reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziendobry dziewczynki kochane nie bylo mnie przez 2 dni a tu tyle wydarzen,niestety zadnej dobrej wiadomosci o fasolkach:-(...przykro mi dziewczyny ... witam nowe forumowiczki! jako ze w tym cyklu bardzo sie z mezem "napracowalismy" przez sobote i niedziele postanowilismy troche odpoczac i wyjechalismy na wycieczke. ale od piatku mam dziwne bole sutkow,nie moge ich dotknac,wkurzaja mnie okropnie:crazy:.czy ktoras z Was miala kiedys cos takiego? mnie nawet piersi przed okresem nie bola a przeciez jestem tyle co po owulacjii,a moze to wlasnie oznaka przebytej owulki? no ale nigdy wczesniej tak nie mialam...troche sie martwie. moze to nic ale jak juz raz przejdziesz operacje to potem byle co napawa strachem:-(.

reklama
ROZIU TAK MOJ SUWACZEK POKAZUJE ILE MAM SUPER FAJNYCH SYNOW:-):-):-)TERAZ PLANUJE DZIEWCZYNKE;-) W DOMU MAM TYLKO DWOJKE STARSI SYNOWIE POSZLI NA SWOJE UCZYC SIE ZYCIA. PRACUJA I UCZA SIE

BOBO DAJ ZNAC CO NA TEJ SMIESZNEJ KOMISJI:wściekła/y:
PAMELO Z TY KIEDY TESTUJESZ?
AGNES DZIEKI NO TAKI MAM PLAN;-)

bobo- z racji mojej pracy na przepisach i dziwnych zasadach zusowskich troszkę sie znam, wiec nie ma się co przejmować- pamiętaj, żeby odpowiadać kiedy Cie pytają- niektorzy lekarze maja jakieś kompleksy i niecierpia pacjentów, którzy mówią pierwsi. jeśli puchną Ci nogi- to strasznie ogranicza Twoja pracę, stojącą, siedzącą, chodzącą. :) poza tym częste i długi esiedzenie powoduje u Ciebie skórcze i bóle w podbrzuszu, a lekarz prowadzący powiedział, że to może miec przykre konsekwencje, poza tym masz wahania nastrojów i kłopoty przez to z koncentracją itp.
i nie ma się czego stresować- głowa do góry :)

bobo to napisz co tam ci nagadali ci Zusowcy.... &&&&&&&&& abybyło dobrze!!!!!
pamela to testujesz tak jak ja;-) moze sie którejś z nas uda!!!!
agnes a jak to sie zaznacza gdzie ????bo jeszcze tego nie robiłam nigdy...i ta tempka ma nie spasc ponizej tej granicy
róża losiczka dobrze ci radzi nie gadaj mężowi o wszystkim tak dokładnie zawsze sie mozesz pomylić!!!!a to wiesz ze chłopy z innej planety sa wiec nie nadazaja za nami!!!jak zobaczy 2 krechy to sie tam napewno ucieszy!!!!

witajcie. mój internet kulawo ale działa- ledwo nadrobiłam

witam anusie

losiczka kombinuj dziewczyno:-)

roza- troche sprytu, dwie kombinacje alpejskie i dopniesz swego

karolina- u mnie @ jak u Ciebie:baffled: jak przylezie to iść nie chce

moje dzieciaki jakiś diabeł dziś opętał- szok

lecę dziś do kosmetyczki trochę porzadku na pysku zrobić. jutro pazurki i mój stary siwy łepek ufarbować no i troszkę odświeżyć fryzurę. pojutrze opalanko- a później to już bedę zwarta i gotowa czekać na meżusia. Upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu- czas trochę zleci na plotkach- a M jak wróci to mu gacie z wrażenia juz w progu spadną:-)

oj pamela mam taka nadzieje/!!!!a ty mierzysz sobie tempke??!!!!
piąteczka zeby cie mąż tylko poznał:-Dale jak zobaczy taka laseczke to jak sie żuci.....tylko beda wióry leciały:-D:-D

agnieszka_dk dopiero zaczynam oswajac sie z ta metoda.narazie zapisuje sobie na specjalnym kalendarzu,przecietnie mam codziennie o 6.10 rano 36,2 ale od dwoch dni mam 36,7.jako poczatkujaca nie jest pewna,ale to chyba dobrze? musze w koncu znalesc dla siebie 2 godzinki wolnego czasu i dokladnie zapoznac sie z metoda pomiaru temp.,ale jakos w moim natloku zajec bedzie ciezko...:eek: teraz nawet jestem w trakcie wybierania sie do pracy,ale ciezko mi sie oderwac od kompa,wiec pewnie sie spoznie:-)... milego dnia zycze wszystkim!!!:tak:

reklama
Do góry