok: tylko myślę, czy się udalo czy nie:-:)-)

MałaMi- z tego co pamiętam piąteczka ogłosiła listopad miesiącem luzu, kosmetyczek, fryzjerów, spa, relaksu itp, więc głowa do góry. chociaż wiem jak trudno wytrzymać i jak trudno sobie odpuscic kiedy te myśli zajmują całą głowę.

Witam dziewulki:)

Nie było mnie wczoraj bo był u nas syn mojego męża i ciężko było dopchać się do kompa.Powiedzieliśmy mu wczoraj że zostanie bratem i trochę się zdziwił ale i tak myślałam że gorzej to przyjmie,bo ma 4 miesięcznego brata u mamy i jak ona chodziła w ciąży to on chodził wkurzony,ale z nami nie jest tak często więc jakoś spokojniej to przyjął nawet się uśmiechnął.

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia:)

Losiczka,Suonko czyli dalej nic nie staoi na przeszkodzie żebyście razem w ciąży chodziły:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za następny cykl:)

Mam pytanie czy któraś była już w kinie na Listy do M?

Ilonka co z Twoim kompem?

KAROLINKO JA SAMA WIERZYLAM ZE SIE UDA :-( NO TRUDNO MOZE W TYM CYKLU BEDZIE LEPIEJ JAK MI SIE UDA COS WYKOMBINOWAC;-);-);-)

MALA MI SAMA SIE CIESZE ZE MAM TAKIE KROTKIE CYKLE BO Z RACJI MOJEGO WIEKU WIECEJ SZANS:happy: NAWET JAK CI POWIEM ZE MASZ SIE USPOKOIC TO I TAK TEGO NIE ZROBISZ BO WIEM ZE SIE NIE DA ALE POMYSL JESZCZE TYLKO PARE DNI :-):-):-)TRZYMAM KCIUKI MOCNO MOCNO
VIOLU NO MASZ RACJE RAZEM RAZNIEJ TYLE ZE WOLALABYM WYMIENIAC CIAZOWE DOLEGLIWOSCI :happy::happy::happy: ALE PEZYJDZIE I NA MNIE CZAS:happy:
KAROLINKO CO TY TAK DLUGO PLAMISZ???

SUONKO PISALAM CI POD WYKRESEM PRZYKRO MI BARDZO KURDE MYSLALAM ZE TOBIE SIE CHOCIAZ UDA A TAK TO ZACZYNAMY NOWY CYKL:zawstydzona/y:

Witajcie Kochane :-)

Ciezko za wami nadazyc tak mkniecie z tymi postami hihi forum kwitnie :-)

Ja mam taki bol cycow ze jak chodze bez stanika to musze je sobie trzymac bo tak mi ciaza i bola, procz tego czasem jajnik zakluje i tyle z objawow hihi:-) no ale niestety trzyma mnie jeszcze przeziebienie , mam taki kaszel ze az sie dusze no coz musze jakos przezyc :-)

Viola ja bylam w sobote na LISTY DO M :-) ja moj i moi rodzice bylismy bardzo zadowoleni zreszta ludzie tez wiec film ze swojej perspektywy polecam :-)

piateczka widzialam ze jestes po odstawieniu tabsow. ja rowniez odstawilam i staralam sie z tym ze miesiac zaraz po odstawieniu wiedzialam ze nic nie bedzie ze staraenk bo hormony jeszcze dzialaja no ale miesiac pozniej @ juz nie przyszla. Wiec moze Kochana u Ciebie tez tak bedzie czego Ci zycze :-)

losiczka oby nastepne staranka byly owocne i bym czula te trzesienie hihi :-) trzymam &&&&&&&&&

Co sie dzieje z ilonka i zagubiona?

Witam rowniez nowe staraczki i zycze owocnych staranek :-)

reklama
Hej:-)

Lorelain jakoś nie moge znaleźć tego edytuj, a dobrze byłoby być na bieżąca podczas pisania bo jeszcze Was nie znam dobrze i ciężko zapamiętać, tyle tu się dzieje:-)

Bietka88 trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości:-)

Karla ja robiłam test dwa dni po spodziewanej @ ale nie wyszedł, poczekałam jeszcze 3 dni i były już dwie kreski:) wiec cierpliwości. Zależy tej jak długie masz cykle, ja mam 28 dniowe.:-)

Roszpunka napisz ten list może...;-) Mikołaj przeczyta

Anusia to już nie długo test, oby wynik był szczęśliwy. Długo się staracie?

Losiczka :-)

a ja dziś mam fatalny dzień, wogóle mąz mnie wczoraj wkurzył, już sama nie wiem jak mam z nim rozmawiać, coś mi się widzi że narazie nici ze starań:-( wczoraj się zabezpieczył bo stwierdził że duże ryzyko już jest, wyć mi się chce a seksu to mi się odechciało w sekundzie.

Będę sobie was poczytywać, ale co i jak to już nie wiem. Muszę jeszcze raz z nim pogadać. Ale jestem zła...:wściekła/y:

Muszę szykować się do prac a dziś bez auta, lipa. Nieźle tydzień się zaczął.

Do góry