reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
]______________________
confused.gif
Staraczki
confused.gif

................lilian......................26...............14.11.....................3.............
...............nosotros.................27...............17.11.....................3.................
................MałaMi...................25...............17,11.....................6.............
..............marysia77................34................18.11.....................2............
..............Lorelain...................25................23,11.....................1.............
...........agnieszka_dk...............23...............25.11.....................3............
.................KatyB...................30...............26.11....................12...........
.............agnes2704................29...............28.11.....................4.................
................ilona24..................24...............29.11.....................4.............

.............Roszpunka................25................02.12.....................3............
..............losiczka72...............39................08,12.....................5..............
.............Suonko87..................24...............14,12.....................5..............
..............Karolekk..................30...................???.....................1..............
............piąteczka..................31...................???.....................2..............
.............ada6.1984................27...................???.....................3?..............
..............Dzoana.a.................29...................???.....................3?..............
...........justynka7177..............24...................???.....................2?..............
.............Tymuniek..................27...................???....................4? .............
.............karol_in-a.................28....................???....................6?..............

........anaber.....................30...............?????????...............?????.............
.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011..............10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08.2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2011 .............03.06.12..........
.......katrina115.................??...............??..........................???............
..........pola.......................??...............??...........................???............
......Bobofrutek..................27........03.09.2011..............10.06.12..........
..tomek i justyna...............24........17.10.2011.................??????............
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011...............08.07.12..........
.......bietka84...................27........02.10.2011...............04.07.12..........

jak coś nie tak to pisać;-)

Ostatnia edycja:
Też czytałam o tej dziewczynie:( potworne:-:)-( :((((((( tez sie poryczałam ale jednak bardziej ryczałam gdy dziewczyna z wątku gdzie sie udzielam po poronieniu i gdzie sie udzielałam jak tylko moge , straciła dzieciatka Bliźniaki w 21 tyg ciązy, potem zaszła w ciązę pare dni temu urodziła synka ale po porodzie coś sie stało, dziecko było owinięte pępowiną, okazało sie ze miało problemy z płuckami lekarze dawali maleństwu 40% na przezycie, i to dzieciątko zmarło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogłam sie otrząsnąć po tym, i do teraz nie mogę !!!!!!!!!!! troje aniołków w niebie mają :((((((((((((((((((((((( ale to życie jest nie fer !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( DOBRANOC :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*

Tez o tym czytalam na innym forum, poprostu niewyobrazalna tragedia po czyms takim ciezko o nadzieje na lepsze jutro

cześć dziewczynki
kurcze trochę mnie nie było praca praca :-( źle się czuję brzuch boli mnie koszmrnie nospa nie pomaga, wizytę mam dopiero 23.11 w sumie najbardziej to mnie boli pod wieczór tak poźnym popłudniem, rano jeszcze do wytrzymania. nie wiem czy to normalne nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży. dzwoniłam do lekarza to kazał brac luteinę no i nospe. jakoś tak dziwnie mi :hmm:

dziewczyny usmialam sie czytajac o tych pozycjach :-D
wkoncu mam czas na BB ,bo caly dzien w biegu..
Katy to musialo byc ostro,ze nawet nie mialas czasu na kompa :-D;-)..oby strzal byl trafiony !!! &&&&
Piateczka za twoje udane boboseksy &&&&
Anusia na zdjeciu wygladasz na troche starsza :sorry:
o Kasi czytalam ..smutne...:-( w ogole przykre jest jak umieraja dzieci albo ludzie mlodzi..,bo jak umiera starszy czlowiek,to tez jest przykro,ale taka kolej rzeczy..zycie jest czasami dziwne...
laski mdli mnie,jak cholera..ale byc moze sobie wmawiam..na pewno..,bo przeciez nie moze byc inaczej....ale jest mi tak niedobrze,ze masakra...sa takie momenty,ze mi wszystko idzie do gory...:szok:...

przepraszam dziewczynki ale chyba ktoś WAS musi przywołać do porządku

dosyć mi tu smutków- chociaz po to min tu jestesmy

zawsze jest czas bólu i smutku- są sprawy, o których się nie zapomina, które na zawsze tkwią gdzieś w NAS. Z czasem rany zmieniaja się w blizny- to nie jest najlepiej. Ale z czasem też goja się, choć pozostaje ślad.

ech.... nie chcę tu rozwijać moich filozoficznych nauk bo to bez sensu

ALE!!!!! Z UPOREM MANIAKA BĘDĘ POWTARZAĆ!!! NIGDY NIE JEST TAK ŹLE!!!! ZAWSZE JEST JUTRO

anaber no spa forte lub dwie zwykłe . Brałam przez pięć miesięcy ciaży trzy razy dziennie

madlen przepraszam za dosłowność, ale jestem w bardzo tygryskowym nastroju- rzygaj ile i kiedy chcesz-to słowa mojego M , zeby nie było hi hi- tylko niech II krechy będą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
He he he :-Dwiesz co Madlen najlepsze jest to ze jak sie dlugo planuje to potem jakos ochota odchodzi.:eek:..........................no ale jakos wykrzesalismy z siebie troche entuzjazmu i w koncu jak sie rozkrecilismy to z pozycji to bylo cale ZOO:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ktory to dc u ciebie ze masz takie objawy???
Piateczka a moze twoj m pojdzie na lisa???? ;-)

Do góry